Πως να αποκτήσετε εισιτήριο για τη Eurovision 2020 στο Ρότερνταμ!

To δεύτερο κύμα εισιτηρίων για την Eurovision 2020 έρχεται ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα 30/1 στις 13:00, έρχεται το νέο κύμα εισιτηρίων για τα 3 live shows και τις 6 πρόβες, συμπεριλαμβανομένων και των εισιτηρίων για τα live shows και τις πρόβες της κριτικής επιτροπής.

Συνολικά 43.000 εισιτήρια πωλούνται για 9 συναυλίες – έξι πρόβες και τρεις live shows – με τις τιμές να κυμαίνονται μεταξύ 20€ και  255€.

Μπορούν να επιλεγούν μέχρι και 4 εισιτήρια ανά κράτηση (ανά τραπεζικό λογαριασμό και διεύθυνση). Εάν κάνετε κράτηση για περισσότερα από 4 εισιτήρια, αυτά ενδέχεται να ακυρωθούν.

Το τρίτο κύμα θα έρθει στα τέλη Μαρτίου του 2020, ενώ η ημερομηνία αναμένεται να ανακοινωθεί.

1) Πηγαίνετε στο tickets.songfestival.nl

Μεταβείτε στη διεύθυνση https://tickets.songfestival.nl και κάντε κλικ στο show που θέλετε να παρακολουθήσετε για να κλείσετε τα εισιτήρια σας. Σκεφτείτε εκ των προτέρων ποιο show θέλετε, πόσα εισιτήρια θα θέλατε να αγοράσετε και με ποιον θέλετε να πάτε.

2) Σύστημα Queue – Αναμονής

Όταν κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε από τα shows πριν από τις 13:00  (Ώρα Ελλάδος), θα σας δοθεί ένα τυχαίο σημείο στην ουρά αναμονής, που καθορίζεται από μια κλήρωση που γίνεται από το σύστημα ακριβώς στις 13:00. Οι επισκέπτες που ανοίγουν τη σύνδεση μετά τις 13:00 θα τοποθετούνται στο τέλος της ουράς. Ακόμη και η αναμονή μιας ημέρας  δεν οδηγεί απαραίτητα σε μια θέση στο μπροστινό μέρος της ουράς.

Μην ανανεώσετε τη σελίδα του εισιτηρίου αν έχετε κάνει κλικ σε ένα show, καθώς θα χάσετε τη θέση σας και θα τοποθετηθείτε στο πίσω μέρος της ουράς.

Κάθε show έχει τη δική του ουρά. Για να αγοράσετε εισιτήρια για διαφορετικά show, πρέπει να μπείτε στη σχετική ουρά για τη συγκεκριμένο show. Μπορείτε ταυτόχρονα να βρίσκεστε σε περισσότερες από μία ουρές αναμονής. Μέχρι 4 εισιτήρια ανά άτομο μπορούν να αγοραστούν για κάθε show. Η συναλλαγή για κάθε show είναι ξεχωριστή (π.χ. αγορά εισιτηρίων στον 2ο ημιτελικό και στον τελικό απαιτεί δύο συναλλαγές).

3) Ολοκλήρωση της παραγγελίας σας

Όταν βρίσκεστε στην ουρά, έχετε το πολύ 5 λεπτά για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Έτσι, βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα στοιχεία πληρωμής σας έτοιμα. Μπορείτε να αγοράσετε μέχρι 4 εισιτήρια ανά show. Εάν κάνετε κράτηση περισσότερων εισιτηρίων, κινδυνεύετε να χάσετε την κράτησή σας.

Μόνο οι παρακάτω μέθοδοι πληρωμής θα είναι διαθέσιμες:

  • iDEAL
  • Paypal
  • Credit card (Mastercard & Visa)
  • Sofortüberweisung
  • Bancontact

4) Προσαρμόστε τα εισιτήρια σας

Ακριβώς όπως και άλλα σημαντικά γεγονότα, ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision πάσχει από τη μαύρη αγορά. Ως αποτέλεσμα, οι επισκέπτες – συνήθως εν αγνοία τους – πληρώνουν πολύ περισσότερα χρήματα για ένα εισιτήριο από την αρχική τιμή. Για να διασφαλιστεί ότι οι επισκέπτες δεν θα πέσουν θύματα μεταπώλησης στη μαύρη αγορά, τα εισιτήρια για τη Eurovision 2020 πρέπει να εξατομικευτούν.

Μόλις πληρωθεί η παραγγελία σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης από την Paylogic. Για να λάβετε τα εισιτήρια σας, πρέπει πρώτα να τα διαμορφώσετε. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην επιβεβαίωση της παραγγελίας.

Σημαντική Σημείωση: Εάν δεν εξατομικεύσετε τα εισιτήρια σας, αυτά θα ακυρωθούν και η τιμή αγοράς του εισιτηρίου θα επιστραφεί στον κύριο αγοραστή μετά την αφαίρεση της ‘Αμοιβής Επιστροφής Εισιτηρίου’.

5) Δεν υπάρχουν εισιτήρια; Κανένα Άγχος!

Τα εισιτήρια για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού 2020 κυκλοφορούν σε τρία κύματα. Ένας τρίτος γύρος με τα τελευταία διαθέσιμα εισιτήρια θα ακολουθήσει στα τέλη Μαρτίου του 2020.

Οι τιμές των εισιτηρίων

 

GRAND FINAL

LIVE SHOW Family Rehearsal Jury Rehearsal
Saturday
21:00
Saturday
13:30
Friday
21:00
Standing € 255 € 95 € 115
Seats, 1st tier € 245 € 85 € 105
Seats, 2nd tier € 195 € 75 € 85
Seats, Limited view  € 85 € 45 € 55
Accessible  + companion € 195 € 75 € 85

 

SEMI-FINALS

LIVE SHOW Family Rehearsal Jury Rehearsal
Tuesday
Thursday
21:00
Tuesday
Thursday
15:00
Monday
Wednesday
21:00
Standing € 170 € 60 € 80
Seats, 1st tier € 160 € 50 € 70
Seats, 2nd tier € 120 € 40 € 50
Seats, Limited view  € 70 € 20 € 30
Accessible  + companion € 120 € 40 € 50

 

 

 

Συχνές Ερωτήσεις:

  • Εξατομίκευση των εισιτηρίων.

Τα εισιτήρια για το Eurovision 2020 θα είναι εξατομικευμένα, προκειμένου να αποφευχθεί η πώληση των εισιτηρίων με ακραίες τιμές στη μαύρη αγορά.

  • Πώς μπορώ να προσωποποιήσω τα εισιτήρια μου;

Για να προσαρμόσετε τα εισιτήρια σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας με πληρωμή. Αυτό το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο παρέχει έναν σύνδεσμο στον οποίο μπορείτε να συμπληρώσετε προσωπικά στοιχεία (όπως το πλήρες όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την ημερομηνία γέννησης κάθε θεατή). Μετά την εξατομίκευση, θα λάβετε τα ηλεκτρονικά εισιτήρια σας.

Τα διαπιστευτήρια στο εισιτήριο θα ελέγχονται τυχαία στην είσοδο του Rotterdam Ahoy. Αν τα διαπιστευτήρια στο εισιτήριο και η ταυτότητα του κατόχου του εισιτηρίου δεν ταιριάζουν, η είσοδος δεν θα σας επιτραπεί/

  • Πότε μπορώ να προσωποποιήσω τα εισιτήρια μου;

Από τις 4 Φεβρουαρίου στις 13:00 ώρα Ελλάδος μέχρι την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 00:59.

Εάν δεν έχετε εξατομικεύσει τα εισιτήρια σας πριν από τις 12 Φεβρουαρίου 00:59, τα εισιτήρια σας θα ακυρωθούν και ο κύριος αγοραστής θα λάβει αυτόματα τα χρήματα, εξαιρουμένων των εξόδων επιστροφής χρημάτων.

  • Είναι δυνατή η αλλαγή του ονόματος σε ένα από τα εισιτήρια μου;

Προκειμένου να αποφευχθεί και να ελαχιστοποιηθεί η πώληση των εισιτηρίων με ακραίες τιμές στη μαύρη αγορά, δεν είναι δυνατό να αλλάξει το όνομα στο εισιτήριο. Ωστόσο, θα παρέχονται περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια και την εξατομίκευση σε περίπτωση απρόβλεπτης απουσίας.

  • Ξέχασα να προσωποποιήσω τα εισιτήρια μου, τι πρέπει να κάνω;

Μπορείτε να διαμορφώσετε τα εισιτήρια σας μέσω του συνδέσμου στο e-mail σας. Όταν ο σύνδεσμος δεν είναι πλέον διαθέσιμος, επικοινωνήστε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Paylogic.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *