Ιταλία: Αποκαλύφθηκε η σκηνή του Sanremo 2020 | Ποιος είναι φαβορί για την νίκη σύμφωνα με τα πρώτα στοιχήματα;

Αποκαλύφθηκε στα ιταλικά μέσα η σκηνή του Sanremo 2020, που ήδη κατασκευάζεται στο Teatro Ariston. Εν τω μεταξύ τα γραφεία στοιχημάτων έχουν ξεκινήσει τις προβλέψεις τους για τον φετινό νικητή, της επετειακής 70ης έκδοσης του Φεστιβάλ.

Μεγαλύτερη από ποτέ η σκηνή

Η μεγαλύτερη σκηνή που υπήρξε ποτέ στο Φεστιβάλ του Sanremo, θα δούμε φέτος στο Teatro Ariston. Μάλιστα το μέγεθος της είναι τέτοιο που καλύπτει και τις δέκα πρώτες θέσεις των καθισμάτων. Αποτέλεσμα αυτού φυσικά είναι να υπάρξει μια μείωση στα διαθέσιμα εισιτήρια της τάξης των 400.

Σκηνογράφος του Sanremo 2020 είναι ο Gaetano Castelli, ενας ρόλος οικείος για αυτόν, αφού και το 2012 ήταν σκηνογράφος του Φεστιβάλ.

Ήδη τα εισιτήρια – πακέτα για όλες τις βραδυές έχουν εξαντληθεί από τις 8 Ιανουαρίου. Πλέον οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περιμένουν την προπώληση των μεμονωμένων εισιτήριων.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Δήμος του Σαν Ρέμο που είναι μαζί με την ΡΑΙ συνδιοργανωτής του Φεστιβάλ, θα λάβει το 15% των συνολικών εισιτηρίων, τα οποία και θα διαθέσει όπως νομίζει (σε προσκλήσεις, ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες κλπ).

Τα φαβορί σύμφωνα με τα πρώτα στοιχήματα

Τα γραφεία στοιχημάτων άνοιξαν τις πρώτες αποδόσεις για τον νικητή του Sanremo 2020. Πρόκειται προφανώς για προβλέψεις από τους bookmakers, επομένως δεν είναι επίσημες προβλέψεις και ο διαγωνισμός είναι πολύ ανοικτός. Στην πραγματικότητα, είναι πιθανό ένας από τους καλλιτέχνες που δεν είναι μεταξύ των αγαπημένων σύμφωνα με τις προβλέψεις τελικά να κερδίσει. Κάπως έτσι εξάλλου νίκησε πέρσι και ο Mahmood, που τα γραφεία στοιχημάτων τον είχαν κάτω από την μέση της τελικής κατάταξης.

Σύμφωνα με τις πρώτες αποδόσεις, φαβορί για τη νίκη στο Φεστιβάλ Sanremo 2020 είναι ο Anastasio, ένας ράπερ που θεωρείται από πολλούς ως μελλοντικός νικητής αυτού του έτους.  Εκτός από τον Αnastasio φαβορί επίσης θεωρείται ο Francesco Gabbani και η Giordana Angi. Στην πραγματικότητα, πολλοί bookmakers δίνουν τις ίδιες αποδόσεις στους Anastasio, Gabbani και Angi, δείχνοντας ότι και οι τρεις είναι αγαπημένοι για την τελική νίκη.

Πέρυσι οι προβλέψεις έδιναν την νίκη στον Ultimo. Η 69η έκδοση τελείωσε με την αναπάντεχη νίκη του Mahmood. Κάποιοι μάλιστα έφτασαν μέχρι και να διαμαρτύρονται για την ψηφοφορία της επιτροπής των δημοσιογράφων, αλλά και της ειδικής κριτικής επιτροπής, αφού ήταν σε τόση αντίθεση με τα αποτελέσματα του κοινού.

Τα φώτα στραμμένα στο Σανρέμο

Για περισσότερες πληροφορίες για τους φετινούς διαγωνιζόμενους μπορείτε να ανατρέξετε στο προηγούμενο μας άρθρο.

Δεδομένη θεωρείται η παρουσία του Ιταλού Superstar Tiziano Ferro και τις πέντε βραδυές του φεστιβάλ, ενώ κάθε ημέρα θα βρίσκονται στο πλάι του Amadeus και δύο διαφορετικές γυναικείες παρουσίες.

Για να φρεσκάρετε το σύστημα ψηφοφορίας που θα χρησιμοποιηθεί φέτος στο φεστιβάλ μπορείτε να συμβουλευθείτε τον οδηγό που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Το 70ο Φεστιβάλ Τραγουδιού του Sanremo, θα πραγματοποιηθεί στο Teatro Ariston της μικρής πόλης της Λιγουρίας, Σαν Ρέμο, από τις 4 έως και τις 8 Φεβρουαρίου 2020.

Παρακάτω δείτε το πρώτο τρέιλερ του φεστιβάλ, που ήδη προβάλλεται στις συχνότητες της RAI:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για την πληρέστερη κάλυψη του Sanremo 2020!

Πηγή: optimazine, molisetabloid

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *