Μάλτα: Αποχώρησαν δύο ακόμη διαγωνιζόμενοι από το X Factor | Τα αποτελέσματα του 2ου Live Show!

Η Μάλτα συνεχίζει την αναζήτηση του νικητή του X Factor και του εκπροσώπου της στη Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ. Στο 2ο live το βράδυ της Κυριακής, οι Jasmine και Dav. Jr αποχώρησαν, με 8 υποψηφίους να παραμένουν στο διαγωνισμό.

Οι συμμετέχοντες παρουσίασαν τα ‘Guilty Pleasures’ τους τραγούδια.

Το θέμα αυτής της εβδομάδας ήταν «Guilty Pleasures» και οι υποψήφια σίγουρα μας έδειξαν τα αγαπημένα τους. Οι υποψήφιοι και τα τραγούδια τους έχουν ως εξής (τα τραγούδια με έντονη γραφή έλαβαν τις λιγότερες ψήφους)

  1. F.A.I.T.H. – Wannabe
  2. Celine – Sweet Dreams
  3. Jasmine – Material Girl
  4. Dav Jr. – Umbrella
  5. Justine Shorfid – Dance Monkey
  6. Bloodline – Forever Young
  7. Yazmin and James – (I’ve Had) The Time of My Life
  8. Kyle – Never Gonna Give You Up
  9. Destiny – I Will Survive
  10. Karl – L’amour Toujours

Μόλις αποκαλύφθηκαν τα αποτελέσματα του televoting, ανακοινώθηκε πως η Jasmine έλαβε τις λιγότερες ψήφους, αποχωρώντας αυτόματα από τον διαγωνισμό. Παράλληλα, το ντουέτο των Yazmin και James και ο Dav Jr αντιμετώπισαν για μια ακόμη φορά ο ένας τον άλλον.

Οι Yazmin & James επέλεξαν να τραγουδήσουν το Homesick της Dua Lipa, ενώ ο Dav Jr. επέλεξε να τραγουδήσει το ‘Your Song’ του Elton John. Έπειτα από την εκτέλεση των τραγουδιών, διαπιστώθηκε ισοπαλία στις ψήφους των κριτών, κάτι που έδωσε τη δυνατότητα στο κοινό να αποφασίσει, ποιος θα παραμείνει στο διαγωνισμό. Ο Dav Jr. έλαβε τις λιγότερες ψήφους και αποχώρησε.

Το επόμενο Live Show του  X Factor της Μάλτας συνεχίζεται την επόμενη Κυριακή, όπου θα αποχωρήσουν ακόμη δύο ακόμα υποψήφιοι κατά την αναζήτησή του Μαλτέζου εκπροσώπου για τη  Eurovision του 2020. Το θέμα του show θα αφορά “Εντυπωσιακές Ταινίες”.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *