Sandro: “Το τραγούδι δεν θα είναι χορευτικό, θα έχει ένα δυνατό μήνυμα”

Στο Λονδίνο βρέθηκε πριν λίγες μέρες ο Sandro Nicolas, εκπρόσωπος της Κύπρου στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, για την ηχογράφηση των τραγουδιών που θα είναι υποψήφια για επιλογή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γνωστή ιστοσελίδα Wiwibloggs, ο Sandro αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως το τραγούδι που θα ερμηνεύσει δεν θα είναι χορευτικό.

“Είμαι μάλλον ο χειρότερος χορευτής στον κόσμο, δεν το έχω με το χορό. Δεν είμαι καλός χορευτής, μακάρι να μπορούσα, αλλά δεν είναι για μένα. Το τραγούδι δεν θα είναι χορευτικό, θα είναι κάτι από καρδιάς, είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, έχω μια ιστορία να πω και θέλω να βοηθήσω τον κόσμο, γιατί ξέρω ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα εκεί έξω. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα, η μουσική είναι να βοηθάει ο ένας τον άλλο, γράφω μουσική για ανθρώπους που είναι λυπημένοι, νοιώθουν μόνοι, ότι όλα δεν είναι μόνο ευτυχία. Το τραγούδι έχει δυνατό μήνυμα.”

Όσον αφορά την διαδικασία επιλογής του τραγουδιού, ο Sandro ανάφερε πως:

“Είμαστε πολύ κοντά στο να βρούμε τραγούδι. Έχουμε 5-6 τραγούδια, και θα είναι πολύ δύσκολο να διαλέξουμε. Όλα μου αρέσουν, θα είναι δύσκολη απόφαση. Το καθένα είναι μοναδικό τραγούδι, δεν μπορείς να τα συγκρίνεις, γι’ αυτό και η απόφαση θα είναι εξαιρετικά δύσκολη.”

Τον Sandro τον γνωρίσαμε και τον αγαπήσαμε μέσω της συμμετοχής του στο The Voice Germany, όπου στις blind auditions ερμήνευσε το In My Blood του Shawn Mendez διότι σημαίνει πολλά για τον ίδιο. Πως θα χαρακτήριζε το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στον διαγωνισμό;

“Θα είναι ένα συναισθηματικό τραγούδι. Θα είναι ένας συνδυασμός Shawn Mendez, James Arthur και Lewis Capaldi”

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την συνέντευξη πιο κάτω:

Υπενθυμίζεται πως ο Σάντρο βρέθηκε πρόσφατα στην Αθήνα, μετά την ηχογράφηση των τραγουδιών, όπου συνάντησε από κοντά την Ελένη Φουρέϊρα και την Τάμτα, τις δύο τελευταίες εκπροσώπους της Κύπρου στον διαγωνισμό της Eurovision. Επιπλέον, συνάντησε και τους αγαπημένους μας Eurovision Buddies, όπου τους έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη η οποία θα δοθεί στην δημοσιότητα σύντομα.

Πως σας φαίνεται η επιλογή της Κύπρου να ταξιδέψει στο Ρόττερνταμ με ένα μη χορευτικό κομμάτι; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2020. 

Πηγή/Εικόνα: Wiwibloggs/CYBC: Eurovision Cyprus

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *