Ολλανδία: “Η συμμετοχή μας έχει επιλεγεί και μπορεί να κερδίσουμε και πάλι”, δηλώνει ο διευθυντής του AVROTROS

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δημοσιογράφος και fan του διαγωνισμού της Eurovision, Lammert de Bruin, σε συνέντευξη του και δημοσιεύται μάλιστα στην ιστοσελίδα της ολλανδικής δημόσιας τηλεόρασης, o διευθυντής του AVROTROS του αποκάλυψε πως έχει επιλεγεί η συμμετοχή της Ολλανδίας για τον επόμενο διαγωνισμό και μάλιστα πιστεύει ότι μπορεί να κερδίσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Ο Lammert de Bruin που ήταν μέλος της περσινής ολλανδικής συμμετοχής και έζησε από κοντά τον θρίαμβο του Duncan στο Τελ Αβίβ, αφηγείται όλα βίωσε σε μια αξέχαστη για αυτόν εμπειρία ζωής.

Παρά τις αρχικές αμφιβολίες, αλλά και την αγωνία το Arcade κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς και να φέρει τον διαγωνισμό στην Ολλανδία μετά 40 ολόκληρα χρόνια!

Με βάση τα όσα αποκάλυψε στην συνέντευξη του ο Lammert de Bruin, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η Ολλανδία να κερδίσει και πάλι τον διαγωνισμό.

Ο διευθυντής της AVROTROS ξέρει ποια είναι η συμμετοχή μας και μου είπε ότι θα κερδίσουμε και πάλι. Είναι ένα θέμα γιατί το ποιος θα πληρώσει, αλλά αυτό είναι μια μεταγενέστερη ανησυχία.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η Ολλανδία και αυτή την χρονιά θα επιλέξει την συμμετοχή της με απευθείας ανάθεση. Μια επιτροπή που δημιούργησε για τον σκοπό αυτό η δημόσια τηλεόραση της χώρας, είναι επιφορτισμένη με αυτό το φορτίο. Στην επιτροπή συμμετέχουν:

  • Coen Swijnenberg – Dj
  • Sander Lantinga – Dj
  • Joyce Hoydelmans – Μέλος της αποστολής στον διαγωνισμό από το 2014
  • Εric Van Stade – Γενικός διευθυντής του Avrotros
  • Cornald Maas – Σχολιαστής του διαγωνισμού
  • Jan Smit – Σχολιαστής του διαγωνισμού

Θα μπορέσει η Ολλανδία να κερδίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά;

Πηγή: nporadio.nl

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *