Salvador Sobral: “Χρωστάω ευγνωμοσύνη στην Eurovision και για ότι μου έχει προσφέρει”

Σε μία εξομολογητική συνέντευξη προχώρησε ο νικητής της Eurovision 2017, Salvador Sοbral, όσον αφορά τον διαγωνισμό και για τα όσα έχει δηλωσει για αυτόν σε διάφορες συνεντεύξεις του.

Αν και το 2017 κατάφερε να συγκινήσει με την ερμηνεία του και να πετύχει την μεγαλύτερη βαθμολογία στην ιστορία του διαγωνισμού μέχρι σήμερα, ο Salvador Sοbral δεν δίστασε να ασκήσει κριτική για τον διαγωνισμό, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στον κόσμο της Eurovision.

“Η Eurovision είναι ένα ψυχαγωγικό σόου, οπτικοακουστικό παρά μουσικό. Η μουσική δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο εκεί. Δεν είναι παρά μόνο μία μικρή λεπτομέρεια του σόου.” 

Salvador Sobral, Ιούνιος 2018 στην εκπομπή El Hormiguero

Στην σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε στην BLITZ, o Salvador Sobral φάνηκε ιδιαίτερα μετανοιωμένος για τις προηγούμενες δηλώσεις του όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο μετά την νίκη του, ενώ δεν δίστασε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς τον διαγωνισμό.

“Όταν ήμουν στο νοσοκομείο, δεν είχα την ευχέρεια να πάω στο Μακάου, στην Πολωνία και την Γερμανία. Τώρα, που επιτέλους ζω τα καλά πράγματα της Eurovision, είμαι πολύ ευγνώμων. Δεν έχω άσχημα συναισθήματα πλέον. Χρωστάω ευγνωμοσύνη στην Eurovision και για ότι μου έχει προσφέρει.”

Ταυτόχρονα, δεν δίστασε να εξομολογηθεί για το πόσο δύσκολο του ήταν να αντιμετωπίσει την ξαφνική φήμη που απέκτησε:

“Αυτό που έπρεπε να μάθω πρωτίστως είναι να χειρίζομαι την φήμη. Έζησα μια σκοτεινή περίοδο. Μια πολύ σκοτεινή περίοδος που δεν μπορούσα να χειριστώ καλά τα πράγματα. Υπήρξε περίοδος που ζούσα μόνο την άσχημη πλευρά της δόξας.”

Ο Salvador Sobral και το τραγούδι του Amar Pelos Dois έφεραν την πρώτη ιστορική νίκη για την Πορτογαλία στον διαγωνισμό του 2017 με 758 βαθμούς, σπάζοντας έτσι το κακό ρεκόρ που κατείχε η Πορτογαλία ως η χώρα με τις περισσότερες συμμετοχές που δεν είχε κερδίσει ποτέ.

Πηγή: wiwibloggs

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κώστας
    Κώστας says:

    Καλώς η κακώς ένα μέρος από αυτά που είπε ήταν αλήθεια. Δεν έπρεπε όμως να εκφραστεί έτσι ήταν ασέβεια, βέβαια όλοι κάνουμε λάθη…πόσο μάλλον όταν είσαι νέος. Η Γιουροβίζιον είναι τυχερή που τον έχει είναι σπουδαίος καλλιτέχνης και ακριβώς επειδή τον έχει αποδεικνύει ότι ο διαγωνισμός δεν είναι μόνο ”πυροτεχνήματα”

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *