Φινλανδία: Ακούστε το πρώτο τραγούδι του UMK 2020!

Πριν από λίγο όπως μας είχε ενημερώσει, η φινλανδική δημόσια τηλεόραση έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο τραγούδι του UMK, του εθνικού τελικού της χώρας για την Eurovision 2020. Πρόκειται για το τραγούδι της Tika, I Let My Heart Break.

Το τραγούδι είναι μια δυναμική μπαλάντα ενώ το υπογράφουν οι Neea Jokine, Timo Oiva, Oliver@I-One Music, Lotus Wang, Sami Tamminen και Kalle Mäkipelto.

Η Tika έχει καταγωγή από το Νεπάλ, ενώ ήταν η νικήτρια του Χ Factor το 2018 με μέντορα την μετέπειτα εκπρόσωπο της Φινλανδίας στον διαγωνισμό Saara Aalto. H κριτική επιτροπή που επέλεξε το τραγούδι δήλωσε:

Εδώ υπάρχει ένα σπουδαίο τραγούδι! Η θαυμάσια φωνή και η δυνατή προσωπικότητα της Tika συνδυάζονται σε μια δυνατή ερμηνεία. Η έμπειρη ομάδα παραγωγής του τραγουδιού, ξέρει πώς να κάνει επιτυχίες και εδώ έχουμε να κάνουμε με μια παγκόσμιας εμβέλειας power ballad!

Οι έξι καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν το χρυσό εισιτήριο για το Ρόττερνταμ είναι οι εξής:

  • TIKA – I Let My Heart Break
  • Erika Vikman – Cicciolina
  • Aksel Kankaanranta – Looking Back
  • F3M – Bananas
  • Sansa- Lover View
  • Catharina Zuhlke – Eternity

Τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό του UMK 2020, που θα διεξαχθεί στις 7 Μαρτίου θα ανακοινώνονται ένα κάθε ημέρα, αρχής γενομένης από τις 24 Ιανουαρίου. Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Τραγούδι 1 – 24 Ιανουαρίου Ι Let My Heart BreakTika

Τραγούδι 2 – 27 Ιανουαρίου

Τραγούδι 3 – 28 Ιανουαρίου

Τραγούδι 4 – 29 Ιανουαρίου

Τραγούδι 5 – 30 Ιανουαρίου

Τραγούδι 6 – 31 Ιανουαρίου

Το UMK 2020 θα αποτελείται από μια βραδιά μόνο και δεν πρόκειται να πωληθούν εισιτήρια. Επίσης, για πρώτη φορά ο τελικός δεν θα πραγματοποιηθεί στο Ελσίνκι, αλλά στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Φινλανδίας, το Τάμπερε, ενώ οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι η Krista Siegfrids μαζί με τον Mikko Silvennoinen.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Φινλανδίας στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στην Ολλανδία. 

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *