Ολλανδία: Με την Judy Blank στην Eurovision 2020;

Έναν περίεργο τρόπο βρήκε η Judy Blank για να σπινθηροβολήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις φήμες των τελευταίων ημερών πως θα είναι η επόμενη εκπρόσωπος της Ολλανδίας στην Eurovision 2020 που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στην γενέτειρα χώρα της.

https://www.instagram.com/p/B68D5eipyZ3/

Με ένα σύνολο, το οποίο το πιο πιθανόν θα είναι και το ρούχο που σκέφτεται να βάλει επί σκηνής, η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε πως:

“Η τηλεόραση σε κάνει να φαίνεσαι μεγαλύτερη, σωστά; Μόνο μερικά κιλά να χάσω ακόμη για να χωρέσω σε αυτό (το ρούχο)… Αλλά πως σας φαίνεται αυτό το εκπληκτικό ρούχο που έφτιαξε ο Paulo Montagne; Νομίζω ότι αυτό είναι, ανυπομονώ να το φορέσω. #eurovision #eurovision2020

Ήδη από το πρωί, ο παρουσιαστής ραδιοφωνικής εκπομπής στην Ολλανδία Timur Perlin αποκάλυψε πως το όνομα του επόμενου εκπρόσωπου της χώρας αρχίζει από το γράμμα J, με πολλά ονόματα της ολλανδικής μουσικής σκηνής να έρχονται στην επιφάνεια, με επικρατέστερο αυτό της Judy Blank.

Η επίσημη ανακοίνωση όπως μεταδίδουν διάφορα μέσα, αναμένεται να γίνει εντός ημερών.

Ποια είναι η Judy Blank;

Η Judy Blank γεννήθηκε το 1995 στo Χόρινχεμ της Ολλανδίας. Έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην δεύτερη σεζόν του De beste singer-songwriter van Nederland (Ο καλύτερος τραγουδιστής-συνθέτης της Ολλανδίας) όπου έφθασε στον τελικό.

Την αμέσως επόμενη χρονιά, κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ When The Storm Hits ενώ το ταξίδι της στις Ηνωμένες Πολιτείες, την ώθησε να επιλέξει ένα διαφορετικό μονοπάτι στην μουσική της πορεία. Το νέο της single που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018, Mary Jane, ανακηρύχθηκε ως το καλύτερο τραγούδι από το NPO Radio 2.

Πως σας φαίνεται η επιλογή της Ολλανδίας; Πιστεύετε ότι η Judy Blank θα φέρει την νίκη επί Ολλανδικού εδάφους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Ολλανδίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *