Νορβηγία: Απόψε ο πρώτος ημιτελικός του MGP 2020

Αυλαία απόψε για τη διαδικασία εύρεσης της νορβηγικής συμμετοχής για τον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision. Φέτος, το Melodi Grand Prix θα αποτελείται από μια σειρά από shows – στα πρότυπα του Melodifestivalen – προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος εκπρόσωπος για τη χώρα. Συγκεκριμένα, θα αποτελείται από 5 Ημιτελικούς και 1 Τελικό.

Παρουσιαστές των shows θα είναι οι: Kåre Magnus Bergh, Ingrid Gjessing Linhave και Ronny Brede Aase.

Σε κάθε ημιτελικό θα διαγωνίζονται τέσσερα τραγούδια σε duels (όπως στην δεύτερη ευκαιρία του Melodifestivalen) και ο τελικός νικητής θα προκρίνεται στον τελικό. Μαζί όμως με τα πέντε τραγούδια που θα προκύψουν από τους ημιτελικούς, στον τελικό της 15/2 θα συμμετάσχουν άλλα πέντε τραγούδια που έχουν προκριθεί απευθείας και έχουν επιλεγεί από την κριτική επιτροπή που αξιολόγησε όλες τις συμμετοχές που υποβλήθηκαν. Σε κάθε ημιτελικό θα ακούμε και ένα από αυτά τα τραγούδια.

Ο πρώτος ημιτελικός πραγματοποιείται απόψε και περιλαμβάνει τέσσερις υποψηφίους από την Νότια Νορβηγία. Ένας από τους κάτωθι θα προκριθεί στον τελικό:

(κάντε κλικ στους τίτλους των τραγουδιών και ακούστε αυτά που είναι ήδη διαθέσιμα)

Kim Rysstad – Rainbow

Raylee – Wild

Geirmund – Come Alive

Lisa Børud – Talking About Us

Μπορείτε να τα ακούσετε και στην ιστοσελίδα του MGP 2020.

Επίσης, απόψε θα ακούσουμε – επίσημα τουλάχιστον αφού έχει ήδη διαρρεύσει – και το Take My Time του Sondrey που ήδη έχει προκριθεί στον Τελικό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον πρώτο ημιτελικό του MGP 2020 στις 20:50 μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της δημόσιας τηλεόρασης της Νορβηγίας, κάνοντας κλικ εδώ.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *