Έναν μουσικό του δρόμου θα υποδυθεί ο Salvador Sobral στην ταινία του Netflix για την Eurovision!

Μετά την Netta, ακόμη ένας νικητής της Eurovision προστίθεται στο καστ της ταινίας του Netflix για την Eurovision, Πρόκειται για τον Salvador Sobral, που θα υποδυθεί έναν μουσικό του δρόμου.

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη του στο σόου της δημόσιας τηλεόρασης της Πορτογαλίας,  Prova Oral, ο Salvador Sobral θα βρεθεί στο πλάι των Will Ferrell, Pierce Brosnan, Rachel McAdams, Demi Lovato αλλά και Netta Barzilai στην ταινία του Netflix με θέμα τον διαγωνισμό της Eurovision. O Sobral αποκάλυψε μάλιστα ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Μάιο, την περίοδο της Eurovision, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί όμως ακόμη από το Netflix.

Η εν λόγω ταινία βρίσκεται ήδη στο στάδιο των γυρισμάτων. Σκηνοθέτης της είναι ο David Dokbin, ενώ όπως ήδη γνωρίζουμε από την ανακοίνωση του Netflix, οι Will Ferrell και Rachel Mc Adams θα παίζουν κάποιους Ισλανδούς τραγουδιστές που εκπροσωπούν την χώρα τους στο διαγωνισμό και ο Pierce Brosnan τον πατέρα του Ferrell, που ταυτοχρόνως είναι και ο πιο όμορφος άνδρας της Ισλανδίας! Ο Ferrell θα ονομάζεται στην ταινία Lars Erickssong, η McAdams, Sigrit Ericksdottir και ο Brosnan, Erick Erickssong. Στην αποστολή της Ισλανδίας θα είναι και μια τραγουδίστρια με αγγελική φωνή, η Katiana, την οποία θα υποδύεται η Demi Lovato!

Από την άλλη μεριά ο Dan Stevens θα υποδύεται τον καλλιτέχνη που εκπροσωπεί την Ρωσία στον διαγωνισμό και ονομάζεται Alexander Lemtov. Η σύνδεση Ρωσίας και Ισλανδίας με την ταινία έγινε γνωστή ακόμα από την Eurovision που πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ, αφού κινηματογραφήθηκαν οι αντιδράσεις των fans μετά τις συμμετοχές των δύο αναφερόμενων χωρών.

Το σενάριο υπογράφει ο ίδιος ο Will Ferrell μαζί με τον Andrew Steele, ενώ παραγωγοί της ταινίας εκτός του ιδίου και πάλι, είναι οι Jessica Elbaum και Chris Henchy (Gary Sanchez Productions).

Πηγή: wiwibloggs
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *