Ελλάδα: Έρχεται η εκπομπή της ΕΡΤ για την Eurovision | Ανατροπή της τελευταίας στιγμής με το τραγούδι της Stefania;

Με όλες τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες (Newsit, Ethnos κλπ) να επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του Eurovision Fun για την ολοκλήρωση του έργου της γνωμοδοτικής επιτροπής για την Eurovision, η ΕΡΤ πλέον ετοιμάζεται για τις επίσημες ανακοινώσεις του εκπροσώπου μας, αλλά και της ειδικής εκπομπής που θα είναι αφιερωμένη στον διαγωνισμό.

Ο Μιχάλης Μαρίνος παρουσιαστής της ειδικής εκπομπής

Ο πάντα έγκυρος Γρηγόρης Μελάς αποκαλύπτει στο Newsit, ότι η επιλογή για παρουσιαστή της εκπομπής που θα ναι αφιερωμένη στον διαγωνισμό της Eurovision, είναι ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Μιχάλης Μαρίνος.

Ο Μιχάλης Μαρίνος ανήκει στο δυναμικό της ΕΡΤ, αφού μαζί με την Ναταλία Δραγούμη, παρουσιάζουν την εβδομαδιαία μουσική εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι». Ο ίδιος αγαπά πολύ τον διαγωνισμό και τον παρακολουθεί από μικρός. Μάλιστα υπήρξε και μέλος του Greek Eurovision Fun Club (νυν INFE Greece) πριν αρκετά χρόνια, ενώ είναι γνωστή και η φιλική του σχέση με τον Γιώργο Καπουτζίδη, που για μία ακόμη χρονιά θα είναι ο σχολιαστής της ελληνικής μετάδοσης του διαγωνισμού για την ΕΡΤ, μαζί φυσικά με την Μαρία Κοζάκου.

Με δεδομένο ότι έως τις 9 Μαρτίου πρέπει να παραδοθεί στην EBU το βίντεο με τη συμμετοχή μας, κάπου εκεί θα κάνει πρεμιέρα και η καινούργια εκπομπή με τον Μιχάλη Μαρίνο στην παρουσίασή της, που θα μεταδίδει νέα και ειδήσεις για το φετινό διαγωνισμό τραγουδιού, με επίκεντρο φυσικά τις εξελίξεις γύρω από την ελληνική συμμετοχή.

Ανατροπή με το τραγούδι της Stefania;

Ενώ πλέον ξεκίνησε το γραφειοκρατικό και νομικό σκέλος της υπόθεσης ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2020, έρχεται μια ενδιαφέρουσα ανατροπή στο τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Stefania, όπως όλα δείχνουν τα πράγματα στην Ahoy Arena, τον Μάιο στον διαγωνισμό.

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο η Stefania στην σύντομη επίσκεψη της στη χώρα μας το προηγούμενο σαββατοκύριακο, ηχογράφησε δύο τραγούδια. Την τελική εκδοχή ενός εκ των τριών τραγουδιών που είχε υποβάλει νωρίτερα στην ΕΡΤ και ήταν αυτό που θεωρήθηκε ως επικρατέστερο, αλλά και ένα ακόμη καινούριο τραγούδι του Δημήτρη Κοντόπουλου. Την στιγμή που γράφεται το παρόν η ΕΡΤ, αλλά και η ομάδα της Stefania δεν έχουν καταλήξει στο τραγούδι που τελικά θα αποτελέσει την ελληνική συμμετοχή στο Ρότερνταμ, αφού αμφότερα θεωρούνται εξίσου δυνατά.  Ας μην βιαζόμαστε λοιπόν με τίτλους κλπ, αφού ακόμη δεν έχει κλειδώσει το τραγούδι, κάτι που θα συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2020!

42 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Πάντως ο ίδιος ο δημοσιογράφος (κ.Μελάς) αναφέρει στο ίδιο άρθρο, ότι όλα είναι κλεισμένα και αποφασισμένα. Δεν είμαι ειδικός, αλλά πως έχει ξεκινήσει το γραφειοκρατικό και νομικό σκέλος χωρίς να είναι 100% σίγουρο πιο τραγούδι έχει επιλεγεί; Μέσα σε αυτά τα “χαρτιά” που θα υπογράψουν αμφότεροι δεν πρέπει να αναφέρεται μεταξύ άλλων και ο τίτλος του τραγουδιού;

    Ίσως και να μην έχει ουσία το ερώτημά μου, απλά μου έκανε εντύπωση και το έθεσα και όπως προείπα ΔΕΝ είμαι ειδικός σε τέτοιου είδους νομικά-διαδικαστικά θέματα.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Πολύ καλά κάνεις κ ρωτάς! Φυσικά όταν θα υπογραφούν όλα αυτά θα ανφέρεται ο τίτλος του τραγουδιού. Οι συζητησεις ομως για τα συμβολαια κλπ δεν εχουν να κάνουν με τον τιτλο του τραγουδιού, αυτό είναι μια σειρά στο συμβολαιο, έχει να κάνει με διαδικαστικα κ οινομικα ζητηματα! Οταν υπογραφουν τα συμβολαια φυσικα θα εχουν ηδη καταληξει, γιαυτο κ γράφω ότι όλα οσα αναφέρω ισχυουν την στιγμη που γράφεται το παρον αρθρο.

      Απάντηση
      • John T.
        John T. says:

        Ελπίζω η ΕΡΤ να μην πάρει τη λάθος απόφαση! Αν μπορείτε πείτε και εσείς τη γνώμη σας και ότι όλοι μας θέλουμε ένα έθνικ τραγούδι για να ξεσηκώσει και όχι κάτι αδιάφορο…

        Απάντηση
          • John T.
            John T. says:

            Γιάννη να σε ρωτήσω γιατί έχω μπερδευτεί….αυτό τώρα το καινούριο τραγούδι που κολλάει και γιατί προτάθηκε; Εννοώ αφού κατέθεσαν 3 το έθνικ το ρεγκετον και το mid tempo γιατί να μην επιλέξουν ένα από αυτά τα αρχικά όπως το ρεγκετον γνωρίζεις κάτι ; Τα έχουν απορρίψει και ζήτησαν και άλλη πρόταση ; Γιατί βραχυκύκλωσα:/

          • Giannis Argyriou
            Giannis Argyriou says:

            Όχι απλά ετοίμασαν ακόμα ένα, το είχαν στα σκαριά και απλά ολοκληρώθηκε τώρα. Η συγγραφη τραγουδιού δεν ειναι κατι μηχανικο, ειναι μια παραγωγικη διαδικασια.

  2. Μάριος
    Μάριος says:

    Μετά από τόσες συνεδριάσεις, ακόμα στο παρά πέντε δεν έχουν καταλήξει ποιο τραγούδι πρέπει να επιλέξουν και γιατί; Ξαναλέω, ένας εθνικός τελικός, έστω σε ένα studio της ΕΡΤ, είτε με τα τρία τραγούδια της Στεφανίας, είτε με τρία τραγούδια διαφόρων καλλιτεχνών, ώστε να επιλέξει ο κόσμος α) θα έβγαζε την ΕΡΤ από τη δύσκολη θέση και την απόλυτη ευθύνη μίας ενδεχόμενης αποτυχίας, β) θα αποκτούσαμε όλοι μία αντίληψη για τις τραγουδιστικές ικανότητες της απολύτως άγνωστης αυτής κοπέλας, γ) θα είχε λόγο και ο κόσμος για μία εθνική εκπροσώπηση, όπως είναι και το σωστό.

    Απάντηση
    • vangelis vt
      vangelis vt says:

      Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα. Για ευνοήτους λόγους αυτοί που εμπλέκονται δεν θέλουν να εκτεθούν στην κρίση του κόσμου. Αυτό και μόνο τα λέει όλα για το όποιο τραγούδι και την τραγουδίστρια.

      Απάντηση
      • Miltos
        Miltos says:

        Παιδιά να σας πω κάτι δε λέω κι εγώ θα προτιμούσα έναν τελικό με τα τραγούδια, αλλά έχετε σκεφτεί το χρονικό ενδεχόμενο? Στις 9 Μαρτίου πρέπει να έχουμε προλάβει να καταθέσουμε συμμετοχή, εδώ οι άνθρωποι δεν έχουν υπογράψει τα συμβόλαια, η επίσημη ανακοίνωση θα έρθει Φλεβάρη μέχρι να γυριστεί βίντεο κλιπ προβες κλπ θα τους πάρει τελη Φλεβαρη η παρουσίαση αρχές Μαρτίου! Πότε θα γίνει ο τελικός? Αλήθεια πριν Σχολιάσετε σκέφτεστε καθόλου?!

        Απάντηση
  3. NicktheGreek
    NicktheGreek says:

    Συγγνώμη αλλά εγώ δεν θεωρώ καθόλου κακο ότι το ψάχνουν τόσο ίσα ίσα. Η έρτ φαίνεται ότι έμαθε από τα λάθη της κ φέτος θέλει επιτέλους να πάει καλά παίζοντας με τους όρους του παιχνιδιού κ όχι πειραματίζονται. Όλα βέβαια θα φανούν στην σκηνή τον Μάιο γτ ακόμα κ το φουεγκο όταν βγήκε κανείς δεν πίστευε ότι θα πήγαινε δεύτερο! Επίσης επιτέλους βλέπουμε η ΕΡΤ να κάνει βήματα κ να θέλει να εκμεταλλευτεί το προϊόν! Η επιλογή Μαρίνου πολύ καλή.
    Τελειώνοντας παιδιά κ ειδικά Γιάννη να σε ευχαριστήσουμε για την τόσο πλήρη ενημέρωση που μας προσφέρεις, ξεχωρίζετε κ με διάφορα κ θα πρέπει οι φανς να τα λέμε κ αυτά. Αναμένουμε λοιπόν!

    Απάντηση
  4. KostasEV
    KostasEV says:

    Η Ελλάδα δε χρειάζεται άλλο να πειραματίζεται. Ο τάχα μου εθνικός τελικός του 2018 με τις εγγυητικές επιστολές, το ‘ελληνικό’ χρώμα (λες και έχουμε 1972) και η ανάθεση στη Chali που έχει εμπειρία μόνο από χορευτικά τραγούδια και είναι Αμερικανίδα αγνοώντας το νόημα του τραγουδιού αλλά και η τόσο μεγάλη ελευθερία στη Γουση για την σκηνική παρουσία κόστισαν στην Ελλάδα δύο πολύ καλές θέσεις και περαιτέρω προώθησης των τραγουδιών. Και να ξέρετε, περισσότερο από όλους, κακό έκανε στις δύο καλλιτέχνιδες που έχασαν την ευκαιρία για καριέρα (τουλάχιστον στην Ελλάδα) γιατί έχουν προοπτικές. Φέτος ας πάμε με κάτι πιο mainstream αλλά όχι κλισέ. Η Νορβηγία κέρδισε την 1η θέση στο κοινό επειδή ήταν ξεκάθαρα τραγούδι για Eurovision, η Ολλανδία με μια μπαλάντα που ήταν εύπεπτη για Eurovision, η Φουρειρα με μια εμφάνιση και τραγούδι κατάλληλα και ραμμένα για Eurovision. Εννοείται πως υπάρχουν εξαιρέσεις (Ουκρανία 2016,Πορτογαλία 2017) αλλά αν βασιζόμαστε σε αυτές θα δούμε καλή θέση σε καμία 10ετια και αν.

    Απάντηση
  5. KostasEV
    KostasEV says:

    Από τη στιγμή που υπάρχουν 2 ή 3 ή 10 τραγούδια ας δοθεί η ευκαιρία στον κόσμο (αλλά και στην Ευρώπη? ) μέσω διαδικτύου μέσα σε μια εβδομάδα να ψηφιστεί το τραγούδι, τουλάχιστον να υπάρχει και μια συμμετοχή από τον κόσμο χωρίς τα ευτράπελα του εθνικού τελικού ο οποίος max να έχει 7% τηλεθέαση και δικαιολογημένα παράπονα…

    Απάντηση
  6. EscGR
    EscGR says:

    Γιατί ρε παιδιά κάποιοι έχετε φαγωθεί ότι το τραγούδι θα είναι χάλια κ θα πατωσουμε; Επίσης όχι δεν θέλουμε να τα ακούσουμε όλα αφού προτιμησαν να παμε με απευθείας ανάθεση. Ο καθένας θα λέει τα δικά του κ το τραγούδι μας θα φύγει τραυματισμένο. Ελπίζουμε το τραγούδι να είναι τόσο καλό όπως το περιγράφουν τα παιδιά εδώ που ήταν τυχεροί κ το άκουσαν. Καλή επιτυχία μας!

    Απάντηση
  7. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Από την στιγμή που υπήρχε εξαρχής προτίμηση απ’ όλες τις πλευρές προς το εθνοποπ δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα επιλογής που τίθεται τώρα;
    Ενδεχομένως όλα τα τραγούδια να είναι εξίσου δυνατά η αδύναμα ( βλ. Demy). Θα συμφωνήσω ότι το ιδανικότερο θα ήσαν ένας εθνικός τελικός με όσους κατέθεσαν τραγούδι η τουλάχιστον με τα υποψήφια που έχει καταθέσει η Στεφανία αφού εκείνη έχει κλειδώσει και τώρα μένει η σίγουρη επιλογή του τραγουδιού.
    Πάντως η ιστορία μας έχει δείξει ότι η Ευρώπη θέλει να στέλνουμε έθνικ κομμάτια ( εξαίρεση το Utopian Land που ήταν ένα μουσικό έκτρωμα και το όνειρο μου που για άλλους λόγους πάτωσε βέβαια)και αγαπά κυρίως τα εθνοποπ από εμάς. Εδώ μέχρι και το πρόχειρογραμμένο aphrodisiac μπήκε στη δεκάδα του televoting σε μια χρονιά με δυνατές συμμετοχες! Αντιθέτως όταν στείλαμε κάτι πιο ευρωπαϊκό χωρίς να θυμίζει Ελλάδα (2014,2015,2017 και 2019) η Ευρώπη δεν μας τίμησε ακόμα και αν το κομμάτι άξιζε (βλ.2019)
    Νομίζω πως αν η ΕΡΤ θέλει να επιστροφή στη 10αδα πρέπει να επιλέξει το εθνοποπ αν είναι όντως τόσο καλό δουλεμενο και δυναμικό όσο μας περιγράφετε.
    Αλλά προσωπικά θα ήθελα εθνικό τελικό τουλάχιστον για την επιλογή του τραγουδιού…

    Απάντηση
    • Αγάπη ζωή Ειρήνη
      Αγάπη ζωή Ειρήνη says:

      Εύχομαι το καλύτερο αποτέλεσμα για την χώρα μας Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτα έχεις όλο το πακέτο θα δούμε και το βίντεο κλιπ και θα είναι καλύτερο και ζωντανά να το παρουσιάσεις πάλι εκπληκτικό θα είναι αυτό που θα δούμε και θα ακούσουμε απλά του χρόνου διάλεξε την Κύπρο για να έχει την πρωτιά η Κύπρος και εμείς μια από τα ίδια 15εως21θεση καλή καρδιά ΕΡΤ σε ευχαριστούμε που μας υπολογίζεις. Εμείς πάντως και σε βλέπουμε και υπολογίζουμε οργάνωσε Εθνικό τελικό και μην εκτιθεμεθα ως χώρα. Καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της ΕΡΤ για την Γιουροβίζιον φέτος τον Μάιο

      Απάντηση
    • Deida
      Deida says:

      Ναι αλλα σε αυτο το κομματι η Ευρωπη ειναι πολυ προκατελειμενη και μεσα σε κουτι. Ε δεν γινεται οι αλλες χωρες να ‘επιτρεπεται’ να στελνουν οτι θελουν κι εμεις να στελνουμε εθνικ μεχρι να δυσει ο ηλιος. Χαιρομαι που η Κατερινα περσι εκανε μια προσπαθεια και μια αρχη να το αλλαξει αυτο και θα μου αρεσε να συνεχισει αν οχι φετος (γτ καταλαβαινω οτι ισως το εθνικ στην τελικη να ειναι το καλυτερο για εμας) του χρονου.

      Απάντηση
  8. Αγάπη ζωή Ειρήνη
    Αγάπη ζωή Ειρήνη says:

    Εάν η Ειρήνη Παπαδοπούλου με τον συνθέτη που νίκησε με το Toy το 2018 έχουν καλύτερη σύνθεση τραγουδιού και στοίχους και μουσική και παρουσία και δούμε μέσα από τα διαδικτυακά μέσα το βίντεο κλιπ και έχει επιλεγεί η μικρή ταλαντούχα Στεφανία δεν θα είναι αδικία για την ενχωρια καλλιτέχνιδα που εδώ και αρκετά χρόνια με προσωπική προσπάθεια έχει καταφέρει να μας εντυπωσιάζει και έχει αποδειχθεί ότι έχει γερό στομάχι να γίνει Εθνικός τελικός και να πάει η καλύτερη ολοκληρωμένη παρουσία με την ομάδα οργάνωσης ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα

    Απάντηση
  9. Eurodisaster
    Eurodisaster says:

    Μήπως δεν μπορεί να το βγάλει το dance έθνικ (που λογικά θα απαιτεί φουλ χορογραφία) η Στεφανία, ρε παιδία; εννοώ ότι αυτού του τύπου τα τραγούδια θέλουν και βαρβάτο performer, π.χ. Παπαρίζου, Φουρέιρα. Και τη νεαρή δεν την έκοψα και καμιά τρελή χορευταρού, από τα λίγα που όλοι έχουμε δει.

    Απάντηση
    • Bendictos
      Bendictos says:

      Οσο χορευτικο και ναναι το τραγουδι μας, μην περιμενεις χορογραφια τυπου My number one, ουτε φυσικα Fuego απο τον Φωκα εν ετει 2020. Εδω και χρονια η αισθητικη του εχει αλλαξει και πλεον ντυνει σκηνικα τα τραγουδια του κυριως με κατασκευες-κουτιά (βλ. Αζερμπαιτζαν X my Heart, Ρωσία You’re the only one, Ισπανια 2019, Μολδαβία My lucky Day κ.ο.κ.) Ακόμα και με τη Ντεμυ, παλι με ενα αναβατοριο και ενα κουτι με νερο χρησιμοποιησε και καθολου κινηση της Ντεμυ, παρολο που ειχε και dance ρυθμο στο ρεφρεν. Πιστευω οτι σκηνικα θα δουμε κατι αρκετα εμπνευσμενο στο στυλ που ακολουθει τελευταια, ομως μην περιμενεις καμια τρελη χορογραφια τυπου Φουεγκο.

      Απάντηση
      • Eurodisaster
        Eurodisaster says:

        Βρε εγώ ήξερα τι έπρεπε να περιμένω και πολύ λυπάμαι που επιβεβαιώνομαι. Κουτιά και άλλα διάφορα props με τη Στεφανία να παριστάνει την πριγκίπισσα. Δες τα τραγούδια που αναφέρεις και ειλικρινά δες μόνος σου το πόσο fail ήταν το αποτέλεσμα. Εξαιρείται η Μολδαβία, που ήταν άλλου τύπου τραγούδι.

        Απάντηση
  10. Kostis
    Kostis says:

    Γιάννη πιστεύω ο John T. εννοεί ότι αφού είχαν προτείνει ηδη τρια τραγούδια γιατι δεν επέλεξαν ένα παρόμοιο με αυτό το εθνικ (αν τελικά αλλαξει κάτι, που δεν το εύχομαι) αρα μήπως ηταν πολύ πιο αδιάφορο το reggaeton πχ που είναι επίσης χορευτικό τραγούδι? Εσενα σου άρεσε γιατί ο ρυθμός του γενικά είναι πολύ όμορφος του που χαρακτηρίζει εξάλλου και το είδος του!

    Απάντηση
  11. Gianesc
    Gianesc says:

    Αυτό το τραγούδι όμως δεν πέρασε από το focus group σωστά ; Άρα δεν ξέρουν αν αρέσει στους άλλους !!( αφου έγινε όλη η διαδικασία γιατί νε μας τα χαλάσουν τώρα ;;)ελπίζω πραγματικά να μην επιλέξουν το άλλο Γιάννη και ομάδα κάντε ότι μπορείτε γιατί αλλιώς θα γίνει ακόμα ένα λάθος !

    Απάντηση
    • Kostis
      Kostis says:

      Συμφωνώ! Αφού μάζεψαν κριτικές απο γνωστές του διαγωνισμού γιατί να πάνε με ενα άλλο και να μην επιλέξουν το 2o καλύτερο απο αυτα που ειναι αξιολογημενα?! Γιάννη εύχομαι να τα πεις αυτα εσύ που είσαι μέσα γιατί δεν ξέρω τι κάνουν!! Φυσικά προτιμώ το εθνικ ποπ αλλα αν όχι τοτε το ρεγκετόν που άρεσε και σε κάποιους απο την συντακτική ομάδα σας!! Εσυ Γιάννη τι πιστεύεις οτι θα γίνει??

      Απάντηση
  12. Epiteloustop10
    Epiteloustop10 says:

    Να επιλέξουν αυτό που έχει τις μεγαλύτερες προοπτικές και να αφήσουν τα κομπλεξικα τους στην ερτ.
    Εγώ θέλω να πω κάτι άλλα και η θα ήθελα την άποψη του site που μας φιλοξενεί. Παρατήρησα και φαντάζομαι και άλλοι έναν περίεργο πόλεμο φέτος.
    Το δικό σας site να πρωταγωνιστεί στην ενημέρωση και να έχει αποδεδειγμένα τις καλύτερες επαφές με ΕΡΤ και την dream team.
    Τον ογκαε να σκοτώνεται δημόσια με τον Κοκοτο, στο προφιλ του Καρατζικου να βρίζονται κ να στηρίζουν με το site τους αρχικά Ιαν και τώρα Στεφανία και τον ινφε να εξαφανίζεται. Θα μας πείτε τι συμβαίνει;

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Τι εννοείται τι συμβαίνει; Δεν μπορώ να σας απαντήσω για το τι κάνουν οι άλλοι. Αυτό που μπορώ να σας πω όμως είναι τι κάνουμε εμείς κ σας διαβεβαιώνω ότι έχουμε άριστες σχέσεις με όλους τους εμπλεκόμενους με τον διαγωνισμό σε Ελλάδα κ Κυπρο. Είμαστε χαρούμενοι λοιπόν που έχουμε την δυνατότητα να συνομιλούμε με όλους και να σας ενημερώνουμε όσο καλύτερα γίνεται. Ο καθ’ ένας αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεων του κατα τα λοιπά που αναφέρετε.

      Απάντηση
  13. Giannis Argyriou
    Giannis Argyriou says:

    Παιδιά τπτ από αυτα δεν ισχύει. Ηταν ένα τραγουδι που είχε ετοιμάσει ο Κοντόπουλος και το ηχογράφησε η Στεφανια όταν ηρθε τελευταία στην Ελλάδα. Δεν εχει να κάνει ουτε με αμφιβολια ούτε με κατι αλλο. Μην ξεχνάτε κάτι, ότι η ΕΡΤ θα παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή του τραγουδιού. Ναι τα έχω ακούσει κ όπως γράφω στο άρθρο είναι ναι μεν διαφορετικά, αλλά εξίσου δυνατα!

    Απάντηση
    • John T.
      John T. says:

      Ναι βρε Γιάννη αλλά το θεωρώ παράλογο να επιλέξουν ένα άκυρο τραγούδι αφού έγινε όλη η διαδικασία με το focus group και αφού τόσοι ξένοι γνωστές του διαγωνισμού είπαν ότι τα δύο τραγουδά μπορεί να μας πάνε ψηλά ας ακούσουν αυτούς και να μην πειραματιστούν πάλι αυτό εννοώ απορώ πως σκέφτονται, πραγματικά!

      Απάντηση
  14. KostasEV
    KostasEV says:

    Ο Κοντόπουλος που έχει γράψει στη μισή Ελλάδα, ας δώσει να ακούσουν τα τραγούδια 50-60 του χώρου (τραγουδιστες, χορευτές, σκηνοθέτες) και να ψηφίσουν αυτοί που έχουν και μια γενική εμπειρία αν δεν είναι σίγουροι. Είναι κρίμα τρίτη συνεχόμενη χρονιά να καταστραφεί κάτι καλό αν υπάρχει από κακή διαχείριση. Αρχικά, θα ήθελα το τραγούδι με το videoclip να δημοσιευτούν αργά και να υπάρχει hype γύρω από τη συμμετοχή μας. Προώθηση σε Ρωσία, Ανατολική Ευρώπη που έχει κονε ο Κοντόπουλος και Φωκάς, Ολλανδία και Βόρεια Ευρώπη που είναι από εκεί η Στεφανία και Βαλκάνια που είναι κοντά στην Ελλάδα. Όταν εννοώ προώθηση, δεν εννοώ κάτι τρελό στυλ πολλά χρήματα γιατί πλέον αυτά δεν περνάνε επειδή υπάρχει το διαδίκτυο και όλοι μπορούν να δουν τα πάντα. Να αποφύγουμε τα Eurovision parties γιατί δεν μπορεί να αναδειχθεί ένα τραγούδι λόγω του κακού ήχου και οργάνωσης. Δυνατό videoclip ακόμα και στην Ολλανδία αλλά κρατάμε χαμηλά τη μπάλα για να γίνει το πρώτο μπαμ στις πρόβες. Πριν καν πάμε στην Ολλανδία, κλείσιμο συνεντεύξεων με μέσα της χώρας, Eurovision channels κτλ.

    Απάντηση
  15. Angelos PM-Cologne
    Angelos PM-Cologne says:

    exo minei afonos me tin Diadikasia pou akolouthei i ERT gia tin Epilogi
    tou Ellinikou Tragoudiou!
    Eno afisane na akoustei to onoma tis STEFANIAS,akolouthisan kai alla opos afton ton ONE
    kai this Papadimitriou
    kathos oloi, kai oi treis exoun epivaiveosei tin Katathesi tragoudion!
    Efoson afto den borei kaneis na to pei pleon apefthias anathesi alla apla “internal selection”
    aporo pos leipon pernoun tin Efthyni epano tous na steiloun ena tragoudi ,pou borei na min paei kala
    kai na min aresei stous Ellines, kathos ta lla dyo ypopsifia tha ginoun episis amesos gnosta
    kai an afta aresoun perissotero, tha dexthoun apistefto Kyma antidraseon kai Yvreion.
    Edo pou eftasan ta paragmata mono enas Ethinkos Telikostous vgazei apo afti ti dyskoli Thesi!
    Giati exei I ERT kathe xrono toso megala Provlimata gia tin epilogi tragoudiou?
    Mipos exete dosei aftin tin Efthyni se lathos atoma?

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *