Ισραήλ: 4 Φεβρουαρίου ο μεγάλος τελικός του The Next Star for Eurovision 2020

Το Ισραήλ θα επιλέξει στις 4 Φεβρουαρίου τον καλλιτέχνη που θα το εκπροσωπήσει στη Eurovision 2020, όπως ανακοίνωσε το ΚΑΝ. Ο διαγωνισμός που διεξάγεται από τα τέλη Νοέμβρη, μπαίνει πλέον στα τελευταία στάδια του. Οι 20 καλλιτέχνες που έχουν απομείνει αναμένεται να διαγωνιστούν στη διάρκεια του επόμενου μήνα για την κατάκτηση του πολυπόθητου εισιτηρίου που οδηγεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας τον Μάιο.

Ιδιαίτερα, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας του Ισραήλ, ΚΑΝ, σκοπεύει να οργανώσει ένα ξεχωριστό σόου αμέσως μετά το τέλος του HaKokhav HaBa L’Eurovizion 2020 για να καταλήξει στο τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί η χώρα στον επερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision. Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά από το 2016 και έπειτα στην οποία το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να εκφέρει άποψη αναφορικά με την επιλογή του ισραηλινού τραγουδιού.

Το σόου The Next Star for Eurovision (HaKokhav HaBa L’Eurovizion) χρησιμοποιείται κατά τη διαδικασία επιλογής της ισραηλινής συμμετοχής στη Eurovision από το 2015. Μέσα σε αυτά τα πέντε χρόνια, η χώρα της Μέσης Ανατολής έχει καταφέρει να προκριθεί κάθε χρόνο στον τελικό. Κορυφαίο αποτέλεσμα, βέβαια, υπήρξε η νίκη της Netta το 2018 με το τραγούδι Toy στη Λισαβόνα.

Τον περασμένο Μάιο, στο Τελ Αβίβ, το Ισραήλ εκπροσώπησε ο Kobi Marimi με το τραγούδι Home. Οι διοργανωτές κατέλαβαν 23η θέση, συγκεντρώνοντας μόλις 35 πόντους.

Θα συνεχίσει, άραγε, το Ισραήλ το σερί συνεχόμενων παρουσιών σε τελικούς ; Η απάντηση θα έλθει σε λίγους μήνες…..

πηγή: eurovoix.com

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *