Ουκρανία: Ο διαχωρισμός των υποψηφίων στους δύο ημιτελικούς του Vidbir 2020

Σύμφωνα με τον ιδιωτικό τηλεοπτικό φορέα της Ουκρανίας, STB, καθώς και τον παραγωγό του Vidbir 2020, Ruslan Kvinta, δόθηκε στην δημοσιότητα ο διαχωρισμός στους ημιτελικούς, των συμμετεχόντων του εθνικού τελικού για την επιλογή του εκπρόσωπου της χώρας στην Eurovision.

Οι 16 καλλιτέχνες που θα διαγωνισθούν στους δύο ημιτελικούς, είναι:

Πρώτος ημιτελικός (8 Φεβρουαρίου):

  1. О
  2. Jerry Heil
  3. Katya Chilly
  4. KRUTЬ (Maryna Krut)
  5. Go-A
  6. Cloudless – Drown Me Down
  7. Gio – Feeling So Lost
  8. Assol

Δεύτερος ημιτελικός (15 Φεβρουαρίου):

  1. MoonZoo feat. F.M.F. Sure
  2. Fo Sho – Blck Sqr
  3. Elina Ivashchenko – Get Up
  4. Oleksandr Poriadynskyi – Savior
  5. Garna (Aliona Levashova) – Who We Are ?
  6. Khayat
  7. David Axelrod
  8. TVOrchi

Από κάθε ημιτελικό, στον τελικό θα προκριθούν τα τέσσερα τραγούδια με την μεγαλύτερη συνολική βαθμολογία από την κριτική επιτροπή και το τηλεοπτικό κοινό, σε αναλογία 50-50%.

Ο τελικός του Vidbir 2020 θα λάβει χώρα στις 22 Φεβρουαρίου, με τον νικητή να καθορίζεται επίσης από τις ψήφους του κοινού και της κριτικής επιτροπής.

Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους Vitaliy Drozdov, Tina Karol και ο Andrey Danilko (Verka Serduchka). Παρουσιαστής για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα είναι ο Sergey Pritula.

Οι κανονισμοί του Vidbir φέτος άλλαξαν, προκειμένου να μην έχουμε τα δράματα της περσινής χρονιάς. Οι υποψήφιοι που λαμβάνουν μέρος, πρέπει να μην έχουν εμφανισθεί στην Ρωσία μετά την έναρξη του πολέμου στην Κριμαία το 2014 και να μην έχουν προγραμματισμένες εμφανίσεις στο μέλλον. Επιπροσθέτως, δεν πρέπει να έχουν μεταβεί στην Κριμαία τα τελευταία πέντε χρόνια (μετά δηλαδή την de facto προσάρτηση της στην Ρωσία), χωρίς να έχουν λάβει την απαραίτητη έγκριση από τις ουκρανικές αρχές.

1 reply
  1. gogos
    gogos says:

    Αν και τα υπόλοιπα τραγούδια είναι ανάλογα με αυτά που έχουν δημοσιευθεί εως τώρα, τότε θα μιλάμε άλλη για μια αποτυχημένη χρονιά για την Ουκρανία (4η συνεχόμενη).

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *