Ελλάδα: Με πολλή δόση από Eurovision το πρόγραμμα της ΕΡΤ τους επόμενους μήνες!

Συνεχείς είναι οι συσκέψεις στην ΕΡΤ για τον σχεδιασμό της όσο αφορά τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision κι όταν λέμε σχεδιασμό δεν αναφερόμαστε στην επιλογή της συμμετοχής μας, αφού αυτό έχει ήδη συμβεί, αλλά για το πως θα εκμεταλλευθεί όσο περισσότερο γίνεται, εμπορικά και τηλεοπτικά το project.

Στροφή 180 μοιρών από την ΕΡΤ

Πέρα από την ειδική εκπομπή με παρουσιαστή τον Μιχάλη Μαρίνο, που θα δούμε στις οθόνες μας τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου, η νέα διοίκηση της ΕΡΤ σύμφωνα με εξακριβωμένες μας πληροφορίες έχει σκοπό για πρώτη φορά φέτος να μην χαριστεί καθόλου στα ιδιωτικά κανάλια, δίνοντας τους προς εκμετάλλευση το πιο δημοφιλες της πρόγραμμα.

Τι εννοούμε με αυτό; Μέσα από τις καθημερινές εκπομπές της ΕΡΤ, αλλά και τα δελτία ειδήσεων θα υπάρχουν συνεχή ρεπορτάζ και αποκλειστικές ειδήσεις για όλα όσα αφορούν την ελληνική συμμετοχή και την προετοιμασία στο δρόμο προς το Ρότερνταμ.

Όσα δηλαδή βλέπαμε από τους άλλους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς τα προηγούμενα χρόνια, φέτος θα τα βλέπουμε πρώτα από την ΕΡΤ!

Αυτή η απόφαση της νέας διοίκησης της ΕΡΤ μας γεμίζει χαρά, αφού όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα μας, βλέπουμε μια σημαντική αλλαγή στάση της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης απέναντι στο τηλεοπτικό της πρόγραμμα που της φέρνει και την μεγαλύτερη τηλεθέαση. Χωρίς τα στερεότυπα του παρελθόνος και ενοχές για μια υποτιθέμενη ψευδοκουλτούρα που πρέπει να διέπει το πρόγραμμα της, η ΕΡΤ θέλει να χτυπήσει τον ανταγωνισμό με τα όπλα των αντιπάλων της και να αξιοποιήσει τον διαγωνισμό της Eurovision, όπως τόσα χρόνια έκαναν οι ανταγωνιστές της!

Στην τελική ευθεία για τις ανακοινώσεις

Παρά τα διάφορα δημοσιεύματα για νέες υποψηφιότητες, τα οποία μόνο αποπροσανατολιστικά είναι και δεν έχουν ουσία, αφού οι αποφάσεις για τον εκπρόσωπο και το τραγούδι μας πλέον έχουν οριστικοποιηθεί, βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία για τις ανακοινώσεις. Η ΕΡΤ σε συνεργασία με την ομάδα της Stefania κατέληξαν στο τραγούδι, μεταξύ των δύο που είχαν υπόψιν τις τελευταίες ημέρες, όπως σας είχαμε ενημερώσει.

Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα έχουμε την υπογραφή των σχετικών συμβολαίων και τις ανακοινώσεις. Το πιο πιθανό είναι όπως και πέρσι, η ανακοίνωση του εκπροσώπου μας να γίνει μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1.

Με όλα αυτά τα πολύ ωραία πράγματα που μας ετοιμάζει φέτος η ΕΡΤ, αλλά και ένα τραγούδι που πλέον μπορούμε να το πούμε, ότι θα κερδίσει και τον πιο δύσπιστο, πάμε με πολλές προσδοκίες και μεγάλα χαμόγελα στον φετινό διαγωνισμό. Θα είμαστε η έκπληξη του Ρότερνταμ θυμηθείτε το!

21 ΣΧΟΛΙΑ
  1. alexandros
    alexandros says:

    Καλησπέρα. Είναι η πρώτη φορά που γράφω εδώ. 1) Θα ήθελα να ευχαριστήσω με την σειρά μου για την άψογη καθημερινή ενημέρωση από την ομάδα του eurovisionfun. 2) κ.Γιάννη μήπως γνωρίζετε τελικά ποιο τραγούδι επιλέχθηκε? εννοώ το εθνικ?

    Απάντηση
  2. Bendictos
    Bendictos says:

    Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Το τραγούδι που επιλέχθηκε λογικά πρέπει να είναι αυτό με την έθνικ γέφυρα που είχε κερδίσει εξαρχής τις εντυπώσεις, σωστά; Kαι όταν λέτε θα είμαστε η έκπληξη, εννοείτε ότι θα αρέσει απο την αρχη στους ξένους και θα θεωρηθεί φαβορί ή ότι θα εντυπωσιάσει στις κρισιμες βραδιές στα live με τη σκηνικη μας παρουσία;

    Απάντηση
  3. Giannis Argyriou
    Giannis Argyriou says:

    Διαλέξαν το καλύτερο παιδιά κ είμαστε πολύ χαρούμενοι γτ το κομμάτι έχει γίνει πολύ καλό. Πλέον είναι σχεδόν έτοιμο. Ετοιμαστείτε για ένα μεγάλο χιτ. Θα συμβουλεύσω όσους κράζουν γτ απλά έτσι να αρχίσουν να τα μαζεύουν γτ θα εκτεθούν άσχημα…

    Απάντηση
  4. Νικελεναι
    Νικελεναι says:

    Εύχομαι πραγματικά να τα πάμε όσο καλύτερα γίνεται σκέφτομαι όμως ότι η Ολλανδία θα μας βαθμολογήσει το πολύ με οχτώ βαθμούς λόγω της Στεφανίας αφού τα τελευταία χρόνια παραπάνω από μηδέν δεν έχουμε πάρει επίσης εκτός της Έλενας Παπαρίζου όσοι ομογενείς προσπάθησαν με την χώρα μας αποτύχαμε και δεν έφταιγε ούτε η παρουσία καλλιτέχνη ούτε η σύνθεση ούτε το τραγούδι απλά σκεφτείτε ότι ίσως έχουμε μια από τα ίδια ΕΡΤ σκέψου καλύτερα την πορεία μας φέτος στην Γιουροβίζιον καλή συνέχεια ?

    Απάντηση
  5. Μάριος
    Μάριος says:

    Τί να άλλαξε άραγε και η ΕΡΤ πήρε τον διαγωνισμό όχι σοβαρά, αλλά πολύ απλά ως ένα δοκιμασμένο προϊόν μαζικού ενδιαφέροντος και εσόδων για την ίδια, και όχι ως αμήχανη αγγαρεία που λερώνει τις ιδεολογικές μας καταβολές…;

    Απάντηση
  6. Αγάπη ζωή Ειρήνη
    Αγάπη ζωή Ειρήνη says:

    Θα γίνει Εθνικός τελικός 29/2/2020 η αρχές Μαρτίου 7/3/2020 νεώτερα από την ΕΡΤ σε λίγες ημέρες θα ήταν πολύ ωραία νέα για να είναι αλήθεια ???

    Απάντηση
  7. gogos
    gogos says:

    Εκτος ότι είστε πολύ ενημερωμένοι και αυτά που μας μεταφέρετε έχουν βάση, βοηθάτε και στο να μην υπάρχουν σενάρια επι σεναρίων… Για την ώρα έχω να πω ένα μπράβο στην ΕΡΤ για τον τρόπο που χειρίζεται το συγκεκριμένο project και εύχομαι να συνεχίσει αναλόγως.
    Ανυπομονώ να ακούσω το τραγούδι και ταυτόχρονα σας ζηλεύω που εσεις το έχετε ακούσει. Μακάρι να έχει αποδοχή (εντός κι εκτος της χώρας) και ο Φωκάς να μας εκπλήξει τον Μαϊο όπως αυτός ξέρει!!

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Μακρυά από εμάς άρθρα για εντυπωσιασμό κ κλικ. Μπορεί να χάνουμε επισκέπτες σε αντίθεση με άλλα αντίστοιχα σάιτ που ενώ γνωρίζουν ότι έχουν ληφθεί οι αποφάσεις αλλά αποφασίζουν να βγάζουν ανούσια άρθρα απλά για κλικ, εμείς επιλέγουμε έγκυρη ενημέρωση.

      Απάντηση
  8. TimGr
    TimGr says:

    Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Όσον αφορά στο έθνικ τραγούδι που από ό,τι φαίνεται επιλέχθηκε, από διάφορες σπόντες σε σάιτ του τύπου “η Στεφανία θα μας αποκαλύψει τις σούπερ δυνάμεις της” ο τίτλος ίσως να είναι Reveal ή Uncover ή κάτι παρεμφερές

    Απάντηση
  9. Kostis
    Kostis says:

    Γιάννη επειδή πιστεύω ότι λες τα πράγματα όπως είναι, θεωρείς οτι επιλέχθηκε το πλέον κατάλληλο τραγούδι? εσένα σου τράβηξε το ενδιαφέρον απο την αρχή?

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *