Κύπρος: Στο Βερολίνο σήμερα ο Sandro για την ηχογράφηση του τραγουδιού! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Στο Βερολίνο μεταβαίνει σήμερα ο Sandro, προκειμένου να ηχογραφήσει το δεύτερο τραγούδι στο οποίο έχει καταλήξει το ΡΙΚ και η ομάδα του καλλιτέχνη για την Eurovision 2020. Η ώρα των κρίσιμων αποφάσεων πλησιάζει, ενώ η κυπριακή αποστολή εργάζεται ήδη με τον καλλιτεχνικό διευθυντή που έχει επιλεγεί πάνω στην σκηνική εμφάνιση.

Από τα 170 τραγούδια που υποβλήθηκαν φέτος στο ΡΙΚ, η ομάδα του Sandro αλλά και οι άνθρωποι της κυπριακής δημόσιας τηλεόρασης που ασχολούνται με τον διαγωνισμό, έχουν καταλήξει στα δύο επικρατέστερα. Το ένα έχει ήδη ηχογραφηθεί ενώ σήμερα ο Sandro μεταβαίνει στο Βερολίνο, προκειμένου εκεί μαζί με τους παραγωγούς του κομματιού και τους συνθέτες του, να ολοκληρώσει την ηχογράφησή του.

Στην συνέχεια και αφού έχουν την τελική μορφή και των δύο υποψήφιων τραγουδιών, θα επιλεγεί αυτό που θα αποτελέσει την κυπριακή συμμετοχή στο Ρότερνταμ! Ακολούθως θα γίνει η οπτικοποίηση του τραγουδιού ώστε να δημοσιοποιηθεί στο ευρύ κοινό.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας ο καλλιτεχνικός διευθυντής της φετινής κυπριακής συμμετοχής στην Eurovision έχει επιλεγεί και θα ανακοινωθεί σύντομα. Με σκοπό να είναι έτοιμος σε κάθε ενδεχόμενο, εργάζεται πάνω στην σκηνική εμφάνιση και των δύο τραγουδιών, ώστε να υπάρχει έτοιμη ιδέα όποιο και αν τελικά επιλεγεί.

Πολύ σύντομα λοιπόν θα έχουμε περισσότερες ανακοινώσει από το ΡΙΚ, που θα αφορούν τον τίτλο του τραγουδιού, αλλά και την ομάδα που θα πλαισιώσει την προσπάθεια του Sandro στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision!

Σας υπενθυμίζουμε ότι ο Sandro έχει επιβεβαιώσει την συμμετοχή του στο Eurovision pre party, που διοργανώνει ο OGAE Σουηδίας, Melfest WKND Pre Party, στις 7 Μαρτίου αμέσως μετά το τέλος του τελικού του Melodifestivalen. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον Sandro να ερμηνεύει ζωντανά το τραγούδι του, ίσως για πρώτη φορά.

8 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Νομίζω ότι και φέτος δύσκολα θα “αποφύγει” τους Σουηδούς η Κύπρος, σε ό,τι αφορά τη σκηνική παρουσίαση. Έχουν αποκτήσει καλή σχέση-συνεργασία τα 2 προηγούμενα χρόνια και αν κρίνω από τα αποτελέσματα του βαθμολογικού πίνακα (και μόνο από εκεί) τους έχει βγει σε καλό.
    Μακάρι να επιλέξουν ένα καλό τραγούδι και να ταιριάζει στον συγκεκριμένο ερμηνευτή.
    Καλή επιτυχία!

    Απάντηση
  2. and
    and says:

    Αν κρίνω απ το βιντεάκι που ανέβασε η κυπριακή τηλεόραση στο facebook μάλλον για μπαλάντα πάει φέτος η Κύπρος με τραγούδι που θα έχει να κάνει με δικαιώματα-σχέσεις ομόφυλων ζευγαριών.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *