Γαλλία: Είναι επίσημο, με τον Tom Leeb στο Ρότερνταμ!

Οι φήμες για τις οποίες σας είχαμε ενημερώσει και εμείς επιβεβαιώθηκαν. Ο 30χρονος Tom Leeb θα εκπροσωπήσει την Γαλλία στην Eurovision 2020, αφού πριν λίγο η δημόσια τηλεόραση της χώρας επιβεβαίωσε στο Twitter την απευθείας επιλογή του για τον διαγωνισμό.

Ο Tom Leeb είναι αρκετά δημοφιλής στην Γαλλία, ενώ είναι και γιος του γνωστού ηθοποιού Michel Leeb! Πέρα από τραγουδιστής είναι και ηθοποιός, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες κυρίως στο πλάι του πατέρα του. Την τελευταία χρονιά άνοιξε την συναυλία του Tom Jones και του Sting στο Παρίσι, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε τον νέο του δίσκο, με τραγούδια μάλιστα σε αγγλικό στίχο.

Η γαλλική δημόσια τηλεόραση έχει ζητήσει από εγχώριους και ξένους δημιουργούς να στείλουν τις συνθέσεις τους. Μια εξ αυτών θα ερμηνεύσει ο Tom Leeb τον Μάιο στο Ρότερνταμ. Στόχος των Γάλλων φέτος, που αλλάξαν και αρχηγό αποστολής, είναι να βρεθούν ψηλότερα από τον Bilal Hassani στον βαθμολογικό πίνακα.

Λεπτομέρειες για το πότε θα ανακοινωθεί το τραγούδι που θα ερμηνεύσει ο Tom Leeb στην Ahoy Arena δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα, αν και εικάζεται με βάση τις προηγούμενες δουλειές του ότι θα είναι αγγλόφωνο. Στην περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, θα είναι πρώτη φορά που η Γαλλία θα συμμετέχει στον διαγωνισμό με ένα αμιγώς αγγλικό τραγούδι!

6 ΣΧΟΛΙΑ
  1. John T.
    John T. says:

    Δεν ξέρω ….περιμένω να ακούσω το τραγούδι… Γιάννη σήμερα στη τελική συνάντηση της επιτροπής της ΕΡΤ τι προέκυψε; Ποια είναι η τελική τους απόφαση ;

    Απάντηση
  2. Giannis Argyriou
    Giannis Argyriou says:

    Παιδιά δεν έχουμε πληροφορηση ακόμα, αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα είναι κάτι ανακοινώσιμο ακόμη. Μολις έχουμε νέα θα σας ενημερώσουμε παντως!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *