Ρουμανία: Επιστρέφει η Ester Peony στην Eurovision 2020;

Με μία αινιγματική δημοσίευση βρήκε η Ester Peony, εκπρόσωπος της Ρουμανίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2019, να μας ενημερώσει για την πιθανή ανάμειξή της  και στην Eurovision 2020.

Με το λογότυπο της φετινής διοργάνωσης της Eurovision, αλλά και ένα εικονίδιο να κρατήσουμε μυστικό, η Ester Peony μας προϊδεάζει για μια πιθανή ανάμειξή της και στην φετινή διοργάνωση. Αυτό που δεν γνωρίζουμε, είναι εάν επιστρέφει ως κεντρική τραγουδίστρια, ή αν θα λάβει μέρος στην σύνθεση τραγουδιού, αφού αποτελούσε μία εκ των συνθετών της συμμετοχής της στην Eurovision 2019.

Πάντως, η Ρουμανία θα επιλέξει και φέτος την συμμετοχή της χώρας σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης του Μπουζάου μέσω εθνικού τελικού, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου.

Η Ρουμανία στην Eurovision 2019

Μετά από έναν επεισοδιακό εθνικό τελικό, όπου νικήτρια ήταν η Ester Peony, η Ρουμανία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό, αφού το On a Sunday κατέλαβε την 13η θέση στον δεύτερο ημιτελικό.

Θα θέλατε να δείτε την Ester Peony να επιστρέφει στον διαγωνισμό; Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Ρουμανίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020.

Εικόνα: мarek

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *