Ιταλία: Συνθέτης της “Andromeda”, του τραγουδιού της Elodie στο Sanremo 2020, o Mahmood!

Με το τραγούδι Andromeda συμμετέχει η Elodie στο Sanremo 2020, που σε λίγες ημέρες ξεκινά στο Teatro Ariston της μικρής πόλης της Λιγουρίας, Σαν Ρέμο. Αυτό όμως που έχει την σημασία του είναι ότι την Andromeda υπογράφει ο Mahmood, αλλά και ο συνθέτης του Soldi, Dardust!

Δεν είναι η πρώτη φορά που Elodie και Mahmood, που είναι στενοί φίλοι και στην ιδιωτική τους ζωή, συνεργάζονται. Ο ερμηνευτής του Soldi και δεύτερος στον πρόσφατο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, έγραψε επίσης το Nero Bali , το τραγούδι που ερμήνευσε η Elodie με τους Michele Bravi και Guè Pequeno το καλοκαίρι του 2018. Αυτό ήταν το πρώτο τραγούδι που υπέγραψε ο Mahmood ως συνθέτης για άλλους συναδέλφους του. Επίσης, το 2018 υπέγραψε το Sobrio , ένα άλλο ντουέτο της Elodie και του Guè Pequeno.

Ήδη με βάση τα ονόματα που βρίσκονται πίσω από την Andromeda, θεωρείται από πολλούς ως ένα από τα φαβορί για την νίκη στο Sanremo 2020 και την εκπροσώπηση της Ιταλίας στην Eurovision 2020.

Το 30χρονο πρώην μοντέλο, έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να γνωρίσει επιτυχία και ως τραγουδίστρια. Μετά από μια αποτυχημένη της συμμετοχή στο X Factor, έφθασε το 2015 στην δεύτερη θέση στο δημοφιλές τάλεντ σόου Amici της Maria Filippi. Έκτοτε με πολύ πετυχημένες συνεργασίες, κυκλοφόρησε δύο ολοκληρωμένους δίσκους, ενώ σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί ο τρίτος της προσωπικός δίσκος, που φυσικά θα περιλαμβάνει και την Andromeda.

Αυτή θα είναι η δεύτερη συμμετοχή της Elodie στο Sanremo, αφού το 2017 είχε καταλάβει την όγδοη θέση. Την ίδια χρονιά νικητής ήταν ο Francesco Gabbani που συμμετέχει και φέτος!

Πιστεύετε θα καταφέρει η Elodie αυτή τη φορά να κερδίσει στο Φεστιβάλ του Sanremo και να εκπροσωπήσει την Ιταλία στο Ρότερνταμ;

Πηγή: soundsblog.it
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *