Άγιος Μαρίνος: Με μεγάλα όνειρα για την Eurovision 2021!

Ενώ ακόμη δεν γνωρίζουμε τι σχεδιάζει για την συμμετοχή του το 2020, ο Άγιος Μαρίνος φαίνεται πως ετοιμάζει μεγαλοπήβολα σχέδια για το 2021!

Έχοντας ήδη αλλάξει φωτογραφία προφίλ στην επίσημη σελίδα του στο Facebook για τον διαγωνισμό, η δημόσια τηλεόραση του κρατιδίου, SMRTV, “βιάζεται” και μας πάει κατευθείαν στην επόμενη χρονιά το 2021.

Έχοντας δημιουργήσει μάλιστα και μία ιστοσελίδα με την ονομασία escsanmarino2021, και ένα promo trailer για την περίσταση, η SMRTV αναρωτιέται αν ένα μικρό κρατίδιο όπως ο Άγιος Μαρίνος μπορεί να νικήσει και να φιλοξενήσει τον διαγωνισμό, ενώ ανυπομονούν κι όλας να μας αποκαλύψουν αυτά που σχεδιάζουν. Στην ιστοσελίδα που δημιούργησαν έχουν βάλει και αντίστροφη μέτρηση για την Eurovision του 2021! Τόσο μεγάλη ανυπομονησία έχουν για την επόμενη χρονιά!

Τι τόσο σημαντικό έχει να μας ανακοινώσει η SMRTV; Μήπως ένα νέο project για την επιλογή της συμμετοχή τους, όπως ήταν το 1in360 το 2018 ή είναι κάτι διαφορετικό; Οι ίδιοι πάντως δηλώνουν ότι πρέπει να κάνουμε μεγάλα όνειρα, εμείς συμφωνούμε απόλυτα μαζί τους!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *