Ισπανία: Αυτό είναι το Universo του Blas Cantó – Δείτε το Video Clip

Πριν από λίγο η δημόσια τηλεόραση της Ισπανίας, RTVE, έδωσε στη δημοσιότητα, το Universo, τη συμμετοχή της χώρας στην επερχόμενη Eurovision, με ερμηνευτή τον Blas Cantó.

Το video clip, του τραγουδιού αφορά την περιβαλλοντική κρίση του πλανήτη.

Όπως είχε αποκαλύψει η διευθύντρια ψυχαγωγίας της RTVE, Toñi Prieto:

Το Universo είναι ένα mid-tempo τραγούδι, με ένα επικό τέλος. Αν και είναι ένα νέο τραγούδι για τον Blas διατηρεί την ουσία του. Το κομμάτι αυτό θα του επιτρέψει να δείξει τις δυνατότητες που έχει.

Ο Blas Cantó, άλλωστε δήλωσε πως θα ήθελε να ερμηνεύσει ένα τραγούδι που θα μπορεί να μεταφραστεί σε όλες τις γλώσσες του πλανήτη αλλά και να αποτελεί την ιστορία της ζωής του. Ο ίδιος επιλέχθηκε έπειτα από απευθείας ανάθεση, σε μια προσπάθεια του RTVE να βελτιώσει τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων ετών. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, η eurovision είναι μια επανεκκίνηση για την μουσική του καριέρα την οποία θέλει να ζήσει στο έπακρο, αρχής γενομένης από την αφαίρεση από το προφίλ του στο instagram, ό,τι δεν έχει να κάνει με τον διαγωνισμό.

Ο Blas Cantó είναι 28 χρονών και έχει γίνει γνωστός στην Ισπανία αρχικά ως μέλος του boyband Auryn. Θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της γενιάς τους και η επιλογή του σίγουρα εκπλήσσει ευχάριστα, αφού η Ισπανία δεν μας έχει συνηθίσει σε επιλογές καταξιωμένων καλλιτεχνών. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέεται με τον διαγωνισμό, αφού το 2004 είχε λάβει μέρος στον εθνικό τελικό της Ισπανίας για την Junior Eurovision και το 2011 δοκίμασε την τύχη του στον εθνικό τελικό για την κανονική Eurovision με το συγκρότημα Auryn.

Πώς σας φαίνεται η συμμετοχή της Ισπανίας; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Ισπανίας στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στην Ολλανδία. 

19 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μάριος
    Μάριος says:

    Το τραγούδι είναι κακό και πρόχειρο και η μαζική ενορχήστρωση δεν μπορεί να κρύψει τη συνθετική και στιχουργική γύμνια του. Δεν θα εκπλαγώ να δω την Ισπανία και πάλι στις τελευταίες θέσεις.

    Απάντηση
  2. Miltos
    Miltos says:

    Με τόσα hints περίμενα κάτι το Ουάου, αλλά δεν με εντυπωσίασε πολύ! Ειμαι περίεργος να δω πως θα στηθεί και πως θα το βγάλει live, πάντως το τραγούδι από μόνο του σε λέει και πολλά!

    Απάντηση
  3. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Δυστυχώς, όπως το περίμενα πάνω κάτω. Οι στίχοι δε, τόσο επιφανειακοί και… πιο “politically correct” πεθαίνεις.
    Κρίμα, άλλη μια φορά, για την πολυαγαπημένη μου Ισπανία.
    Καλή επιτυχία.

    Απάντηση
  4. Πανος Μαντας
    Πανος Μαντας says:

    εγω θα τολμησω να πω οτι θα καταφερει να απομακρυνει την ισπανια απο τις τελευταιες θεσεις αν δεν το καταστρεψουν σκηνικα οπως το συνηθιζουν. Μπορει να μην ειναι κατι σπουδαιο αλλα τουλαχιστον ξεφευγει απο τα λατιν που μας πασαρουν τελευταια, ειναι αρκετα τυπακι ο τραγουδιστης, συμπαθητικη φωνη και νομιζω θα παει καλα

    Απάντηση
  5. Μάριος
    Μάριος says:

    Επίσης, ας σταματήσει αυτή η γελοιότητα με τα snippet που δίνονται ως πρόγευση λίγες μέρες πριν την αποκάλυψη των τραγουδιών, αν δεν μπορούν να είναι ακριβώς αυτό, μία έστω ελάχιστη αλλά αντιπροσωπευτική για το τραγούδι πρόγευση.
    Αν έχουν τον Θεό του, τί σχέση είχε αυτό https://www.youtube.com/watch?v=e9X91ifi548 με αυτό που ακούσαμε σήμερα;;;

    Απάντηση
  6. C.G
    C.G says:

    Η αγαπημένη μου στον θεσμό Ισπανία φέτος στέλνει ένα κομμάτι πολύ μέτριο, κοινότυπο και επαναλαμβανόμενο. Θα μπορούσε να τελειώνει στο πρώτο λεπτό αφού μετά από αυτό το σημείο δεν έχει να επιδείξει τίποτα διαφορετικό και ενδιαφέρον. Η φωνή του τραγουδιστή δεν μου αρέσει και σε πολλά σημεία είναι ενοχλητική για τα γούστα μου. Στα θετικά η καλή παραγωγή και το καλαίσθητο βίντεο κλιπ. 6/10 από μένα. Δεν βλέπω πως μπορεί να διακριθεί αυτό το κομμάτι όταν καλύτερες ισπανικές συμμετοχές δεν τα πήγαν καλά. Καλή επιτυχία όπως και να έχει.

    Απάντηση
  7. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μετριότητα και προχειρότητα. Πολύ επαναλαμβανόμενο σε σημείο που κουράζει. Ήλπιζα η Ισπανία να ξυπνήσει αλλά μάλλον δε θέλει…
    Αν πέρυσι με πολύ πιο πιασαρικο κομμάτι τερμάτισε 22η με αυτό φέτος δεν νομίζω να κάνει κάτι καλύτερο…
    Για άλλη μια φορά η Ισπανία θα περιοριστεί στις 5 τελευταίες θέσεις της τελικής κατάταξης εκτός και αν το απογειώσουν σκηνικά και φωνητικά.
    Καλή επιτυχία όπως και να έχει!
    1. Αλβανία
    2. Ισπανία

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *