ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Stefania ολοκλήρωσε την ηχογράφηση των τραγουδιών για την Eurovision | Νέες λεπτομέρειες για το ύφος και τον στίχο τoυς!

Η Στεφανία Λυμπερακάκη ολοκλήρωσε την ηχογράφηση των τραγουδιών που έχει υποβάλει η ομάδα της στην γνωμοδοτική επιτροπή της ΕΡΤ και αναχώρησε ήδη για την Ολλανδία. Το Eurovision Fun σας παρουσιάζει αποκλειστικά όλες τις τελευταίες εξελίξεις, για το ύφος του τραγουδιού, αλλά και τον στίχο του!

Περισσότερες λεπτομέρειες για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στο Ρότερνταμ

Αρχικά να πούμε ότι η Stefania ηχογράφησε στην τελική του εκδοχή το ένα από τα τρία τραγούδια, που πριν από περίπου ένα μήνα η ομάδα της κατέθεσε στην ΕΡΤ. Το τραγούδι αυτό όπως σας είπαμε και σε προηγούμενα άρθρα μας, είναι αυτό που έχει ξεχωρίσει τόσο η γνωμοδοτική επιτροπή, όσο και η ομάδα της Stefania, αλλά και η ίδια η καλλιτέχνης. Για πρώτη φορά μάλιστα το Eurovision Fun θα σας αποκαλύψει περισσότερα στοιχεία για αυτό.

Το τραγούδι είναι ένα dance pop έθνικ κομμάτι, με ραπ ρυθμό στα κουπλέ. Είναι ένα δυτικότροπο κομμάτι, που όμως παντρεύει και τον ελληνικό ήχο στο μουσικό του μέρος, αφού περιλαμβάνει μουσικά όργανα όπως η ηπειρώτικη γκάιντα, ο ζουρνάς και το βιολί. Κλαρίνα, λίρες κλπ δεν υπάρχουν, όπως έχει ειπωθεί σε διάφορα μέσα. Αυτή η μίξη όμως γίνεται με έναν μοντέρνο και σύγχρονο τρόπο. Μην περιμένετε δηλαδή να ακούσετε ούτε My Number One, ούτε Opa! Το τραγούδι έχει μια εντυπωσιακή γέφυρα στην οποία υπάρχουν κρουστά, αλλά και μία αρκετά απαιτητική κορώνα από την ερμηνεύτρια, η οποία θα εντυπωσιάσει τόσο το κοινό, όσο και τις κριτικές επιτροπές..

Το νέο τραγούδι που ηχογράφησε η Stefania

Το δεύτερο τραγούδι που ηχογράφησε η Stefania είναι ένα καινούριο τραγούδι, που ολοκλήρωσε τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Κοντόπουλος και είναι ένα pop midtempo κομμάτι, θα λέγαμε στο ύφος του ‘Ηλιους και Θάλασσες, που είχε γράψει για την Τάμτα. Το τραγούδι αυτό θα υποβληθεί στην γνωμοδοτική επιτροπή επίσης, προκειμένου να υπάρχει και αυτή η επιλογή, αν και όπως είπαμε η ομάδα της Stefania προκρίνει το προαναφερθέν τραγούδι, με το εθνικ ηχόχρωμα.

Ο στίχος της συμμετοχής μας

Όσο αφορά τώρα τον στίχο του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η Stefania στην Ahoy Arena, εφόσον φυσικά είναι τελικά αυτή που θα μας εκπροσωπήσει, είναι και αυτός γραμμένος επάνω της. Για πρώτη φορά το Eurovision Fun αποκαλύπτει λεπτομέρειες και για τον στίχο του κομματιού που είναι το φαβορί να αποτελέσει την ελληνική συμμετοχή στο Ρότερνταμ! Το τραγούδι λοιπόν που έχει ένα πολύ έξυπνο τίτλο, αφορά τις δυσκολίες, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει μια έφηβη στην σύγχρονη εποχή και τις δυνάμεις που πρέπει να ανακαλύψει μέσα της, ώστε να επιτύχει στην ζωή της!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2020!

27 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Απ’ αυτά που διαβάζω νομίζω ότι θα επανέλθουμε ΠΟΛΥ δυναμικά στον διαγωνισμό!
    Ευχαριστούμε για όλες τις πληροφορίες που μας μεταφέρετε!

    Απάντηση
  2. Miltos
    Miltos says:

    Μμμ μάλιστα, μου είναι δύσκολο να συνδέσω όλα τα στοιχεία που μας είπατε, ελπίδων όλα αυτά να είναι συνδεδεμένα αρμονικά και όχι ένας αχταρμάς! Κάτι άλλο όταν εννοείται ραπ εννοείται κάτι που παραπέμπει αρκετά σε ραπ μουσική? Εννοώ κάτι πολύ ραπ ή κάτι σε πιο ελαφρύ γιατί η ιστορία έχει δείξει ότι τα ραπ δε πάνε καλά στο διαγωνισμό! Εφόσον όμως αρέσει τόσο έντονα τότε κάτι θα ξέρετε!

    Απάντηση
    • tbww
      tbww says:

      πολυ σωστη παρατηρηση, εκανα και εγω τις ιδιες σκεψεις.Ελπιζω το τραγουδι να ειναι πραγματικα καλο και να μην ειναι οπως καθε χρονο που πληροφοριες τονιζουν την ιδιαιτεροτητα και τη δυναμικοτητα της συμμετοχης μας ενω στο τελος καταληγουμε εκτος 20αδας

      Απάντηση
  3. Jimesc
    Jimesc says:

    Χωρις να θελω να γινω κακος, μου φενεται λιγο ψιλοαχταρμας. Το αλλο που με προβληματιζει επισης ειναι ο ραπ ρυθμος. Ελπιζω παντως οταν βγει το τραγουδι να αρεσει.

    Απάντηση
  4. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Από τις περιγραφές το μυαλό μου πάει σε κάτι σαν το αγαπημένο μου “lovewave” της Iveta( ARM 2016).
    Αλλά και κάτι σαν το “ήλιους και θάλασσες” που αναφέρατε δεν θα με χαλούσε! Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι πολύ μελωδικό.
    Εν αναμονει των ανακοινώσεων λοιπόν και συγχαρητήρια για την διαρκή, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση που μας παρέχετε!

    Απάντηση
  5. TimGr
    TimGr says:

    Ευχαριστούμε για τη συνεχή ενημέρωση! Σε άρθρο του Ogae αναφέρεται ότι ο Φωκάς θα “μεταμορφώσει” τη Στεφανία από ένα νεαρό κορίτσι της διπλανής πόρτας σε μία… «σούπερ γυναίκα»
    Μήπως λοιπόν το επικρατέστερο κομμάτι έχει τίτλο “Superwoman” ή κάτι παρεμφερές;

    Απάντηση
  6. TimGr
    TimGr says:

    Μόνο ο ραπ ρυθμός μου φαίνεται παράταιρος… Μήπως δεδομένου και του στυλ της υποψήφιας το “ραπ” είναι κάτι τύπου 7 rings της Ariana Grande;

    Απάντηση
  7. esc1234
    esc1234 says:

    αυτή η σιγουριά του αρθρογράφου φτάνει στα όρια του ανέκδοτου. Τα ιδια λεγατε και για την demy που χε και μεγαλύτερη εμπειρια στα live και είδαμε που δεν μπορουσε να βγάλει τις νότες και ειχαν τα φωνητικά πάνω απ τη φωνη της στο ρεφρέν. Θα περίμενα να την δω Live για να κρίνω ότι όντως μπορεί να τραγουδήσει, γιατί δεν ειναι δεδομένο.

    Απάντηση
    • Σάντρα
      Σάντρα says:

      Και εσύ όμως κούκλα μου μας έχεις πρήξει να μπαίνεις σε όλα τα φόρουμ και να κράζεις.
      Από το wiwibloggs μέχρι τον ogae έχεις πάθει εμμονή; Σαν κερατωμένη γκόμενα κάνεις.

      Απάντηση
      • esc1234
        esc1234 says:

        Δεν χρειάζομαι την έγκριση καμίας υστερικής eurofan για να πω την αποψη μου. Κατανοώ ότι έχεις θεματάκια και όποιος τολμήσει να πει ότι δεν ειναι σιγουρος για την επιλογή κάνεις επίθεση, αλλά προσπάθησε (αν μπορεις) να χαλαρώσεις λίγο. Ένα 18χρονο εμφανίστηκε απ το πουθενά και πανε να το βγάλουν την σωτηρία της χώρας στο θεσμό. Θα φανει 😉

        Απάντηση
    • gogos
      gogos says:

      Ο αρθρογράφος έχει σιγουριά γιατί γνωρίζει. Εξ άλλου ότι έχει δημοσιευθεί εδώ βλέπουμε ότι επαληθεύεται. Το ανέκδοτο είναι η δική σου σιγουριά, που αφενός δεν ξέρεις και δεν έχεις ακούσει ούτε νότα από το τραγούδι και αφετέρου συγκρίνεις την Demy με μια άλλη τραγουδίστρια (Στεφανία) που ΔΕΝ ξέρεις τις δυνατότητές της.

      Τουλάχιστον περίμενε να την ακούσουμε και αν δεν σ’αρέσει την κρίνεις όπως εσύ νομίζεις. Χαλαρώστε επιτέλους! Τι λύσσα είναι αυτή να επιτίθεστε αδιακρίτως και να κατακρίνετε όσους λένε τους αρέσει ή είναι αισιόδοξοι για την συμμετοχή μας; Μια η Demy, μια η Ντούσκα, τώρα ο αρθρογράφος… Κουράσατε!!

      Απάντηση
  8. TimGr
    TimGr says:

    Καλησπέρα Γιάννη! Το mikrofwno.gr μεταφέρει ότι το κοινό θα αποφασίσει ποιο από τα (2 επικρατέστερα;) τραγούδια της Στεφανίας θα επιλεγεί. Υπάρχει τέτοια περίπτωση;

    Απάντηση
  9. Μάριος
    Μάριος says:

    Υπάρχει περίπτωση η ΕΡΤ να επιλέξει την ερμηνεύτρια και να καλέσει το κοινό να διαλέξει το τραγούδι ανάμεσα και στα τρία που κατέθεσε η ομάδα της, όπως το 2017;

    Απάντηση
  10. vangelis vt
    vangelis vt says:

    Αν καταλαβαίνω καλά ο Κοντόπουλος προσπαθεί να κάνει κάτι ανάμεσα σε Toy και Fuego και Κύριος οίδε τι θα του βγει από το μίξερ. Θα περιμένω να ακούσω το κομμάτι, αλλά είναι τελείως λάθος να κρίνουμε χωρίς το live. Εθνικός τελικός τώρα! Κι ας έρθει η Στεφανία και η κάθε Στεφανία να μας δείξει τι μπορεί να κάνει. Έλεος πια με αυτές τις απίθανες αναθέσεις.

    Απάντηση
  11. vangelis vt
    vangelis vt says:

    Όσο για τις κορόνες, ο συγκεκριμένος συνθέτης έχει καταστρέψει κόσμο και κοσμάκη. Ακόμα και τον Σεργκέι που είναι τραγουδισταράς τον δυσκόλεψε η τελευταία νότα του τραγουδιού πέρσι. Όχι τη Στεφανία.

    Απάντηση
    • Miltos
      Miltos says:

      Πωπω πραγματικά γελάω με τα σχόλια σου, φταίει ο Κοντόπουλος που ο Σεργκέι στον τελικό (γιατί στον ημιτελικό και στις πρόβες μια χαρά πατούσε) δεν πάτησε την κορώνα? Ας γελάσω

      Απάντηση
      • vangelis vt
        vangelis vt says:

        Το αντίθετο συνέβη. Στον ημιτελικό του ξέφυγε εντελώς και στον τελικό πήγε να του ξεφύγει και το μάζεψε όπως-όπως. Και ναι, φταίει ο συνθέτης όταν γράφει ένα τραγούδι πάνω σε κάποιον ερμηνευτή και παρ’ όλα αυτά τον εκθέτει ανεπανόρθωτα καθαρά για λόγους εντυπωσιασμού. Ειδικά όταν μιλάμε για πεπειραμένο τραγουδιστή, όχι κάποια που τραγουδούσε στη Eurovision Junior.

        Απάντηση
        • Αντωνία
          Αντωνία says:

          Ζω εποχές 2009.
          Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι άρρωστος. Η ΕΡΤ το 2009, όταν είχαν ένα φόρουμ στο επίσημο σίτε τους, τον είχε εντοπίσει και είχε αναγκαστεί να κλείσει το φόρουμ από την εμμονή του.
          Γράφει αρνητικά παντού και συνέχεια για τον Κοντόπουλο.
          Μας είχαν δώσει και το όνομα του τότε.

          Απάντηση
  12. Μάριος
    Μάριος says:

    Η ΕΡΤ εξακολουθεί να μη βάζει μυαλό. Ανεξάρτητα από το τραγούδι, για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια επιμένει να ρισκάρει με απευθείας αναθέσεις σε ανθρώπους που όχι μόνο δεν είναι γνωστοί στο ευρύ κοινό, και άρα εγνωσμένων φωνητικών ικανοτήτων, αλλά δεν τους ακούμρ ζωντανά ούτε στο τραγούδι με το οποίο επιλέγονται να πάνε στο διαγωνισμό, παρά μόνο όταν θα ξεκινήσουν οι πρόβες. Δηλαδή όταν θα είναι πια πολύ αργά.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *