Γαλλία: Με τον Tom Leeb στην Eurovision 2020;

Η Γαλλία σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα φαίνεται ότι έχει επιλέξει με απευθείας ανάθεση τον 30χρονο Tom Leeb, προκειμένου να εκπροσωπήσει την χώρα του στην Eurovision 2020.

Ο Tom Leeb είναι αρκετά δημοφιλής στην Γαλλία, ενώ είναι και γιος του γνωστού ηθοποιού Michel Leeb! Πέρα από τραγουδιστής είναι και ηθοποιός, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες κυρίως στο πλάι του πατέρα του. Την τελευταία χρονιά άνοιξε την συναυλία του Tom Jones και του Sting στο Παρίσι, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε τον νέο του δίσκο, με τραγούδια μάλιστα σε αγγλικό στίχο.

Η γαλλική δημόσια τηλεόραση έχει ζητήσει από εγχώριους και ξένους δημιουργούς να στείλουν τις συνθέσεις τους. Μια εξ αυτών θα ερμηνεύσει ο Tom Leeb τον Μάιο στο Ρότερνταμ. Στόχος των Γάλλων φέτος, που αλλάξαν και αρχηγό αποστολής, είναι να βρεθούν ψηλότερα από τον Bilal Hassani στον βαθμολογικό πίνακα.

Πηγή: lefigaro, leparisien
1 reply
  1. gogos
    gogos says:

    Νομίζω ότι αυτός ο τρόπος επιλογής μιας συμμετοχής ότι είναι λάθος. Αυτοί που θα στείλουν τα τραγούδια τους πρέπει να στηριχτούν στη φωνή και το γούστο του τραγουδιστή. Άρα κάποιο είδος μουσικής – τραγουδιού (άσχετα αν είναι πολύ καλό) μπορεί να μην επιλεγεί επειδή δεν θα μπορεί να στηρίξει ερμηνευτικά ο τραγουδιστής…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *