Βουλγαρία: Οι Symphonix συνθέτες της συμμετοχής της Victoria! (Video)

Η Βουλγαρία ήταν από τις πρώτες χώρες που ανακοίνωσαν την εκπρόσωπο τους στην Eurovision 2020. Η Victoria Georgieva επιλέχθηκε από την Ostereo, την εταιρεία μουσικών παραγωγών με έδρα το Λονδίνο, που είναι ο μέγας χορηγός της φετινής βουλγαρικής συμμετοχής. Πριν από λίγο η δημόσια τηλεόραση της Βουλγαρίας δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube που παρουσιάζει όλη την προετοιμάσία της Victoria για την ανεύρεση του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει στο Ρότερνταμ, αλλά και τους συντελεστές της συμμετοχής της. Όπως και αναμένονταν οι Symphonix θα είναι και αυτή τη φορά οι συνθέτες του τραγουδιού της Βουλγαρίας.

Οι Symphonix με επικεφαλής τον Borislav Milanov θα είναι οι συνθέτες και της φετινής βουλγαρικής συμμετοχής. Η ίδια ομάδα υπέγραψε και τις τρεις προηγούμενες συμμετοχές της χώρας (2016, 2017 και 2018), με θετικά μάλιστα αποτελέσματα στην τελική βαθμολογία.

Στο τραγούδι συμμετέχει στην σύνθεση και η ίδια η Victoria, ενώ όπως αποκαλύπτει ο Milanov είναι πολύ διαφορετικό από ό,τι έχει τραγουδήσει μέχρι τώρα.

Η Ostereo πραγματοποίησε δύο songwriting camps στην Σόφια και το Λονδίνο προκειμένου να βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Victoria για την Βουλγαρία στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ελπίζοντας μάλιστα για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Όπως μας ενημερώνουν το τραγούδι θα δημοσιοποιηθεί το Μάρτιο, προφανώς με το video clip.

Δείτε το βίντεο παρακάτω (ενεργοποιήστε τους αγγλικούς υπότιτλους):

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *