Ελλάδα: Το ρεπορτάζ του RTL Ολλανδίας για την συμμετοχή της Stefania στην Eurovision 2020 (βίντεο)

Ένας από τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς ομίλους στην Ολλανδία, το RTL φιλοξένησε χθες ρεπορτάζ για την πολύ πιθανή όπως ανέφεραν, εκπροσώπηση της Ελλάδας από την Στεφανία Λυμπερακάκη, που αποτελεί teen icon στην χώρα τους.

Στο βίντεο που το Eurovision Fun εξασφάλισε και σας παρουσιάζει, αναφέρονται δημοσιεύματα του ελληνικού τύπου για την Stefania, ενώ δείχνουν και ένα απόσπασμα από το τελευταίο τραγούδι της, Turn Around.

To πάνελ της εκπομπής ανέφερε στην συνέχεια ότι αυτό είναι μία πολύ ευχάριστη έκπληξη, αφού η Stefania είναι πολύ αγαπητή στην Ολλανδία και είναι μία πολύ έξυπνη κίνηση της Ελλάδας, καθώς με την επιλογή της θα είναι σαν να διαγωνίζεται εντός έδρας.

Σας υπενθυμίζουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της γνωμοδοτικής επιτροπής της ΕΡΤ για την επιλογή της συμμετοχής μας στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Οι επίσημες ανακοινώσεις όμως δεν θα πραγματοποιηθούν σύντομα αφού πλέον υπάρχει το γραφειοκρατικό και νομικό σκέλος της υπόθεσης. Εφόσον όλα κυλήσουν θετικά και σε αυτό το επίπεδο, θα έχουμε τις επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς ΕΡΤ, πιθανότατα στις αρχές του επόμενου μήνα.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η Stefania θα είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει την πατρίδα μας στην Eurovision 2020, που φιλοξενείται στις 12, 14 και 16 Μαίου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2020!

9 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Νομίζω ότι φέτος θα πάρουμε αρκετούς βαθμούς από Ολλανδία (8αρι – 12αρι)! Αρκεί φυσικά να υπάρχει και η ανάλογη καλή παρουσία από την πλευρά μας.

    Απάντηση
    • gogos
      gogos says:

      Τελικά μάλλον είχα δίκιο (αυτό που είχα πει σε προηγούμενο άρθρο) ότι υπήρχε η λέξη “super” στον τίτλο του τραγουδιού μας. Απ’ ότι είδα φημολογείται ότι το τραγούδι λέγετε “supergirl”.
      Αν όντως ισχύει, το βρίσκω πολύ πιασάρικο. Και μακάρι να αποδειχθεί στον διαγωνισμό ότι είναι και η ίδια η Στεφανία!!

      Απάντηση
      • TimGr
        TimGr says:

        Εγώ αν ισχύει το βρίσκω κάπως παλιακό και παιδιάστικο (σίγουρα όχι ευρηματικό, ίσως κατάλληλο για junior eurovision). Επίσης έψαξα τη Sharon Vaughn και αρχίζω να ανησυχώ γιατί έχει γράψει τους αδιάφορους στίχους του Survivor (Παπαρίζου) και τους απαράδεκτους του Scream (Lazarev) και Waterline (Jedward)

        Απάντηση
        • Prep
          Prep says:

          Διαφωνώ. Οο στίχοι στο Scream και το Waterline είναι το μόνο πράγμα που σώζει τα κατα τ’άλλα αδιάφορα τραγούδια (δεν έχω ακούσει το Survivor οπότε εκεί δεν ξέρω)

          Απάντηση
        • Miltos
          Miltos says:

          Πι στίχοι των συγκεκριμένων τραγουδιών με εξαίρεση το Waterline είναι αρκετά καλοί Επίσης, γνωρίζω άτομο που άκουσε το demo Και μου είπε πως και ο τίτλος και ο στίχοι είναι πολύ προσεγμένα! Μην ανησυχείτε μου είπε πολύ όμορφα πράγματα όπως ότι όταν το άκουσε του έμεινε με το πρώτο άκουσμα, ότι είναι σίγουρα τραγούδι 10δας αλλά και 5αδας και πως είναι πάρα πολύ πιασάρικο! Γενικότερα η Ελλάδα θα κάνει πολύ δυναμικό comeback!

          Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *