Μολδαβία: Στην Αθήνα η Natalia Gordienko για την οπτικοποίηση του “Prison”!

Στην Αθήνα βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες η Natalia Gordienko, υποψήφια για να εκπροσωπήσει την Μολδαβία στην Eurovision 2020, με το τραγούδι που υπογράφουν οι Δημήτρης Κοντόπουλος και Philipp Kirkorov και στίχους η Sharon Vaughn, Prison. Η επίσκεψη της στη χώρα μας έγινε προκειμένου να πραγματοποιήσει την οπτικοποίηση του τραγουδιού της.

Παράλληλα με το video clip του κομματιού θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και την τελική μορφή του τραγουδιού, αφού όπως σας ενημερώσαμε και στο προηγούμενο μας άρθρο, αυτό που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της μολδαβικής τηλεόρασης είναι ένα demo.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που τραγούδι που υπογράφει ο Δημήτρης Κοντόπουλος για άλλη χώρα οπτικοποιείται στην Ελλάδα. Το ίδιο συνέβη με την Μολδαβία και το Αζερμπαιτζάν το 2018, όπου αμφότερες έκαναν τα γυρίσματα των video clip τους στην χώρα μας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Немного серьёзности в ленту на ночь глядя …

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gordienko Natalia (@natalitsa) στις

Το Prison, είναι μια δυναμική έθνικ μπαλάντα. Φυσικά από την ομάδα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Φωκάς Ευαγγελινός που θα επιμεληθεί σκηνοθετικά την συμμετοχή, εφόσον φυσικά επικρατήσει στον εθνικό τελικό της 1ης Φεβρουαρίου.

Το Prison είναι τελείως κόντρα μουσικά σε ότι έχει κάνει μέχρι στιγμής η Natalia Gordienko. H ίδια δηλώνει πως ήταν όνειρο ζωής της να βρεθεί και πάλι στη σκηνή της Eurovision, μιας και μετρά ήδη μία συμμετοχή το 2006 ως ντουέτο τότε βέβαια, αλλά δεν το είχε επιχειρήσει ως τώρα καθώς ήθελε να έχει στο πλάι της την Dream Team.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που η Dream Team θα εκπροσωπήσει τη Μολδαβία. Το 2018, η ελληνική ομάδα βρισκόταν πίσω από τους DoReDoS, όπου με το τραγούδι My Lucky Day, έφεραν τη χώρα στη 10η θέση με 209 βαθμούς. Εκτός της Ελλάδας, ο Δημήτρης Κοντόπουλος θα υπογραφεί και αυτή την συμμετοχή εφόσον επιλεγεί, για το Ρότερνταμ.

11 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Μάριος
    Μάριος says:

    Η μαζική παραγωγή συμμετοχών από τη συγκεκριμένη ομάδα, συχνότατα και ως “παραγγελιές” από χώρες, εν τέλει υποτιμά την όποια καλλιτεχνική αξία των ίδιων. Αυτό δεν είναι πλέον αυθόρμητη καλλιτεχνική έμπνευση, είναι βιομηχανία σουξέ.

    Απάντηση
    • jimmy
      jimmy says:

      Και ο G:son το ίδιο δεν κάνει; Θα πρέπει να μισήσουμε το Euphoria γιατί ο (συν)δημιουργός του παράγει τραγούδια με το κιλό και τα δίνει από Κύπρο εώς Λιθουανία. Στη Eurovision είμαστε, δεν γράφουμε κριτική για το Δίφωνο ξερωγω (που δεν υπάρχει πλέον) να μας ξινίζουν όλα. Κάθε προσπάθεια κρίνεται αυτόνομα, ανεξάρτητα από την υπόλοιπη παραγωγή κάθε συνθέτη.

      Απάντηση
      • Μάριος
        Μάριος says:

        Δεν είπα να μισήσουμε κανένα τραγούδι, σχολίασα την εργολαβία που έχουν αναλάβει κάποιοι. Το ότι δεν είναι οι μόνοι δεν αναιρεί το σχόλιό μου.

        Απάντηση
        • jimmy
          jimmy says:

          Απλά ασχολούνται πολύ με τη Eurovision. Δες το έτσι. Δεν νομίζω ότι πάνε να βγάλουν λεφτά από τη Μολδαβία, την πιο φτωχή χώρα της Ευρώπης. Μάλλον σαν στοίχημα το έχουν δει.
          Πρέπει σώνει και καλά να προσάψουμε κάτι στον Κοντόπουλο; Έγραψε και κάτι ενδιαφέρον μια φορά. Μακάρι να θυμηθεί τα παλιά του και να πειραματιστεί, όπως τότε για το soundtrack της ταινίας Artherapy το “Save me” https://www.youtube.com/watch?v=dSpH9hFmFiU που θυμίζει Hooverphonic στην ενορχήστρωση. Πρέπει να αρχίζει να βάζει πιο ηλεκτρονικά στοιχεία στα τραγούδια του, ενδιαφέροντα beats, trip hop και τέτοια. Και τότε όλοι ίσως τον ξανα-εκτιμήσουμε.

          Απάντηση
  2. gogos
    gogos says:

    Το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα κατα βάση είναι υποκειμενικό για τον καθένα μας. Φαίνεται επίσης ότι τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας μας το βρίσκουν υψηλό από την συγκεκριμένη ομάδα, γι’ αυτό υπάρχει και η ανάλογη αποδοχή!

    Απάντηση
    • Μάριος
      Μάριος says:

      1ον. Η καλλιτεχνική ποιότητα απαιτεί και μία κάποια επιλεκτικότητα. Εδώ μιλάμε για φασόν βιομηχανική παραγωγή, με παραγγελίες έναντι αμοιβής, και πάντα από συγκεκριμένες χώρες -ας το πούμε ευγενικά- μειωμένων δημοκρατικών αντιλήψεων και καθεστωτικών νοοτροπιών.
      2ον. Βαθμολογική επιδοκιμασία (που και αυτή πλέον δεν είναι δεδομένη) δεν συνεπάγεται και την καλλιτεχνική στη Eurovision.

      Απάντηση
      • gogos
        gogos says:

        Θεωρώ την συγκεκριμένη άποψή σου υπερβολική, εως και ακραία…
        Τα σχόλια σου πολλές φορές εμπεριέχουν πολιτική χροιά (όπως το παραπάνω) και δεν θα θελα να εμπλακώ περαιτέρω σε τέτοιες συζητήσεις. Όχι τουλάχιστον σε site της Eurovision.
        Να υπήρχε κάποιο θέμα που αφορά τον διαγωνισμό και να εμπλέκεται άμεσα η πολιτική-οί, όπως πέρσι με την Ουκρανία, να σχολιάζαμε. Τώρα που μιλάμε για την Dream Team νομίζω ότι είναι τουλάχιστον άτοπη η ανάμιξη της πολικής, λέγοντας ότι παίρνει αναθέσεις από χώρες μειωμένων δημοκρατικών αντιλήψεων…

        Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Η παράγραφος συνεχίζει όμως: Εκτός της Ελλάδας, ο Δημήτρης Κοντόπουλος θα υπογραφεί και αυτή την συμμετοχή εφόσον επιλεγεί, για το Ρότερνταμ.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *