Φινλανδία: Η Krista Siegfrids μαζί με τον Mikko Silvennoinen θα παρουσιάσουν το UMK 2020!

Λίγες ημέρες πριν την ανακοίνωση των φιναλίστ του φινλανδικού εθνικού τελικού, UMK 2020, η Krista Siegfrids αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram ότι αυτή θα είναι η παρουσιάστρια του, μαζί με τον Mikko Silvennoinen.


Η Krista Siegfrids εκπροσώπησε την Φινλανδία στην Eurovision 2013 με το τραγούδι Marry Me, που κατέλαβε την 24η θέση στον τελικό. Από το 2016 παρουσιάζει το UMK, ενώ το 2016 και 2017 συμμετείχε και στο Melodifestivalen χωρίς όμως να καταφέρει σε καμία από τις δύο περιπτώσεις να προχωρήσει στην συνέχεια του διαγωνισμού.

Ο Mikko Silvennoinen είναι από τις πιο γνωστές τηλεοπτικές περσόνες της Φινλανδίας, ενώ έχει βρεθεί στο πλάι της Krista αρκετές φορές ως συμπαρουσιαστής του UMK.

Τις προηγούμενες ημέρες η φινλανδική δημόσια τηλεόραση είχε ανακοινώσει και τους παρουσιαστές του green room. Πρόκειται για τους YleX: Ville “Viki” Eerikkilä και Juuso “Köpi” Kalli.

Από τις 426 συμμετοχές που υποβλήθηκαν μια κριτική επιτροπή επέλεξε τις έξι καλύτερες προκειμένου να διαγωνιστούν το Σάββατο 7 Μαρτίου στον τελικό του UMK 2020 για την φινλανδική εκπροσώπηση στο Ρότερνταμ.

Η ανακοίνωση των έξι φιναλίστ θα πραγματοποιηθεί σε ένα ειδικό event την Τρίτη 21 Ιανουαρίου. Ο νικητής του UMK 2020 θα προκύψει από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού και της κριτικής επιτροπής.  Το UMK 2020 θα αποτελείται από μια βραδιά μόνο και δεν πρόκειται να πωληθούν εισιτήρια. Για πρώτη φορά το UMK δεν θα πραγματοποιηθεί στο Ελσίνκι, αλλά στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Φινλανδίας, το Τάμπερε.

Η Τελευταία φορά που η Φινλανδία επέλεξε τον εκπρόσωπο της με ανοιχτή επιλογή ήταν το 2017, όπου οι Norma John με το τραγούδι Blackbird, αν και φαβορί περιορίστηκαν στην 12η θέση του Πρώτου Ημιτελικού με 92 βαθμούς.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *