Ισπανία: Το Universo επιλέχθηκε ανάμεσα σε 50 τραγούδια – Περισσότερες πληροφορίες για το τραγούδι

Την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, θα ακούσουμε για πρώτη φορά το Universo, τη συμμετοχή της Ισπανίας στην επερχόμενη Eurovision, με ερμηνευτή τον Blas Cantó.

Λίγα 24ωρα πριν την ανακοίνωση του τραγουδιού, η δημοσία τηλεόραση της Ισπανίας, RTVE, μας αποκάλυψε κάποια στοιχεία για τη συμμετοχή της χώρας.

Η διευθύντρια ψυχαγωγίας, της RTVE, Toñi Prieto , αποκάλυψε για το Universo:

Είναι ένα mid-tempo τραγούδι, με ένα επικό τέλος. Αν και είναι ένα νέο τραγούδι για τον Blas διατηρεί την ουσία του. Το κομμάτι αυτό θα του επιτρέψει να δείξει τις δυνατότητες που έχει.

Ο Blas Cantó, άλλωστε δήλωσε πως θα ήθελε να ερμηνεύσει ένα τραγούδι που θα μπορεί να μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες του πλανήτη αλλά και να αποτελεί την ιστορία της ζωής του. Ο ίδιος επιλέχθηκε έπειτα από απευθείας ανάθεση, σε μια προσπάθεια του RTVE να βελτιώσει τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων ετών. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, η eurovision είναι μια επανεκκίνηση για την μουσική του καριέρα την οποία θέλει να ζήσει στο έπακρο, αρχής γενομένης από την αφαίρεση από το προφίλ του στο instagram, ό,τι δεν έχει να κάνει με τον διαγωνισμό.

Ο Blas Cantó είναι 28 χρονών και έχει γίνει γνωστός στην Ισπανία αρχικά ως μέλος του boyband Auryn. Θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της γενιάς τους και η επιλογή του σίγουρα εκπλήσσει ευχάριστα, αφού η Ισπανία δεν μας έχει συνηθίσει σε επιλογές καταξιωμένων καλλιτεχνών. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέεται με τον διαγωνισμό, αφού το 2004 είχε λάβει μέρος στον εθνικό τελικό της Ισπανίας για την Junior Eurovision και το 2011 δοκίμασε την τύχη του στον εθνικό τελικό για την κανονική Eurovision με το συγκρότημα Auryn.

Πηγή: wiwibloggs

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Ισπανίας στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στην Ολλανδία. 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *