Αρμενία: Πρώην συμμετέχων σε ελληνικό τελικό υποψήφιος στο Depi Evratesil;

Μετά την είδηση για την πιθανή συμμετοχή της Αθηνάς Μανουκιάν στο Depi Evratesil 2020, άλλος ένας Έλληνας φαίνεται να εμπλέκεται στον αρμένικο εθνικό τελικό για την Eurovision 2020. Πρόκειται για τον συνθέτη, στιχουργό και παραγωγό, Δημήτρη Λασκαρίδη που είχε λάβει μέρος και στον ελληνικό εθνικό τελικό το 2001, με το τραγούδι Σαντορίνη!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο μας άρθρο, η Αρμενία θα επιλέξει την συμμετοχή της στην Eurovision 2020 στις 15 Φεβρουαρίου, μέσω του Depi Evratesil, όπου 12 καλλιτέχνες θα διαγωνιστούν για την νίκη και την εκπρόοσώπηση της Αρμενίας στο Ρότερνταμ.

Πέρα όμως του ονόματος της Αθηνάς Μανουκιάν στην λίστα των υποψηφίων που έχουν καταθέσει συμμετοχή, υπάρχει και το όνομα του Δημήτρη Λασκαρίδη.

Για όσους δεν τον θυμάστε ο Δημήτρης Λασκαρίδης ήταν υποψήφιος στον ελληνικό τελικό του 2001 με το τραγούδι που συνέθεσε ο ίδιος, Σαντορίνη.

Στην αναβίωση του Ιστορικού Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης το 2005, ο Δημήτρης Λασκαρίδης συνέθεσε κι έγραψε το τραγούδι Κομμάτια για σένα το οποίο απέσπασε Βραβείο Σύνθεσης και Στίχου και την δεύτερη θέση συνολικά, με ερμηνευτή τον Σώζο Λυμπερόπουλο.

Μετά την Μολδαβία και η Αρμενία με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον αυτή την χρονιά!

 

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Παρακολουθώ τον διαγωνισμό πολλά – πολλά – πολλά χρόνια… Η συμμετοχή του Λασκαρίδη στον Ελληνικό τελικό το 2001 τη θεωρώ μία από τις χειρότερες όλων των εποχών για τις συμμετοχές που έχουν υποβληθεί στην ΕΡΤ και έχουν πάρει έγκριση για να διαγωνιστούν σε τελική βραδια εκπροσώπησης της χώρας μας.
    Δεν ξέρω την μουσική πορεία του από τότε και πόσο έχει εξελιχθεί, αλλα τότε ήταν πολύ άσχημο το αποτέλεσμα που ακούσαμε και είδαμε στη σκηνή του REX.

    Υ.Γ. Γιάννη με όλο το σεβασμό και την εκτίμηση που σου έχω για αυτό που κάνεις εδώ (μαζί με την υπόλοιπη ομάδα) θα θελα να σου πω ότι το βίντεο με το τραγούδι “Σαντορίνη” που υπάρχει στο άρθρο είναι προϊον επεξεργασίας (ηχητικά) από τον χρήστη του youtube που ανέβασε το βίντεο. Η συμμετοχή αυτή όπως μεταδόθηκε από την ΕΡΤ υπάρχει εδώ στο 38:19: https://www.youtube.com/watch?v=-kOMlBOhOG4&t=2526s

    Απάντηση
  2. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Η Αρμενία νομίζω ότι αδικήθηκε τόσο το 2017 όσο και το 2018. Οι συμμετοχές της ήταν από τις αγαπημένες μου τις αντίστοιχες χρονιές.
    2008, 2009, 2014, 2016, 2017, 2018 τα αγαπημένα μου από Αρμενία.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *