Αυστραλία: Ντουέτο του Måns με τη Dami Im στο Australia Decides l Ο Jon Ola Sand στην επιτροπή!

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter,  η εκπρόσωπος της Αυστραλίας στην Eurovision 2016, Dami Im αποκάλυψε πως θα εμφανισθεί στη σκηνή του Eurovision Australia Decides 2020, στις 8 Φεβρουαρίου μαζί με τον εκπρόσωπο της Σουηδίας και νικητή της Eurovision 2015, Måns Zermerlöw, όπου θα παρουσιάσουν το νέο τους ντουέτο με τίτλο Walk With Me.

Måns και Jon Ola Sand στην επιτροπή

Όπως αποκάλυψε η δημόσια τηλεόραση της Αυστραλίας, SBS, ο Måns Zelmerlöw και ο Executive Producer της Eurovision, Jon Ola Sand θα είναι δύο εκ των μελών της επιτροπής που θα αποφασίσει τον εκπρόσωπο της Αυστραλίας στο Ρότερνταμ.

Ο Måns Zermerlöw δήλωσε:

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην αγαπημένη μου χώρα όχι μόνο για να τραγουδήσω αλλά ως κριτής στο Eurovision Australia Decides! Η Αυστραλία έχει στείλει σπουδαία τραγούδια από τότε που εισήλθαν στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και νομίζω ότι το 2020 θα μπορούσε να είναι το έτος που θα κερδίσουν. Θα ερμηνεύσω τόσο το Heroes, το τραγούδι που κέρδισα από το 2015 αλλά και το νέο μου single, Walk with Me, με την υπέροχη Dami Im. Ανυπομονώ να σας δω όλους.

O Jon Ola Sand δήλωσε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αποτελώ μέρος του Eurovision Australia Decides φέτος. Από την πρώτη συμμετοχή της το 2015, η SBS συνέβαλε σημαντικά στην επιτυχία του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Η εξαιρετική εθνική τους επιλογή, η οποία παρουσιάζει τα καλύτερα ταλέντα της χώρας, κάνει τη SBS και την Αυστραλία αξιόλογα μέλη της οικογένειας της Eurovision.

 

Οι δέκα υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Ρότερνταμ είναι:

  • Casey Donovan – ‘Proud’

  • Vanessa Amorosi

  • Mitch Tambo – ‘Together’

  • iOTA – ‘Life’

  • Didirri – ‘Raw Stuff’

  • Montaigne – ‘Don’t Break Me’

  • Jaguar Jonze – ‘Rabbit Hole’

  • Jack Vigen – ‘I Am King I Am Queen’

  • Diana Rouvas ‘Can We Make Heaven’

  • Jordan-Ravi – ‘Pushing Stars’

To Eurovision: Australia Decides, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου στην Γκόλντ Κόουστ. Παρουσιαστές του αυστραλιανού εθνικού τελικού θα είναι και φέτος, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια Myf Warhurst και ο κωμικός Joel Creasey, οι οποίοι θα αναλάβουν και τη μετάδοση του διαγωνισμού τον Μάιο του 2020 για λογαριασμό του SBS. O χώρος που θα φιλοξενήσει και φέτος το Eurovision: Australia Decides είναι το Gold Coast Convention and Exhibition Centre.

Πηγή: Aussievision

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *