Ιρλανδία: Η συμμετοχή για την Eurovision 2020 έχει ήδη επιλεγεί

Σήματα καπνού δόθηκαν τις τελευταίες ώρες από την βασίλισσα του Διαγωνισμού, Ιρλανδία. Όπως φαίνεται, από τις ειδήσεις που τρέχουν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης η χώρα έχει ήδη επιλέξει τον καλλιτέχνη και το τραγούδι που θα την εκπροσωπήσει τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Η είδηση ήρθε στο φως από τον καλλιτεχνικό διευθυντή Philly McMahon, ο οποίος με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ανακοινώνει στους ακόλουθους τους ό,τι θα αναλάβει την σκηνοθετική επιμέλεια της ιρλανδικής συμμετοχής στην Eurovision 2020.

Την είδηση επιβεβαίωσε τόσο ο μουσικός διευθυντής του ραδιοφώνου της RTÉ 2, Alan Swan, αλλά και η εταιρεία παραγωγής This Is Pop Baby, που θα αναλάβει την παραγωγή και την σκηνοθετική επιμέλεια της ιρλανδικής συμμετοχής.

Η ανακοίνωση του εκπροσώπου και του τραγουδιού, αναμένεται να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, ενώ οι φήμες θέλουν την κονγκολέζα τραγουδίστρια, Soulé, να είναι αυτή η εκπρόσωπος της Ιρλανδίας στην Eurovision 2020.

Πέρσι την Ιρλανδία εκπροσώπησε η Sarah McTernan με το 22, τερματίζοντας δυστυχώς στην τελευταία (18η) θέση του δεύτερου ημιτελικού της διοργάνωσης.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Ιρλανδίας στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στην Ολλανδία. 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *