Κύπρος: Ο Alfie Arcuri η απάντηση στο πρώτο quiz του ΡΙΚ για την συμμετοχή στην Eurovision 2020!

Όπως σας ενημερώσαμε και στο προηγούμενο άρθρο μας, στο πρώτο στοιχείο που αφορά την κυπριακή συμμετοχή στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, προχώρησε πριν από λίγα λεπτά η κυπριακή τηλεόραση.

Το ΡΙΚ έδωσε την απάντηση στο quiz μέσα πάλι από την επίσημη σελίδα του στο Facebook για τον διαγωνισμό της Eurovision.

Ουσιαστικά στο βίντεο που είχαν δημοσιεύσει νωρίτερα στο quiz είναι από το video clip του Alfie Arcuri για το τραγούδι του If They Only Knew. Το ΡΙΚ μας υπόσχεται ότι πολύ σύντομα θα μας αποκαλύψουν ποια η σύνδεση του Arcuri με την φετινή συμμετοχή της Κύπρου στον διαγωνισμό.

Ποιος είναι ο Alfie Arcuri;

Ο Alfie Arcuri είναι συνθέτης και ερμηνευτής, και κατάγεται από την Αυστραλία. Έγινε ιδιαίτερα γνωστός μετά την νίκη του στο The Voice Αυστραλίας το 2016, ενώ δεν είναι άγνωστος και στον κύκλο της Eurovision, αφου το 2019 συμμετείχε στο Eurovision: Australia Decides με το τραγούδι To Myself, τερματίζοντας στην 5η θέση.

Όπως είδαμε και στο πρώτο στοιχείο, δύο φίλοι παίζουν παιχνίδια σε ουφάδικο, ενώ σε κάποια στιγμή το ένα αγόρι ακουμπάει διστακτικά το χέρι του φίλου του. Το απόσπασμα αυτό, προέρχεται από το βίντεο του τραγουδιού If They Only Knew, σύνθεση και ερμηνεία του ίδιου του Alfie Arcuri (μπορείτε να δείτε το ίδιο απόσπασμα στο 3:33).

Πως πιστεύετε ο Alfie Arcuri συσχετίζεται με την κυπριακή συμμετοχή; Είναι ο συνθέτης του κυπριακού τραγουδιού, ή έχει κάποιο άλλο ρόλο στην κυπριακή αποστολή;

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Απ’ ότι βλέπω η Κύπρος “πάει” όλο και πιο μακριά για να βρει τραγούδι και ίσως και σκηνοθεσία… Τουλάχιστον να υπάρχει κάτι καλό σε όλο αυτό (τραγούδι-παρουσίαση).
    Θα χαρώ να πάρει και πάλι την ίδια και καλύτερη θέση από το 2018, αλλά καλό είναι να υπάρχει και κάποιο Κυπριακό στοιχείο στη σκηνή (ίσως χορευτής,φωνητικά) ή γενικά στην καλλιτεχνική ομάδα που θα πλαισιώνει τον Sandro.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *