Γερμανία: Στις 27 Φεβρουαρίου η ανακοίνωση της συμμετοχής | Άνδρας καλλιτέχνης, με χορευτικό τραγούδι!

Το μυστήριο που καλύπτει την φετινή γερμανική συμμετοχή θα λάβει τέλος στις 27 Φεβρουαρίου, αφού τότε η γερμανική δημόσια τηλεόραση σε ειδική εκπομπή θα παρουσιάσει τον εκπρόσωπο αλλά και την συμμετοχή της στην Eurovision 2020.

Όπως σας έχουμε αναφέρει η Γερμανία για τον φετινό διαγωνισμό αποφάσισε να ακολουθήσει μια διαδικασία που μοιάζει πολύ στον τρόπο επιλογής που χρησιμοποιεί τα δύο τελευταία χρόνια η Ελβετία. Μια εσωτερική επιλογή, όπου την τελική απόφαση έλαβε ένα πάνελ από fans και μια επιτροπή των ειδικών.

Ο καλλιτέχνης που επιλέχθηκε αλλά και το τραγούδι θα ανακοινωθεί σε μια ειδική εκπομπή που θα προβληθεί στο μικρότερο κανάλι της γερμανικής ραδιοτηλεόρασης, ONE, στις 27 Φεβρουαρίου.

Την εκπομπή θα παρουσιάζει η Barbara Schöneberger, η οποία συνήθως βρίσκεται στην θέση αυτή τα τελευταία χρόνια. Η όλη παρουσίαση θα διαρκέσει 45 μόνο λεπτά.

Από τις 20 Νοεμβρίου όταν αποκαλύψαμε ότι ο Sandro θα είναι ο εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision 2020, σας ενημερώσαμε για αυτό που σήμερα ουσιαστικά έγινε γνωστό και επίσημα, τότε γράφαμε:

Η Γερμανία φέτος δεν πραγματοποιεί τηλεοπτικό εθνικό τελικό, αλλά προτίμησε ένα concept πολύ κοντά σε αυτό που διεξήγαγε φέτος η Ελβετία. Την όλη διοργάνωση έχει αναλάβει η Digame, μια εταιρεία παραγωγής που είναι υπεύθυνη να επιλέξει τους επικρατέστερους υποψηφίους. Οι καλλιτέχνες που έχουν επιλεγεί, αφού έγραψαν καινούρια τραγούδια για τον διαγωνισμό, η Digame επέλεξε τους φιναλίστ και τους αντιστοίχησε με τα τραγούδια που θα διαγωνισθούν, αφού πρώτα αξιολογήθηκαν από μία πολυμελή κριτική επιτροπή των fans και μια διεθνή κριτική επιτροπή. Ο Sandro θα συμμετείχε στην τελική φάση επιλογής με περισσότερα από δύο τραγούδια, ενδεικτικό του πόσο πολύ τον πιστεύουν οι άνθρωποι της Digame. Ο κλειστός αυτός εθνικός τελικός πρόκειται να πραγματοποιηθεί μέσα στον Δεκέμβριο και η τελική απόφαση θα παρθεί από ένα πάνελ 100 ατόμων περίπου (άνθρωποι της μουσικής και fans).

Eurovision Fun στις 20 Νοεμβρίου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο εκπρόσωπος της Γερμανίας είναι άνδρας καλλιτέχνης και το τραγούδι που έχει επιλεγεί είναι ένα χορευτικό κομματί.

Η τελευταία χρονιά που η Γερμανία επέλεξε τον εκπρόσωπο της μέσω εσωτερικής επιλογής ήταν το 2009, όταν την χώρα εκπροσώπησαν οι Alex Swings Oscar Sings!, με το τραγούδι Miss Kiss Kiss Bang, όπου κατέληξαν στην 20η θέση με 35 βαθμούς.

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου και ώρα 22.30 (ώρα Ελλάδας) για να ακούσουμε την γερμανική συμμετοχή για τον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

4 ΣΧΟΛΙΑ
  1. NicktheGreek
    NicktheGreek says:

    Δεν είστε απλά οι καλύτεροι για την ελληνική ενημέρωση αλλά και έχετε και ενημέρωση για ξένες ειδήσεις! Φοβεροί μακάρι να είστε έτσι πάντοτε παιδιά!

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *