Αζερμπαϊτζάν: Νέα αρχηγός αποστολής η Leyla Quiliyeva!

Άλλη μία χωρά θα πάει στην συνάντηση των αρχηγών αποστολών τη Δευτέρα 9 Μαρτίου με νέο αρχηγό αποστολής. Πρόκειται για το Αζερμπαϊτζάν, όπου νέα αρχηγός αποστολής ορίστηκε η Leyla Quiliyeva, η οποία ήταν και μία εκ των παρουσιαστών του διαγωνισμού το 2012, όταν φιλοξενήθηκε στην πρωτεύουσα της χώρας Μπακού.

Η Leyla υπήρχε αρχηγός αποστολής και στην Eurovision 2018, ενώ θα διαδεχθεί την Husniye Maharramova, που υπήρχε αρχηγός αποστολής τα περισσότερα χρόνια της παρουσίας του Αζερμπαϊτζάν στον διαγωνισμό. Ουσιαστικά επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια αφού εκτός από παρουσιάστρια της Eurovision 2012, η Leyla συμμετείχε στην κριτική επιτροπή της χώρας στον περσινό διαγωνισμό, ήταν η πρώτη spokesperson στην παρθενική συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν το 2008, αλλά και παρουσιάστρια των εθνικών τελικών το 2011 και 2012.

Σας υπενθυμίζουμε ότι το Αζερμπαϊτζάν και αυτή την χρονιά πραγματοποιεί εσωτερική επιλογή για την ανάδειξη της συμμετοχής του στον διαγωνισμό. Μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου οι ενδιαφερόμενοι δημιουργοί μπορούν να στείλουν τις συμμετοχές τους στην δημόσια τηλεόραση της χώρας. Ο καλλιτέχνης θα επιλεγεί και αυτός εσωτερικά.

Πηγή: Eurovoix

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *