Ελλάδα: Επέστρεψε από την Μόσχα η “Dream Team” για τις ανακοινώσεις της ΕΡΤ!

Τι κι αν οι νέες υποψηφιότητες για την εκπροσώπηση μας στην Eurovision 2020 ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια, η ΕΡΤ από σήμερα μπαίνει στην τελική ευθεία για τις ανακοινώσεις τόσο του εκπροσώπου μας, όσο και της συμμετοχής μας. Δημήτρης Κοντόπουλος και Ηλίας Κοκοτός επέστρεψαν χθες βράδυ από την Μόσχα και πλέον το ενδιαφέρον τους είναι στραμμένο στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία του τραγουδιού, που έχει επιλεγεί για μας εκπροσωπήσει η Stefania στο Ρότερνταμ.

Πολύ πιθανόν αυτή την εβδομάδα να έχουμε και τις υπογραφές των συμβολαίων μεταξύ της ΕΡΤ και της ομάδας που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Eurovision 2020. Όπως σας έχουμε ενημερώσει με σειρά από άρθρων, την ελληνική σημαία στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision θα σηκώσει η Stefania με ένα τραγούδι των Δημήτρη Κοντόπουλου/ ARCADE και στίχους της Sharon Vaughn και σκηνοθετική επιμέλεια από τον μετρ του είδους, Φωκά Ευαγγελινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα διαδικαστικά ζητήματα έχουν σχεδόν επιλυθεί, γρηγορότερα από ποτέ και αυτό φυσικά πιστώνεται στην νέα διοίκηση της ΕΡΤ, αλλά και στην διεύθυνση διεθνών σχέσεων, που κινήθηκε με ταχείς ρυθμούς.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων την επόμενη εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να έχουμε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ! Πολύ νωρίτερα δηλαδή από ότι αναμένονταν.

Στην συνέχεια θα έχουμε το γύρισμα του video clip, ώστε αμέσως μετά να ανακοινωθεί και το τραγούδι. Με επιφύλαξη να πούμε ότι αυτό δεν πρόκειται να συμβεί πριν το τέλος Φεβρουαρίου.

Για οποιαδήποτε νεότερη εξέλιξη φυσικά θα σας ενημερώνουμε, αφού όλα τα παραπάνω είναι μια δυναμική διαδικασία, με τα χρονοδιαγράμματα να μεταβάλλονται αναλόγως.

7 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Αφού θα είναι όλα έτοιμα αρκετές μέρες πριν, γιατί να μην ακούσουμε το τραγούδι και μετά ας γυρίσουν και το κλιπ. Δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει σε κάτι αυτή η καθυστέρηση του ακούσματος του τραγουδιού. Τέλος πάντων, αυτοί (προφανώς) γνωρίζουν καλύτερα τους λόγους.
    Καλή επιτυχία!!

    Απάντηση
  2. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Καλησπέρα! Διαβάζω αρκετά τα σχόλια σου και εδώ αλλά και σε άλλα σάιτ και σχεδόν πάντα υπάρχει μια συμπλευση στις απόψεις μας! Προσωπικά και εγώ θα ήθελα να ακούσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα το τραγούδι και ας έρθει μετά το βίντεο κλιπ αλλά υποθέτω γίνεται για εμπορικούς λόγους. Δηλαδή οι προβολές που θα συγκεντρώσει το τραγούδι αν βγει μαζί με το βίντεο κλιπ θα ναι περισσότερες από το να βγουν ξεχωριστά ( βλ. Περίπτωση όνειρο μου)
    Ευελπιστώ τουλάχιστον να υπάρξει κάποιο treaser!
    Καλή μας επιτυχία,εν αναμονει των εξελίξεων και των επισήμων ανακοινώσεων!!

    Απάντηση
    • Eurodisaster
      Eurodisaster says:

      Δεν χρειάζεται teaser. Μια “τυχαία” διαρροή του τραγουδιού, όπως είχε γίνει και το 2017 με το This is flop είναι αρκετή. Να κόψουν και λίγο αντιδράσεις από τον κόσμο, μήπως και χρειαστεί ν’ αλλάξουν κάτι. 🙂

      Απάντηση
        • Eurodisaster
          Eurodisaster says:

          Επειδη αυτό ήθελαν εξαρχής να κερδίσει. Αυτό ήθελε η Ντέμη. Γι’ αυτό το τραγούδι ούρλιαζαν τα παπαγαλάκια ότι ήταν φοβερό και τρομερό. Γι αυτό τον λόγο έγινε η διαρροή και η άτσαλη αλλαγή στον στίχο, από “lalala’ se “rain falls from above”, μετά τα σχόλια των φαν ότι δεν τους άρεσε η πρώτη εκδοχή των στίχων,lol! Ο εθνικός τελικός ήταν για τα μάτια του κόσμου.

          Απάντηση
  3. NicktheGreek
    NicktheGreek says:

    Ευτυχώς παιδιά που μας λέτε τι συμβαίνει γιατί οι περισσότεροι γενικά να μας μπερδέψουν θέλουν. Απορώ πως είναι δυνατόν να έχει επιλεγεί η εκπρόσωπος και να μας λένε για υποψήφιους ακόμη! Τώρα όσο αφορά αυτό που λέτε, δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουν απλά το τραγούδι χωρίς το κλιπ για πάρα πολλούς λογους, μην λέμε χαζά. Καλό θα ήταν και γω θέλω να το ακούσω αλλά θα κάνουμε υπομονή.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *