Αρμενία: Οι 12 υποψήφιοι του Depi Evratesil – Η Αθηνά Μανουκιάν ανάμεσα στους φιναλίστ!

Η δημόσια τηλεόραση της Αρμενίας, ανακοίνωσε τους 12 υποψήφιους του Depi Evratesil, που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Αρμενίας στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η λίστα με τους υποψηφίους έχει ως εξής:

  1. Athena Manukyan
  2. Tokionina
  3. Erna
  4. Miriam Baghdsaryan
  5. Agop
  6. Karina EVN
  7. Vladimir Arzumanyan
  8. Hayk Music
  9. Arthur Alek
  10. Gabriyel Jig
  11. Eva RIDA
  12. Sergey and Nikolay Harutyunov

Ανάμεσα στους υποψηφίους συναντούμε τη δική μας Αθηνά Μανουκιάν αλλά και τον Vladimir Arzumanyan, νικητή της Junior Eurovision 2010.

Τα τραγούδια του Depi Evratesil 2020, θα δοθούν στη δημοσιότητα αυτή την εβδομάδα, από την αρμένικη τηλεόραση, ενώ στις 15 Φεβρουαρίου η χώρα θα επιλέξει το τραγούδι και τον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπήσει στην Eurovision 2020.

Εμείς δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε καλή επιτυχία και να την δούμε να κερδίζει το Depi Evratesil και να εκπροσωπεί την Αρμενία στο Ρότερνταμ!

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Αρμενίας στον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στην Ολλανδία. 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. John T.
    John T. says:

    Δεν ξέρω αν θέλω να πάει η Αθήνα στο Ρότερνταμ γιατί θα υπάρξει σύγκριση με την Στεφανία (παρόμοιο ύφος εκπροσωπούν) αλλά η Αθήνα στη σκηνή είναι πολύ δυνατή σαν τη Φουρέιρα αλλά με φωνή δε ξέρω αλλά πιστεύω ότι αν πάει θα ασχοληθούν όλοι μαζί της !

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *