Αλβανία: Στο Λος Άντζελες η Arilena για το revamp του “Shaj”

Μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram είδαμε ότι η νικήτρια του FiK 58 και εκπρόσωπος της Αλβανίας στην Eurovision 2020 επισκέφθηκε πρόσφατα το Λος Άντζελες και βρέθηκε εκεί σε studio ηχογραφήσεων για το revamp του Shaj.

Σε studio του Λος Άντζελες το revamp του Shaj

Η Arilena ήταν στις ΗΠΑ για περισσότερο από μία εβδομάδα, ενώ στις φωτογραφίες και τα stories που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram, είχε ταγκάρει τον τίτλο του τραγουδιού της Shaj πάνω σε μία κονσόλα ήχου.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν η Arilena θα ερμηνεύσει το Shaj στα αλβανικά ή στα αγγλικά, ενώ το revamp θα το ακούσουμε όπως κάθε χρόνο με την δημοσιοποίηση του video clip.

Ποια είναι η Arilena Ara;

Η Arilena Ara, έγινε γνωστή μέσα από το διαγωνισμό τραγουδιού για παιδιά «Little Genius», όπου πήρε την 3η θέση. Αργότερα, συμμετείχε στη δεύτερη εκδοχή του μουσικού διαγωνισμού, The X-Factor, τη σεζόν 2012-2013. Από την πρώτη στιγμή εντυπωσίασε κοινό και επιτροπή, με την Arilena να καταφέρνει τελικά να στεφθεί μεγάλη νικήτρια του σόου.

Από εκείνη τη στιγμή η καριέρα της εκτοξεύτηκε. Η μία επιτυχία διαδέχονταν την άλλη με τη φήμη της να εξαπλώνεται και σε άλλες χώρες, όπως τη Ρουμανία και τη Ρωσία, όπου το τραγούδι της Nëntori, κατέκτησε τα charts. Επιπλέον, το Nentori κυκλοφόρησε  και στην Ελλάδα από την 314 Records και υπήρξε τεράστια επιτυχία καθώς βρέθηκε στην πρώτη θέση του ελληνικού Shazam chart. Τέλος, αποτελεί μία εκ των τριών κριτών στον τηλεοπτικό μουσικό Διαγωνισμό The Voice Kids Albania.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τραγούδι που θα ερμηνεύσει στην Eurovision 2020, υπογράφουν οι ίδιοι δημιουργοί με το Proud της Tamara, που εκπροσώπησε την Βόρεια Μακεδονία, κερδίζοντας την βαθμολογία των κριτικών επιτροπών στην Eurovision 2019.

Πηγή: eurovoix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *