Ο αμερικανικός διαγωνισμός τραγουδιού θα διαρκεί πολλές εβδομάδες όπως το Melodifestivalen!

Ο Christer Bjorkman σε νέα του συνέντευξη αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για τον αμερικανικό διαγωνισμό τραγουδιού, που αυτός και οι συνεργάτες του για λογαριασμό της EBU προετοιμάζουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Σύμφωνα με  όσα είπε στην εκπομπή Schlager Profilerna podcast, ο  διαγωνισμός αυτός θα είναι ένα κράμα από το Melodifestivalen, αλλά φυσικά και τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, αφού θα περιλαμβάνει στοιχεία και των δύο.

Ο Christer εξήγησε ότι λόγω του αριθμού των πολιτειών στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί για αρκετές εβδομάδες. Επιπλέον, ο διαγωνισμός θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για τους διάφορους ημιτελικούς, πριν φθάσουμε σε μία πόλη για τον τελικό στις δύο τελευταίες εβδομάδες του.

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει με το Melodifestivalen από το 2003, όπου ταξιδεύει σε πέντε διαφορετικές πόλεις πριν φθάσει στην Στοκχόλμη για τον μεγάλο τελικό.

Ο Christer Bjorkman τονίζει ότι ο αμερικανικός διαγωνισμός τραγουδιού δεν θα έχει καμία σχέση με τα διάφορα μουσικά τάλεντ σόου, όπου συμμετέχουν κατά βάση νέεοι καλλιτέχνες, που θέλουν να ξεκινήσουν την καριέρα τους. Όπως και στην Eurovision θα συμμετέχουν και καταξιωμένοι καλλιτέχνες, αλλά και νέα ταλέντα, προκειμένου να παρουσιάσουν όχι μόνο το ταλέντο τους, αλλά και ένα καινούριο πρωτότυπο τραγούδι!

Ο Αμερικανικός Διαγωνισμός Τραγουδιού προγραμματίζεται να ξεκινήσει το 2021, με το διαγωνισμό να δημιουργείται από σουηδική εταιρεία παραγωγής.

Πηγή: eurovoix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *