Ελλάδα: Στην Ελλάδα η Stefania για την τελική ηχογράφηση!

Καθ’ οδόν για την Ελλάδα βρίσκεται η Stefania, την ώρα που οι διεργασίες στην ΕΡΤ βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους. Η νεαρή τραγουδίστρια έρχεται για την τελική ηχογράφηση των κομματιών, που έχει υποβάλει η ομάδα της στην γνωμοδοτική επιτροπή της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης για την Eurovision 2020.

Σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές μας πληροφορίες την επόμενη εβδομάδα η γνωμοδοτική επιτροπή της ΕΡΤ θα συνεδριάσει για τελευταία φορά, αφού πλέον έχει ακούσει όλες τις προτάσεις. Όπως είναι ευρέως γνωστό η πρόταση της 17χρονης Στεφανίας Λυμπερακάκη, με τον Δημήτρη Κοντόπουλο – ARCADE στην σύνθεση, τον Φωκά Ευαγγελινό σκηνοθέτη και τον Ηλία Κοκοτό project manager είναι η επικρατέστερη πρόταση για την Eurovision 2020, που υπάρχει αυτή την στιγμή στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Αφού η γνωμοδοτική επιτροπή ακούσει και την τελική ηχογράφηση των τραγουδιών της Stefania, θα καταθέσει την πρόταση της στο ΔΣ της ΕΡΤ δια μέσω του διευθύνοντα συμβούλου, Γ. Γαμπρίτσου. Εφόσον το ΔΣ αποδεχθεί την πρόταση, θα ακολουθηθεί η υπογραφή των συμβολαίων από τις δύο πλευρές (ΕΡΤ και ομάδα της Stefania). Μετά και την υπογραφή των συμβολαίων θα έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις, οι οποίες όπως έχουμε πει και σε προηγούμενα μας άρθρο, δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν πριν τα τέλη Ιανουαρίου.

Επειδή πολλοί μας ρωτάτε αν υπάρχει περίπτωση να μην είναι τελικά η Stefania η εκπρόσωπος μας στο Ρότερνταμ, θα σας απαντήσουμε ότι αυτό δεν φαίνεται πιθανό παρά μόνο αν υπάρξει κάποια εμπλοκή στο γραφειοκρατικό μέρος της υπόθεσης.

Στο μουσικό/καλλιτεχνικό μέρος οι δύο πλευρές φαίνεται ότι συγκλίνουν σε ένα από τα τραγούδια, το οποίο πλέον μπορούμε να σας αποκαλύψουμε ότι είναι και το δικό μας αγαπημένο! Μάλιστα η τελική του εκδοχή θα κάνει όλη την Ευρώπη να χορέψει, ενώ και η Stefania θα δείξει τις μεγάλες της φωνητικές δυνατότητες.

Από εβδομάδα λοιπόν τα σπουδαιότερα!

37 ΣΧΟΛΙΑ
  1. John T.
    John T. says:

    Τέλεια !!!! Γιάννη δηλαδή η επιτροπή της ΕΡΤ έχει ακούσει όλες τις προτάσεις και άλλων
    καλλιτεχνών ή περιμένει και κάποια άλλη εντός του μήνα όπως διάβασα;
    *ΥΓ εμπλοκή στα γραφειοκρατικά τι σημαίνει είναι πιθανό κάτι τέτοιο;(εννοείς στην οικονομική υποστήριξη και στις απαιτήσεις της κάθε πλευράς που πρέπει να συμφωνηθούν;)

    Απάντηση
  2. Μάριος
    Μάριος says:

    Εφόσον φαίνεται ότι γνωρίζετε το τραγούδι που θα αποτελέσει πιθανότατα και τη συμμετοχή μας, στο ύφος ποιας άλλης συμμετοχής – ελληνικής ή ξένης- θα το τοποθετούσατε;

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Χμ, δύσκολα…δεν υπάρχει καποιο τραγούδι που του μοιάζει κ αυτο ειναι το θετικο του σημείο, δεν θα πουν οτι η συμμετοχη μας μοιαζει με καποια αλλη!

      Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Μετράμε αντίστροφα λοιπόν…
    Μ’ αρέσει πάντως τις χρονιές που υπάρχει αισιοδοξία για την συμμετοχή μας. Εύχομαι να είναι βάσιμη και να υπάρχει στήριξη από τους φαν. Καλά και γκρίνιες θα υπάρχουν ( όπως πάντα 🙂 ), αλλά τόσο το τραγούδι όσο και η παρουσίαση αν είναι καλά θα προσμονούμε να δούμε και πάλι τη χώρα μας στη δεξιά θέση του βαθμολογικού πίνακα!

    Απάντηση
  4. Bendictos
    Bendictos says:

    Καλημέρα και συγχαρητήρια για την άψογη ενημέρωση. Καθώς η ώρα πλησιάζει και σίγουρα περιμένουμε όλοι με ενδιαφέρον να ακούσουμε το τραγούδι, μου δημιουργούνται ορισμένες απορίες… Το επικρατέστερο τραγούδι (που απ’ότι κατάλαβα έχει τ΄τιλο Haide Again (?) είναι ποπ με εθνικ γεφυρα; Θυμίζει ας πούμε secret combination ή aphrodisiac?Επίσης θεωρώ ότι το “προβλημα” με ορισμένα τραγούδια του Κοντόπουλου, είναι οι αγγλικοι στιχοι. Τοσο το This is Love όσο και το X my Heart είχαν κάκιστες κριτικές ως προς τον στίχο, ο οποίος εμοιαζε να γραφτηκε στο πόδι. Και όντως είδαμε στο This is Love ότι οι δημιουργοι έκοβαν και έραβαν μέχρι την τελευταία στιγμή κομμάτια όπως το rain falls from above κτλ…Ολο αυτο μου εδωσε την εντυπωση ότι το τραγούδι ήταν τελειως προκατ..εννοώότι δεν ήταν μια αυθεντική δημιουργία που ήθελε να πει κάτι συγκεκριμένο, απλά βρέθηκε μια ενδιαφέρουσα μελωδία και μετά προσάρμοζαν το στιχο αναλογα και άλλαζαν όταν έβλεπαν πως κάτι δεν άρεσε..Επομένως η ερώτηση είναι αν ο στίχος στο επικρατέστερο κομμάτι είναι καλός…Αυτά !

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Ο τιτλος δεν ειναι αυτος… Γραφονται πολλα που δεν ευσταθούν. Ο τιτλος ειναι πολυ εξυπνος κ ταιριαστος για την Στεφανια, όπως κ ο στιχος γενικοτερα. Δεν τον εχει γραψει ο Κοντοπουλος.

      Απάντηση
  5. Ι
    Ι says:

    το τραγούδι θα χαρακτηριζόταν generic ; Επίσης πιστεύεις πως η στεφάνια μπορεί να υποστηρίξει live ένα τέτοιο τραγουδι (χορός, φωνητικά); Επειδή στην εμφάνιση της στα mad δεν έδειξε κάποια χορευτική ικανότητα

    Απάντηση
  6. gogos
    gogos says:

    Καλησπέρα Γιάννη!
    Δεν ήθελα ΚΑΙ εγώ να θέσω κάποιο ερώτημα (μετά τη “βροχή” ερωτημάτων που έχεις δεχθεί), αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ να μην κάνω κι εγώ ένα.

    Είπες παραπάνω ότι ο Φωκάς εφόσον μπορέσει να πραγματοποιήσει το concept που έχει σκεφτεί θα απογειώσει το τραγούδι. Από τι εξαρτάται; Από τεχνικής πλευράς που μπορεί να μην “λειτουργήσει” 100% on stage ή είναι πολύ δαπανηρό για την ΕΡΤ;

    Απάντηση
      • gogos
        gogos says:

        Οπότε πρέπει να ναι αρκετά ιδιαίτερο. Μακάρι να πάνε όλα κατ’ ευχήν και να υλοποιηθεί όπως ακριβώς το χει σκεφτεί ο Φωκάς!

        Ευχαριστώ για την απάντηση!

        Απάντηση
  7. Giannis
    Giannis says:

    Όταν λέμε έθνικ ποπ εννοούμε κάτι του στυλ μαγιά ή στο θεό με πάει ή κάτι παρεμφερές; Αν όχι είναι εύκολο να μας πεις ένα τραγούδι παρόμοιου στυλ (όχι παρόμοιας μελωδίας) για να καταλάβουμε προς τα που θα κυμανθούμε

    Απάντηση
  8. Βασίλης
    Βασίλης says:

    Πιστεύετε ότι το συγκεκριμένο τραγούδι επειδή το έχετε ακούσει αν εκτελεστεί απο την τραγουδίστρια άρτια και με το εντυπωσιακό εύρημα του κ.ευαγγελινου θα μπορούσε να μας φέρει δεύτερη νίκη? Ελπίζω να μην είναι μόνη της η Στεφανία στη σκηνή.

    Απάντηση
      • vangelis vt
        vangelis vt says:

        Aυτά που θα ξαναμπούμε στον χάρτη τα ακούγαμε και για την Ντούσκα. Και το This is love επίσης γράφετε ότι σας άρεσε τότε, αν θυμάμαι καλά. Κοριτσίστικη bubble pop από κλώνο της Ariana Grande και μάλιστα δια χειρός Κοντόπουλου που πλέον είναι στα αζήτητα από άλλες χώρες ακούγεται εντελώς άκυρη επιλογή για το κλίμα του διαγωνισμού όπως έχει πλέον διαμορφωθεί. Προσωπικά αν με φώναζαν να τα ακούσω αυτό θα τους έλεγα.

        Δυστυχώς αν δεν ξηλωθεί η συγκεκριμένη ομάδα από την ΕΡΤ προκοπή δεν πρόκειται να δούμε.

        Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Ο καθενας έχει τις απόψεις του. Όταν σας καλέσουν μπορείτε να τους τις πείτε (τις απόψεις σας). Πέρσι δεν κληθήκαμε να δώσουμε την αποψη μας, οποτε αυτο που λέτε δεν ισχύει. Απλά να είστε λίγο συγκρατημένος γτ νομιζω οταν θα βγει το τραγούδι θα διαψευστείτε..

          Απάντηση
  9. John T.
    John T. says:

    Γιάννη δεν ξέρω αν εσένα σου αρέσει το wild του MGP αλλά εχθές που το άκουσα live μου άρεσε πιστεύεις ότι θα μου αρέσει περισσότερο το δικό μας ;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *