Jon Ola Sand: “Οι Ηνωμένες Πολιτείες ίσως συμμετάσχουν στην Eurovision”

Στην Ολλανδία βρίσκεται αυτές τις μέρες ο Jon Ola Sand, Εκτελεστικός Επόπτης του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision εκ μέρους της EBU, κατά την διάρκεια του συνεδρίου Eurosonic Noorderslag (ESNS), που διοργανώνεται στα πλαίσια προώθησης νέων ευρωπαίων καλλιτεχνών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα, μιλώντας μεταξύ άλλων για τον διαγωνισμό, ο Jon Ola Sand δεν έκρυψε το γεγονός πως υπάρχει πιθανότητα να δούμε τις Ηνωμένες Πολιτείες να συμμετάσχουν στην Eurovision:

“Οι Ηνωμένες Πολιτείες ίσως συμμετάσχουν στην Eurovision.”

Jon Ola Sand, στο Eurosonic Noorderslag (ESNS)

Παρά το γεγονός ότι η υλοποίηση επέκτασης του διαγωνισμού με την δημιουργία του αμερικανικού διαγωνισμού τραγουδιού είναι προ των πυλών (μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ), η EBU εξετάζει το ενδεχόμενο να επιτραπεί η συμμετοχή της χώρας στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό, αναλόγως του πως θα κυλήσει ο αμερικανικός διαγωνισμός.

Από την άλλη, ο Jon Ola Sand τόνισε πως η εισαγωγή των Ηνωμένων Πολιτειών στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό δεν θα πραγματοποιηθεί όσο βρίσκεται στην εποπτεία του διαγωνισμού. Υπενθυμίζεται, πως ο Jon Ola Sand παραιτείται από την θέση του Εκτελεστικού Επόπτη μετά το πέρας του 65ου διαγωνισμού της Eurovision τον ερχόμενο Μάιο.

Συμφωνείτε με την πρόθεση της EBU για εισαγωγή των Ηνωμένων Πολιτειών στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision; Πείτε μας την γνώμη σας στα σχόλια. 

Πηγή: dvhn.nl/esns.nl

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *