Ιταλία: Η Dua Lipa ανακοινώθηκε ως guest για το Sanremo 2020!

Μπορεί ο Amadeus να μην κατάφερε να κλείσει την Lady Gaga ή την Madonna, στο Φεστιβάλ του Sanremo 2020 όμως θα δώσει το παρών η Dua Lipa, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο στην επίσημη συνέντευξη τύπου της RAI για το φεστιβάλ.

Με την Dua Lipa το Sanremo 2020

Η Βρετανίδα popstar με καταγωγή από το Κόσοβο Dua Lipa και ο βετεράνος ιστορικός, αρχαιολόγος και διασκεδαστής Johhny Dorelli θα είναι μεταξύ των guests στο φετινό Φεστιβάλ Τραγουδιού του Sanremo, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Amadeus στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησε η RAI στη Ρώμη για το 70ο Φεστιβάλ Ιταλικού Τραγουδιού.


Ο Βετεράνος Ναπολιτάνος τραγουδιστής και showman Massimo Ranieri θα εμφανισθεί ως guest. Ο Ranieri θα τραγουδήσει μαζί με τον τραγουδιστή-τραγουδοποιό Tiziano Ferro και τον Λιβανέζο popstar Mika. Ο Tiziano Ferro θα είναι στο πλάι του Amadeus και τις πέντε βραδιές του φεστιβάλ, τραγουδώντας και με άλλους προσκεκλημένους και βοηθώντας τον δεύτερο στην παρουσίαση του Sanremo 2020.

Εργαζόμαστε και με άλλα ονόματα για να σφραγίσουμε τις συμβάσεις, θα θέλαμε τους Al Bano και Romina, με ένα νέο τραγούδι που γράφτηκε από τον Malgioglio, καθώς και τους Zucchero και Ultimo.

Amadeus, για τους guests του Sanremo 2020

Αφιερωμένο στην γυναίκα το φετινό φεστιβάλ

Ο Amadeus αποφάσισε να αφιερώσει το Sanremo 2020 στην γυναίκα. Έτσι σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές όπου υπήρχε μία γυναίκα σταθερά ως συμπαρουσιάστρια, αυτή τη χρονιά θα έχουμε διάφορες γυναίκες να περνούν από την σκηνή του Teatro Ariston.

Οι γυναικείες παρουσίες στο πλάι του Amadeus θα είναι οι Rula Jebreal, Sabrina Salerno, Alketa Vejsiu, Mara Venier Georgina Rodriguez, Antonella Clerici, Diletta Leotta, Emma D’Aquino, Laura Chimenti, και Francesca Sofia Novello. Ανάμεσα τους ξεχωρίζει και το όνομα της ιταλίδας superstar Monica Bellucci.

Η Alketa Vejsiu είναι ένα γνώριμο όνομα στους eurofans, αφού παρουσίασε το πρόσφατο Festivali i Kenges, το φεστιβάλ δηλαδή τραγουδιού που χρησιμοποιεί η Αλβανία για την επιλογή της συμμετοχής της στην Eurovision 2020.

Αυτοί είναι κάποιοι από τους guests που θα δούμε καθ’ όλη τη διάρκεια του πενθήμερου φεστιβάλ του Sanremo, αφού θα ανακοινωθούν επιπλέον ονόματα τις επόμενες ημέρες.

Τα φώτα στραμμένα στο Σανρέμο

Για περισσότερες πληροφορίες για τους φετινούς διαγωνιζόμενους μπορείτε να ανατρέξετε στο προηγούμενο μας άρθρο.

Για να φρεσκάρετε το σύστημα ψηφοφορίας που θα χρησιμοποιηθεί φέτος στο φεστιβάλ μπορείτε να συμβουλευθείτε τον οδηγό που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Το 70ο Φεστιβάλ Τραγουδιού του Sanremo, θα πραγματοποιηθεί στο Teatro Ariston της μικρής πόλης της Λιγουρίας, Σαν Ρέμο, από τις 4 έως και τις 8 Φεβρουαρίου 2020.

Παρακάτω δείτε το πρώτο τρέιλερ του φεστιβάλ, που ήδη προβάλλεται στις συχνότητες της RAI:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για την πληρέστερη κάλυψη του Sanremo 2020!

Πηγή: RAI

 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *