Christer Bjorkman: “Παραιτούμαι από Melodifestivalen και Eurovision και μετακομίζω μόνιμα στις ΗΠΑ το καλοκαίρι”!

Μια δήλωση που θα συζητηθεί, είπε ο ισχυρός άνδρας της Σουηδίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, Christer Bjorkman. Ο αρχηγός της σουηδικής αποστολής, αλλά και παραγωγός του Melodifestivalen, αποκάλυψε σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι σκοπεύει το καλοκαίρι να μετακομίσει μόνιμα στις ΗΠΑ για τις ανάγκες της προετοιμασίας του Αμερικανικού Διαγωνισμού Τραγουδιού, που προετοιμάζει εκ μέρους της EBU τα τελευταία χρόνια.

Στην συνέντευξη του στον ραδιοφωνικό σταθμό P4 Extra, ο Christer Bjorkman αναφέρθηκε στις προετοιμασίες που γίνονται το τελευταίο διάστημα από τον ίδιο και την ομάδα του, για την τελική μορφή που θα έχει ο Αμερικανικός Διαγωνισμός Τραγουδιού.

Σύμφωνα με  όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, ο  διαγωνισμός αυτός θα είναι ένα κράμα από το Melodifestivalen, αλλά φυσικά και τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, αφού θα περιλαμβάνει στοιχεία και των δύο. Στον διαγωνισμό αυτό θα μετέχουν οι διάφορες πολιτείες των ΗΠΑ και θα διαρκεί αρκετές εβδομάδες μέχρι να φθάσουμε στον τελικό, κάτι δηλαδή περίπου που συμβαίνει και με το Melodifestivalen.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Christer Bjorkman στην συνέντευξη του, η ομάδα του και ο ίδιος έχουν καταλήξει στο ακριβές concept του διαγωνισμού και την προσεχή άνοιξη θα έχουν επαφές με τηλεοπτικούς σταθμούς προκειμένου να πουλήσουν το πρόγραμμα. Εφόσον υπάρξει θετική εξέλιξη τότε ο Christer Bjorkman με βάση πάντα τα όσα ο ίδιος δήλωσε, θα μετακομίσει μόνιμα στις ΗΠΑ προκειμένου να αναλάβει εξολοκλήρου τον νέο διαγωνισμό, αφήνοντας τις θέσεις του στο Melodifestivalen και στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Μπορείτε να ακούσετε την συνέντευξη ΕΔΩ.

1 reply
  1. gogos
    gogos says:

    Ο Bjorkman πήγε σε άλλο επίπεδο την Eurovision αλλά και το Melodifestivalen . Σε κάποια συμφωνώ, σε άλλα όχι. Νομίζω πάντως ότι καλό είναι να υπάρξει μια ανανέωση στον διαγωνισμό σε πρόσωπα που τον διαχειρίζονται. Εύχομαι (επιτέλους) να σταματήσει η αδικία που γίνεται με πολλές χώρες σε σχέση με τους Σουηδούς και τους “συμμάχους” τους…

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *