Πολωνία: Με την συνταγή επιλογής στην Junior Eurovision, η επιλογή του εκπροσώπου για το Ρότερνταμ!

Με το σόου επιλογής που χρησιμοποιεί στην Junior Eurovision και της έδωσε δύο συνεχόμενες νίκες, θα επιλέξει η Πολωνία τον εκπρόσωπο της στην Eurovision 2020. Με το Chance of Success, που πρόκειται ουσιαστικά για το Να η Ευκαιρία η δημόσια τηλεόραση της χώρας ελπίζει, ότι θα καταφέρει να έχει την επιτυχία της Junior Eurovision και στον διαγωνισμό των ενηλίκων.

Σε σύντομη ανακοίνωση, η TVP ανακοίνωσε τους κανόνες επιλογής του πολωνικού εκπροσώπου στο 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ρότερνταμ. Οι αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να αποσταλούν μέχρι τις 13 Ιανουαρίου . Στην πρώτη φάση που αποτελείται από τρία επεισόδια, θα συμμετέχουν 6 ή 7 συμμετέχοντες, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια του καλλιτέχνη που θα είναι guest στο εν λόγω επεισόδιο. (μετάδοση από τις 2 Φεβρουαρίου). Ο νικητής κάθε επεισοδίου θα προκύπτει από κριτική επιτροπή τριών ατόμων στην οποία θα βρίσκονται πρώην Πολωνοί εκπρόσωποι στην Eurovision. Οι νικητές μεμονωμένων επεισοδίων (ένα από το καθένα) θα εμφανιστούν στον τελικό. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, θα ερμηνεύσουν μία διασκευή και ένα πρωτότυπο τραγούδι που θα προετοιμαστεί ειδικά για την Eurovision 2020. Ο νικητής αυτού του επεισοδίου θα επιλεγεί σε κοινή ψηφοφορία θεατών και κριτών.

Ο πρόεδρος της TVP – Jacek Kurski εξέφρασε σε δηλώσεις του την αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα της Πολωνίας στο Ρότερνταμ, με οδηγό την πρόσφατη επιτυχία στην Junior Eurovision.

Το 2019, η Πολωνία εκπροσωπήθηκε από το συγκρότημα Tulia με το τραγούδι Fire of Love (Pali się), που δυστυχώς δεν κατάφερε να προκριθούν στον τελικό, αφού κατέλαβαν την 11η θέση με 120 βαθμούς στον πρώτο ημιτελικό.

Πηγή: Eurowizja.org
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *