Πολωνία: Αποκαλύφθηκαν τα ονόματα της επιτροπής του Szansa na Sukces 2020

Γνωστοποιήθηκαν σήμερα τα ονόματα της τριμελούς επιτροπής που θα επιλέξει την συμμετοχή της χώρας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Ρόττερνταμ της Ολλανδίας τον ερχόμενο Μάιο.

Όπως ήταν ήδη γνωστό, την τριμελή επιτροπή θα απάρτιζαν καλλιτέχνες που προηγουμένως εκπροσώπησαν την Πολωνία στον διαγωνισμό:

  • Michał Szpak (2016, 8η θέση)
  • Cleo (2014, 14η θέση)
  • Gromee (2018, 14η θέση στον ημιτελικό)

Όπως και στην Junior Eurovision που στέφθηκε με πλήρη επιτυχία αφού χάρισε δύο συνεχόμενες νίκες, το Szansa na Sukces θα αποτελέσει την μέθοδο επιλογής του εκπροσώπου της Πολωνίας για τον ενήλικο διαγωνισμό, με την δημόσια τηλεόραση της χώρας να ελπίζει ότι θα καταφέρει να έχει την επιτυχία της παιδικής Eurovision.

Πως θα γίνει η επιλογή του εκπροσώπου;

Στην πρώτη φάση που αποτελείται από τρία επεισόδια/ημιτελικούς θα συμμετέχουν 6 ή 7 συμμετέχοντες, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια ενός καλλιτέχνη που θα είναι καλεσμένος στο εκάστοτε επεισόδιο. Οι νικητές κάθε επεισοδίου θα προκύπτουν μόνο από την ψήφο της προαναφερθείσας κριτικής επιτροπής και θα εμφανιστούν στον τελικό.

Στον τελικό, οι τρεις νικητές των προηγούμενων επεισοδίων θα ερμηνεύσουν μία διασκευή και ένα πρωτότυπο τραγούδι που θα αποτελεί και την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό. Ο μεγάλος νικητής θα προκύψει τόσο από την ψήφο της κριτικής επιτροπής, όσο και από το τηλεοπτικό κοινό.

Τα γυρίσματα των ημιτελικών θα πραγματοποιηθούν στις 19 και 20 Ιανουαρίου, ενώ ο πρώτος ημιτελικός αναμένεται να προβληθεί στις 2 Φεβρουαρίου. Το αναλυτικό πρόγραμμα του Szansa na Sukces 2020 έχει ως εξής:

  • 2 Φεβρουαρίου 2020: 1ος Ημιτελικός
  • 9 Φεβρουαρίου 2020: 2ος Ημιτελικός
  • 16 Φεβρουαρίου 2020: 3ος Ημιτελικός
  • 23 Φεβρουαρίου 2020: Τελικός

Παρουσιαστής και των τεσσάρων βραδιών θα είναι ο Artur Orzech.

Ποια τα πρώτα ονόματα του Szansa na Sukces 2020

Η πρώτη επίσημη συμμετοχή στο Szansa na Sukces είναι το γνωστό συγκρότημα Daj To Głośniej, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα την επιτυχία Mama ostrzegała, που μέσα σε 6 μήνες έχει φθάσει τις σχεδόν 100 εκατομμύρια προβολές.

Το δεύτερο όνομα που επίσημα επιβεβαίωσε την συμμετοχή του στο Szansa na Sukces είναι ο νεαρός τραγουδιστής και νικητής του Πολωνία Έχεις Ταλέντο, Adrian Makar, o οποίος είχε προσπαθήσει να εκπροσωπήσει την Πολωνία και το 2019.

https://www.instagram.com/p/B69IU-JpVXL/

Η Weronika Curyło, που τερμάτησε στην 2η θέση του The Voice Πολωνίας, εξέφρασε την επιθυμία της να συμμετάσχει στο Szansa na Sukces 2020, χωρίς όμως να υπάρξει κάποια άλλη ενημέρωση εκ μέρους της. Άλλα ονόματα που πιθανολογούνται ότι θα συμμετάσχουν στο Szansa na Sukces είναι οι Marcisz, Agata Hylińska, Krystian Hałat, Karolina Grudzień και Norbert Legieć.

Παράλληλα, το όνομα της Saszan συγκαταλέγεται στην λίστα με τα πιθανά ονόματα, η οποία έχει εκφράσει τον διακαή της πόθο να εκπροσωπήσει την Πολωνία στην Eurovision, ενώ το 2018 τερμάτησε στην 6η θέση του εθνικού τελικού της χώρας με το τραγούδι Nie Chcę Ciebie Mniej.

Ποιος θα θέλατε να εκπροσωπήσει την Πολωνία στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την Πολωνία στον διαγωνισμό. 

Πηγή/Εικόνα: plejada.pl/eurovisionworld

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *