Στοιχήματα: Η Ιταλία ξεκινά πρώτη την κούρσα | Στην 20η θέση η Ελλάδα!

Παρότι γνωρίζουμε μόλις ένα τραγούδι και δέκα καλλιτέχνες, που θα συμμετάσχουν στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, ήδη οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν τα δικά τους προγνωστικά. Στην κούρσα των στοιχημάτων πρώτη ξεκινά η Ιταλία, ενώ η χώρα μας βρίσκεται στην 20η θέση.

Τα στοιχήματα σε αυτή την χρονική στιγμή διαμορφώνονται με βάση την πρόσφατη βαθμολογική προϊστορία των χωρών, αλλά και τις λιγοστές πληροφορίες που υπάρχουν. Δεν δημιουργεί έκπληξη το γεγονός ότι η Ιταλία είναι στην πρώτη θέση. Από την επιστροφή της το 2011 η Ιταλία είναι η πιο πετυχημένη των Big5. Βρίσκεται με ελάχιστες εξαιρέσεις στο τοπ10, ενώ την περσινή χρονιά κατέκτησε την δεύτερη θέση, μια ανάσα πίσω από την νικήτρια Ολλανδία. Επιπλέον, πριν από λίγες ημέρες, δημοσιεύθηκαν οι κριτικές των υποψήφιων τραγουδιών του Sanremo 2020, του ξακουστού ιταλικού φεστιβάλ μέσω του οποίου επιλέγεται και η συμμετοχή της χώρας στην Eurovision. Οι κριτικές αυτές αναφέρουν την παρουσία κάποιων πολύ αξιόλογων τραγουδιών, που ίσως θα μπορούσαν να φέρουν την νίκη στην Ιταλία μετά από 29 ολόκληρα χρόνια.

Στην δεύτερη και τρίτη θέση ακολουθούν οι συνήθεις υπόπτοι Ρωσία και Σουηδία. Δύο χώρες που θεωρούνται υπερδυνάμεις στον διαγωνισμό και σχεδόν κάθε χρόνο πρωταγωνιστούν. Την πεντάδα κλείνει η Μάλτα και η Δανία.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην 20η θέση, κάτι φυσιολογικό θα λέγαμε με βάση πάντα τα αποτελέσματα της χώρας μας τα τελευταία χρόνια στον διαγωνισμό. Η Κυπρος βρίσκεται πιο χαμηλά στην 29η θέση.

*  Ta στοιχήματα είναι με βάση τις αποδόσεις που δημοσίευει το eurovisionworld/ 27-1-2020 και ώρα 23.30

Ο δρόμος φυσικά είναι μακρύς και όλα τα παραπάνω θα αλλάξουν άρδην, μόλις θα αρχίσουν να κυκλοφορούν και τα υπόλοιπα υποψήφια τραγούδια. Εμείς, θα σας ενημερώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα για τα στοιχήματα και τις προβλέψεις τους.

Πηγή: Eurovisionworld

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. όχι άλλο κάρβουνο
    όχι άλλο κάρβουνο says:

    Πραγματική μάστιγα τα στοιχήματα…
    Πρέπει να βρεθεί τρόπος, δεν ξέρω βέβαια αν πρακτικά υπάρχει αυτή η δυνατότητα, να πάψουν να διαμορφώνουν κλίμα.
    Η κατάσταση έχει ξεφύγει ειδικά τα τελευταία χρόνια. Σε συνδυασμό δε με τις “διαρροές” από τις πρόβες την εβδομάδα της γιουροβίζιον, έχουν φτάσει στο σημείο να διαμορφώνουν σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *