Nicola Caligiore: “Η Ιταλία είναι πάντοτε πρώτη στα στοιχήματα, αλλά δεν κερδίζει ποτέ”!

Το παράπονο του ή μία απλή διαπίστωση εξέφρασε ο πρώην αρχηγός της ιταλικής αποστολής στον διαγωνισμό και μέλος του Reference Group, Nicola Caligiore. Παρότι η Ιταλία είναι συνήθως πρώτη στα στοιχήματα, δεν καταφέρνει όμως να κερδίσει στο τέλος!

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση πραγματοποιήθηκε στο προφίλ ενός πρώην επίσης αρχηγού αποστολής, του Τσέχου Jan Frost Bors. Ο πρώην αρχηγος της τσεχικής αποστολής δημοσίευσε τον πίνακα με τα στοιχήματα για τον νικητή της Eurovision 2020, που δείχνει την άνοδο της χώρας και συγκεκριμένα την είσοδο της στο τοπ10:

Στη δημοσίευση αυτή έσπευσε να σχολιάσει ο Nicola Caligiore που μετά την παραίτησή του από την RAI βρίσκεται στο Λονδίνο, όπου εργάζεται για λογαριασμό γνωστής εταιρείας κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Caligiore εξέφρασε το παράπονο του ότι η Ιταλία είναι σχεδόν πάντα πρώτη στα στοιχήματα αλλά εν τέλει δεν παίρνει ποτέ το βραβείο. Ο Bors του απαντά ότι μπορεί να μην κερδίζουν τον διαγωνισμό, κερδίζουν όμως τις καρδιές των τηλεθεατών, κάνοντας τις συμμετοχές τους στην συνέχεια πολύ μεγάλα χιτ. Φαίνεται ότι αυτό δεν είναι αρκετό για τον πρώην αρχηγό της ιταλικής αποστολής στο διαγωνισμό, που θα επιθυμούσε ένα πιο απτό βραβείο, εννοώντας φυσικά το γνωστό κρυστάλινο μικρόφωνο του νικητή της Eurovision!

Πιστεύετε ότι θα έχουμε μια επανάληψη των προηγούμενων ετών; Θα καταφέρει να κερδίσει η Ιταλία στον Διαγωνισμό της Eurovision;

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *