Νορβηγία: Απόψε ο τρίτος ημιτελικός του MGP 2020

Συνεχίζεται απόψε η διαδικασία εύρεσης της νορβηγικής συμμετοχής για τον 65ο Διαγωνισμό της Eurovision.

Φέτος, το Melodi Grand Prix θα αποτελείται από μια σειρά από shows – στα πρότυπα του Melodifestivalen – προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος εκπρόσωπος για τη χώρα. Συγκεκριμένα, θα αποτελείται από 5 Ημιτελικούς και 1 Τελικό.

Σε κάθε ημιτελικό θα διαγωνίζονται τέσσερα τραγούδια σε duels (όπως στην δεύτερη ευκαιρία του Melodifestivalen) και ο τελικός νικητής θα προκρίνεται στον τελικό. Μαζί όμως με τα πέντε τραγούδια που θα προκύψουν από τους ημιτελικούς, στον τελικό της 15/2 θα συμμετάσχουν άλλα πέντε τραγούδια που έχουν προκριθεί απευθείας και έχουν επιλεγεί από την κριτική επιτροπή που αξιολόγησε όλες τις συμμετοχές που υποβλήθηκαν. Σε κάθε ημιτελικό θα ακούμε και ένα από αυτά τα τραγούδια.

Ο τρίτος ημιτελικός πραγματοποιείται απόψε και περιλαμβάνει τέσσερις υποψηφίους από την Κεντρική Νορβηγία. Ένας από τους κάτωθι θα προκριθεί στον τελικό:

(πατήστε στο τίτλο για να ακούσετε το τραγούδι)

 

Επίσης, απόψε θα ακούσουμε – επίσημα τουλάχιστον αφού έχει ήδη διαρρεύσει – και το Som Du Er της Akuvi που ήδη έχει προκριθεί στον Τελικό.

Παρουσιαστές της βραδιάς θα είναι οι: Kåre Magnus BerghIngrid Gjessing Linhave και Ronny Brede Aase.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον τρίτο ημιτελικό του MGP 2020 στις 20:50 μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της δημόσιας τηλεόρασης της Νορβηγίας, κάνοντας κλικ εδώ.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *