Άγιος Μαρίνος: Με τον John Riot στην Eurovision 2020;

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild, ο Γερμανός τραγουδιστής John Riot έχει στείλει συμμετοχή να εκπροσωπήσει τον Άγιο Μαρίνο στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Ρόττερνταμ της Ολλανδίας.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, το τραγούδι του ονομάζεται Anymore και έχει σταλεί στον δημόσιο φορέα του μικρού κρατιδίου, αφού η προθεσμία για παραλαβή συμμετοχών στον γερμανικό κανάλι έχει λήξει.

Ο John Riot ήδη έχει την δική του ομάδα, αφού τον πλαισώνουν μια ομάδα από σκηνοθέτες υπεύθυνοι για το Goodbye Deutschland, o τηλεοπτικός παραγωγός Bernd Schumacher, αλλά και ο παραγωγός επιτυχιών Dieter Falk (έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τον Guildo HornΓερμανία 1998 και την Patricia KaasΓαλλία 2009).

“Παρακολούθησα για πρώτη φορά τον διαγωνισμό με την γιαγιά μου όταν ήμουν 6 χρονών. Εκείνη την χορνιά, ο Guildo Horn εκπροσώπησε την Γερμανία και κατάφερε να πάρει την 7η θέση με το τραγούδι Guildo hat euch lieb. Με τα χρόνια, η επιθυμία μου να διαγωνιστώ στον διαγωνισμό έχει εδραιωθεί.” 

John Riot στην Bild

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, εκτός από τον John Riot, στο κρατίδιο του Άγιου Μαρίνου έχουν στείλει συμμετοχές ο Γερμανός Youtuber Freshtorge και το ραδιοφωνικό δίδυμο Robert Hauspurg και Pascal Strehler.

Ποιος είναι ο John Riot;

Ο John Riot είναι 27 ετών και κατάγεται από την Λειψία. Το 2016, συμμετείχε στην γερμανική εκδοχή του The Voice. Παρά το γεγονός ότι κανένας κριτής δεν γύρισε, ο John κατάφερε να διακριθεί σε παραγωγούς και να κυκλοφορήσει τα πρώτα του τραγούδια. Έχει συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχενς, ενώ το τραγούδι του Allergrößter Fan, κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 35η θέση του iTunes από την πρώτη μέρα.

Πηγή/Εικόνα: Bild/schwulissimo.de

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *