Τσεχία: Ακούστε τα 7 τραγούδια του εθνικού τελικού, CZ 2020!

Η δημόσια τηλεόραση της Τσεχίας ανακοίνωσε τα τραγούδια των εφτά φιναλίστ του διαδικτυακού εθνικού τελικού που πραγματοποιεί και φέτος για την επιλογή της συμμετοχής της στην Eurovision 2020.

Οι 7 διαγωνιζόμενοι και τα τραγούδια που θα διεκδικήσουν το εισιτήριο για το Ρότερνταμ είναι:

 

Η ηλεκτρονική ψηφοφορία αρχίζει σήμερα και λήγει στις 26 Ιανουαρίου. Για όσους επιθυμούν να ψηφίσουν θα πρέπει να κατεβάσουν την επίσημη εφαρμογή της Eurovision στα κινητά τους τηλέφωνα, όπου μπορούν να ακούσουν και τα τραγούδια.

Τα αποτελέσματα και ο εκπρόσωπος της Τσεχίας για το Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2020 θα ανακοινωθούν μια εβδομάδα μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας. Ο νικητής θα καθοριστεί από το συνδυασμό ψήφων από την ψηφοφορία του κοινού και από μια διεθνή επιτροπή κριτικών επιτροπών με δέκα μέλη.

Πέρσι, στο Τελ Αβίβ την Τσεχία εκπροσώπησαν οι Lake Malawi με το τραγούδι A Friend Of A Friend, το οποίο κατέλαβε την ενδέκατη θέση με 157 βαθμούς. Ήταν η δεύτερη καλύτερη θέση της Τσεχίας στον διαγωνισμό, μετά την έκτη θέση του Mikolas Josef το 2018.

Ποιος θα εκπροσωπήσει την Τσεχία στο Ρότερνταμ; Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την τσεχική συμμετοχή στην Eurovision 2020!

10 ΣΧΟΛΙΑ
  1. gogos
    gogos says:

    Δεν θα ψήφιζα κανένα. Ή να το πω αλλιώς, αν ήταν αυτά τα υποψήφια τραγούδια για την Ελλάδα θα απογοητευομουν από το επίπεδο των τραγουδιών…
    Το μόνο που είναι ανεκτό στα αυτιά μου είναι το “Dark Water”.

    Απάντηση
      • gogos
        gogos says:

        Από τις απόψεις που εκφέρεις ανα διαστήματα για κάποια τραγούδια σε συνδυασμό με την πείρα σου, με κάνουν και αισιοδοξώ!
        Όσο για το “wanna be like” νομίζω πως έχεις δίκιο ότι μάλλον αυτό θα στείλουν, αν κρίνω από το ύφος των τραγουδιών που στέλνουν τα τελευταία χρόνια οι Τσέχοι…

        Απάντηση
      • John T.
        John T. says:

        Αρκετά καλό επίπεδο τραγουδιών!! To dark water είναι το αγαπημένο ! Δηλαδή Γιάννη το δικό μας είναι πολύ πιο ωραίο από αυτά ; Είναι τόσο μοντέρνο; Μακάριιιιιι!!

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *