Ολλανδία: Με τον Jeangu Macrooy στο Ρότερνταμ!

Οι φήμες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν καθώς ο Jeangu Macrooy θα εκπροσωπήσει την χώρα του στον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί εντός έδρας, τον Μάιο στο Ρότερνταμ.

Το μέλος της επιτροπής επιλογής της ολλανδικής συμμετοχής, Eric van Stade ανέφερε τα εξής:

Το τραγούδι που μας έδωσε άγγιξε αμέσως. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Jeangu θέλει να πάει σε αυτό το ταξίδι μαζί μας!

Ο Jeangu δεν έκρυψε την χαρά του:

Είναι απερίγραπτη τιμή για μένα! Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και το πιο όμορφο πράγμα που έχει φτάσει μέχρι τώρα. Η ομάδα μου και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι και θέλουμε να κάνουμε την Ολλανδία περήφανη! Πάμε!

Ποιος είναι ο Jeangu Macrooy

Ο Jeangu Macrooy γεννήθηκε το 1993 στο Σουρινάμ. Η αγάπη του για την μουσική ξεκίνησε στα 13 του όταν έλαβε μια κιθάρα ως δώρο για τα γενέθλια του, από τους γονείς του. Μαζί με τον δίδυμο αδερφό του Xillan, δημιουργήσαν ένα μουσικό δίδυμο.

Η μουσική φιλοδοξία του Jeangu αποδείχθηκε μεγαλύτερη από τη μουσική σκηνή στο Σουρινάμ, που οδήγησε στη μετακίνησή του στην Ολλανδία το 2014. Εκεί συναντήθηκε με τον παραγωγό και συνθέτη Perquisite. Από εκείνη τη στιγμή, η καριέρα του Jeangu στην ολλανδική μουσική βιομηχανία βρίσκεται σε ανοδική τροχιά. Έχει παίξει σε πολλά μεγάλα ολλανδικά φεστιβάλ, είναι επανειλημμένος επισκέπτης σε τηλεοπτικές εκπομπές και έχει προταθεί δύο φορές για ένα βραβείο Edison, τα ολλανδικό μουσικά βραβεία που ισοδυναμούν με τα βραβεία American Grammy.

Το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ολλανδία στην Eurovision 2020 θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο χρόνο!

Πηγή: Eurovision.tv
2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Πάντως οι Ολλανδοί δηλώνουν ενθουσιασμένοι με το τραγούδι και θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν μια ακόμη νίκη.Οι συνεχόμενες νίκες για μια χώρα (αν θυμάμαι καλά) σταμάτησαν στα μέσα της δεκαετίας του 90. Λέτε να ήρθε η ώρα να δούμε 2η συνεχόμενη νίκη από την ίδια χώρα;;

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *