ΕΡΤ: “Στις αρχές Φεβρουαρίου θα είμαστε έτοιμοι για την ανακοίνωση του εκπροσώπου μας”

Θέμα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση της ΕΡΤ για τον καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2020, αφού όπως σας ενημερώσαμε και με προηγούμενο μας άρθρο, όλα τα διαδικαστικά/νομικά ζητήματα έχουν σχεδόν επιλυθεί.

Σε συνομιλία που είχαμε με την αρχηγό της ελληνικής αποστολής στον διαγωνισμό και διευθύντρια των Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ, κα Μαρία Κουφοπούλου, για τον χρόνο που θα έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις μας είπε:

Ελπίζουμε ότι στις αρχές Φεβρουαρίου θα είμαστε έτοιμοι για την ανακοίνωση!

Μαρία Κουφοπούλου, αρχηγός της ελληνικής αποστολής στην Eurovision.

Η δήλωση της κα Κουφοπούλου επιβεβαιώνει και το δικό μας ρεπορτάζ για την ανακοίνωση της ΕΡΤ σχετικά με τον καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει στο Ρότερνταμ, αφού σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες μας, τα όποια διαδικαστικά και νομικά ζητήματα υπάρχουν έχουν σχεδόν επιλυθεί, ενώ πλέον και το τραγούδι που θα αποτελέσει την 41η συμμετοχή της χώρας μας στο διαγωνισμό έχει οριστικοποιηθεί.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με σειρά από άρθρων, την ελληνική σημαία στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision θα σηκώσει η Stefania με ένα τραγούδι των Δημήτρη Κοντόπουλου/ ARCADE, στίχους της Sharon Vaughn και σκηνοθετική επιμέλεια από τον μετρ του είδους, Φωκά Ευαγγελινό.

Μετά και την επίσημη ανακοίνωση στις αρχές του Φεβρουαρίου θα έχουμε την οπτικοποίηση του τραγουδιού μας, ώστε αμέσως μετά να δημοσιοποιηθεί. Το video clip θα δημοσιοποιηθεί για πρώτη φορά το πιο πιθανό μέσα από την ειδική εκπομπή της ΕΡΤ για την Eurovision, με παρουσιαστή τον ηθοποιό Μιχάλη Μαρίνο, τέλος Φεβρουαρίου/αρχές Μαρτίου.

 

24 ΣΧΟΛΙΑ
  1. eurogreek
    eurogreek says:

    Καιρός ήταν η ΕΡΤ να ανακοινώσει ώστε να σταματήσουν και τα διάφορα παπαγαλάκια. Παιδιά πείτε ότι μπορείτε για το τραγούδι και πως πρέπει να στηθεί εσείς ξέρετε τι αρέσει και τι όχι. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Θα είστε στο Ρότερνταμ;

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Φυσικά και θα είμαστε! Για 2 εβδομάδες μάλιστα για να σας τα μεταφέρουμε όλα και μονο όπως εμείς μπορούμε και ξέρουμε! Μεινετε συντονισμένοι εδω!

      Απάντηση
        • Giannis Argyriou
          Giannis Argyriou says:

          Ωωωω ευχαριστούμε για την προτίμηση! Ο καθ΄ ένας κάνει ό,τι μπορεί, χαιρόμαστε που σας αρέσει αυτό που κάνουμε και σας παρουσιάζουμε καθημερινα!

          Απάντηση
  2. George
    George says:

    Καλησπέρα σας,πρώτη φορά γράφω στο site σας και θέλω να πω ένα μπράβο για την έγκυρη ενημέρωση που παρέχετε αλλά και για την παρέμβαση σας σχετικά με τις δηλώσεις του Κύριου Παπαδημητρίου. Δυστυχώς οι ιστοσελίδες των σωματείων δεν προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο,γι αυτό παρακολουθώ μόνο τις δίκες σας ειδήσεις. Ελπίζω να πάνε όλα καλά φέτος και να ακούσουμε και να δούμε κάτι αξιοπρεπέστατο. Αν και δεν εντυπωσιάστηκα με την προσπάθεια τους το 2017,φέτος ελπίζω για κάτι καλύτερο!!

    Απάντηση
  3. gogos
    gogos says:

    Απ’ ότι καταλαβαίνω θα ακούσουμε το τραγούδι στην νέα εκπομπή της ΕΡΤ για την Eurovision για λόγους τηλεθέασης και διαφήμισης. Λογικό το βρίσκω. Καιρός είναι να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το προϊον της (Eurovision) και όχι μόνο τα ιδιωτικά, όπως έκαναν τα προηγούμενα χρόνια.

    Γιάννη γνωρίζεις την συχνότητα προβολής της συγκεκριμένης εκπομπής;

    Απάντηση
  4. Αγάπη ζωή Ειρήνη
    Αγάπη ζωή Ειρήνη says:

    Κύριε Αργυρίου παρατήρησα ότι δεν αναφέρεται καθόλου τίς άλλες υποψηφιότητες άσχετα αν έχετε κάποια νέα που αφορούν την υποψηφιότητα της Στεφανίας και εφόσον δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από την ΕΡΤ για τη φετινή πορεία μας στην Γιουροβίζιον

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Όπως έχετε καταλάβει αν παρακολουθείτε το σαιτ μας, πάντα προπορευόμαστε από τα γεγονότα..Εχουμε εξηγησει σε προηγούμενα αρθρα μας γτ δεν γράψαμε για αλλες υποψηφιοτητες που βγηκαν στην δημοσιότητα απο την στιγμη που έκλεισε η συμμετοχη μας με την Στεφανια και μετά. Αντιθετως πριν γραφαμε για όλους. Επισης θεωρουμε υποκριτικο να γράφουμε για κάποιους κ οχι για ολους όσους μας στελνουν δελτιο τυπου οτι κατεθεσαν συμμετοχη, όπως επιλεκτικά κάνουν τα περισσοτερα μεσα.

      Απάντηση
  5. Ι
    Ι says:

    μια κοπελίτσα που λέγεται kida ley ισχυρίζεται πως είναι μέσα στους υποψήφιους. Όμως εγώ δεν έχω δει το όνομα της σε καμία σελίδα. Ισχύει κάτι τέτοιο;

    Απάντηση
  6. Αγάπη ζωή Ειρήνη
    Αγάπη ζωή Ειρήνη says:

    Στο Γιουροβίζιον gr σε ψηφοφορία για την φετινή εκπρόσωπο της χώρας μας η ψηφοφορία έχει ως εξής 60 Αρνητικη 40 θετική και σε δίκη σας είναι δεύτερη από τόνΣεπτεμβρίο που συνεχίζει έως και σήμερα. με δέκα μονάδες περίπου

    Απάντηση
  7. Αγάπη ζωή Ειρήνη
    Αγάπη ζωή Ειρήνη says:

    Δεν έχουν βγει έχεις δίκιο και πέρσι δεν είχαν βγει και από την αρχή ξέραμε τον νικητή αν πήγαινε με την Ολλανδία η ομογενής Στεφανία θα είχε καλύτερη τύχη τα τελευταία χρόνια τη βαθμολογία μας έχουν δώσει η φίλοι μας από την Ολλανδία το 2005 με την Έλενα Παπαρίζου κερδίσαμε από τότε έως πέρσι όσοι ομογενείς μας εκπροσωπούν δεν είχαμε και τα καλύτερα αποτελέσματα παρά ταύτα εύχομαι καλή επιτυχία στην ΕΡΤ και στην χώρα μας αλλά υποστηρίζω Εθνικό τελικό απλά και αντικειμενικά

    Απάντηση
  8. Αγάπη ζωή Ειρήνη
    Αγάπη ζωή Ειρήνη says:

    Κύριε Αργυρίου ευχαριστώ για την ενημέρωση μήπως έχετε ακούσει το τραγούδι της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Ποια είναι η άποψη σας για τα παραπάνω συμπεράσματα όσων αφορά την φετινή μας συμμετοχή καλή συνέχεια καλημέρα

    Απάντηση
  9. JN
    JN says:

    καλημερα παιδια και ευχαριστουμε για την ενημερωση. Υπαρχει καποιος απο εσας που να εχει ακουσει το τραγουδι να μας δωσει καποια πληροφορια περι τινος προκειται?

    Απάντηση
    • Apostolos Bogiannos
      Apostolos Bogiannos says:

      καλημέρα και σε σενα! ναι το έχουμε ακούσει! Αν τρέξετε σε προηγούμενα μας άρθρα σας έχουμε δώσει ήδη κάποιες πληροφορίες!

      Απάντηση
  10. Thoz
    Thoz says:

    Ευελπιστώ (και δεν θυμάμαι αν έχετε γράψει) να αρέσει το τραγούδι στην Stefania πάνω από όλα και να μην πάει στο διαγωνισμό με ένα τραγούδι που δεν της αρέσει, σωστά?

    Απάντηση
  11. John T.
    John T. says:

    Γιάννη φυσικά και δεν πιστεύω τίποτα αλλά ο ogae λέει ότι ο ζουρνάς,η γκάιντα κα δε ισχύει σύμφωνα με τις πληροφορίες τους και το τραγούδι ακόμα δεν έχει επιλεχθει ! Τι γίνεται γιατί να μεταδίδουν ψευδείς ειδήσεις ίσχυε κάτι τέτοιο;
    Υ.Γ Κάτι άκυρο εσύ ήσουν ποτέ αρθρογράφος στον Ogae γιατί νομίζω έχω δει το όνομα σου !;

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Δεν σχολιάζουμε αλλα sites. Θα πούμε όμως ότι ισχύουν στο ακέραιο τα όσα έχουμε γράψει! Οχι δεν ημουν ποτε στον ογκαε, εγραφα ομως στο eurovisionary και το infe μεχρι το 2018.

      Απάντηση
  12. Αγάπη ζωή Ειρήνη
    Αγάπη ζωή Ειρήνη says:

    Η Καλομοίρα Σαράντη βγήκε τρίτη και πρώτη από το κοινό και ήταν η Καλομοίρα η μικρή Στεφανία. Έχει ταλέντο αλλά η Γιουροβίζιον ζητάει πάντα κάτι διαφορετικό η ΕΡΤ πέφτει στην παγίδα των παρελθόντων ετών και δεν διοργανώνει Εθνικό τελικό να σου κάνω μία πρόβλεψη Αν περάσουμε τελικό δωδέκατη θέση έως εικοστή πρώτη κι αυτό λόγω Ολλανδίας αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο. Αφού ήταν στην όγδοη θέση της Γιουροβίζιον τζούνιορ απλά και αντικειμενικά

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *